Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Akkor lehet hogy mégiscsak te jöttél szembe velem ma Zsámbékon 11:15 körül?
Gyanús volt, de nem a szokásos timeslip mez volt a bringáson, mire kisakkoztam hogy te lehetsz, addigra már nem volt értelme fordulni.
Én is vadásztam a kutakat, egyben egy életre megtanultam, hogy még a meleg vizet sem öntjük ki a kulacsból a csapnál, amíg az újat meg nem kóstoltuk!:)
A váli völgyben (Tabajd, Kajászó, Vál) az elsõ kút konkrétan mocsárízû vizet adott, inenntõl indult a szívás mert a következõ kettõ fémízû volt. Na volt is örömködés mire lett jó vizem! :)

..Ti itt teker(eg)tek Zsámbékon és nem szóltok!!!?? :D Ha itt bicóztok a környéken sajnos közkutat nem igen találtok, kezdenek eltûnni, és ez országos tendencia. Pátyon a fõút mellett van egy kút, és sajnos a legközelebbi már csak Bicskén. A Váli-völgy vize elég gáz, sokszor okozott már hasgörcsöt nekem, ami használható az Kajászón lévõ forráskút, szintén a fõút mellett, állandóan folyik, kellemes íze és kellõképpen hûs is. Lassan már ahhoz is térkép kellene, h hol vannak a közkutak.
Tegnap fél hatkor indultam ki Szlovákiába tekerni egyet, de még akkor 36°C-mért az órám, este 10-kor 29, szörnyû volt.

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>A téli edzéseken is többet vesztek 1kg-nál.
Hihetetlen, hogy meg nem fogytal el. ;)
Lehet nem eleg egyertelmu, de azt irtam, hogy az egy nappal korabbi edzes utani sulyomhoz kepest a mai edzes utan -1kg.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Jaja, en voltam, en is csak keson vettem eszre, hogy te vagy az.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

A gyárban nem tudták rendesen megcsinálni ezt a kormánytáskát, mindig ráért az alja a gumira.
De egy hölgy ismerõsöm segített:)
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Így már indulhat a bringatúra:)

Ugye nem mérethelyes?? :D Azért szívesen megnéznélek ezzel a szereléssel végiggurulni mondjuk a Dunakanyarban.

Ridley Noah Fast 

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
A gyárban nem tudták rendesen megcsinálni ezt a kormánytáskát, mindig ráért az alja a gumira.
De egy hölgy ismerõsöm segített:)
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Így már indulhat a bringatúra:)

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás

Na, ki hogy birja a meleget? ;)

Ma 110km ~10-14 ora kozott, 5x toltottem kulacsot, de nem birtam kiinni oket, azert kellett mindig ujra tolteni, mert mar rosszul esett, annyira meleg volt a viz.

Akkor lehet hogy mégiscsak te jöttél szembe velem ma Zsámbékon 11:15 körül?
Gyanús volt, de nem a szokásos timeslip mez volt a bringáson, mire kisakkoztam hogy te lehetsz, addigra már nem volt értelme fordulni.
Én is vadásztam a kutakat, egyben egy életre megtanultam, hogy még a meleg vizet sem öntjük ki a kulacsból a csapnál, amíg az újat meg nem kóstoltuk!:)
A váli völgyben (Tabajd, Kajászó, Vál) az elsõ kút konkrétan mocsárízû vizet adott, inenntõl indult a szívás mert a következõ kettõ fémízû volt. Na volt is örömködés mire lett jó vizem! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tegnap hegyi resztavok... huh, vicces volt.
Ma 110km ~10-14 ora kozott, 5x toltottem kulacsot, de nem birtam kiinni oket, azert kellett mindig ujra tolteni, mert mar rosszul esett, annyira meleg volt a viz.
A vege fele egy lejtosebb reszen elkapott valami euforia, hogy de kemeny vagyok, ezt is kibirom... :D Vegulis egesz jo tempot mentem.
Mellesleg -1kg tegnaphoz kepest. (mindketszer tekeres utan merve, tapolas elott) Durva.

Az edzõd mit szól ehhez?
A téli edzéseken is többet vesztek 1kg-nál.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Tegnap hegyi resztavok... huh, vicces volt.
A vege fele egy lejtosebb reszen elkapott valami euforia, hogy de kemeny vagyok, ezt is kibirom... :D Vegulis egesz jo tempot mentem.
Mellesleg -1kg tegnaphoz kepest. (mindketszer tekeres utan merve, tapolas elott) Durva.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
aki esetleg keres bringás sapit annak most jó vétel a dunakeszi decathlonban: 990 huf. nem nagy szám,de ennyiért megéri. 1 méret. Decathlon - ruházat kiegészítQk fej - sapka sisak B'TWIN - Kerékpáros sapka B'TWIN - rendszeres kerékpározáshoz. õ az. az ár ami a neten van kamu. 990.- tényleg.

Torpedo

Torpedo

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Ez a Trelock tényleg országútra való (pl. villogó módja nincs). Kissé ormótlan a nagy tükre miatt, de épp ez a lelke, így ezzel autófényszóró-szerûen világít. Városi változata is imponáló fényileg, hiszen az utat szélesen, egy vízszintes sávban világítja be. Csak boltban láttam (sötétben is világítva), összehasonlításban is, ott meggyõzõ volt.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
szvsz nem érdemes itthon este vagy éjszaka outival tekerni. Annyira sz@..rok az utak, h csak esés vagy törés lenne belõle. Ezért nincs is rajta komoly fény, egy-egy Sigma Micro elöl-hátul amik folyamatos és villogó üzemmódban is tudnak világítani. Csupán a szürkület és a "sünök" ellen. A trekkingen viszont van egy komolyabb:
http://trelock.de/we..._LS_950_ION.php
Érdemes a videjót is megnézni. :) Tudom ajánlani, nem találtok a piacon ilyen lámpát ami ekkora fénnyel annyi ideig világít, és nincs külsõ akku! (nincs érdekeltségem a Trelock-nál :D)

Ridley Noah Fast 

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

Nem emlékszik valaki valamilyen írásra vagy videóra, ahol talán valamelyik sprinter bringáját mutatják és elöl normál méretû gumi van, hátul meg 25-ös vagy 28-as?

Onmagaban ezzel sokat nem mondtal, de Cavendish peldaul rendre ment korabban is mar hatul 24es 25os gumival! Az o illetve sok mas profi bringajat eleg sokszor bemutatjak -> Google

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem emlékszik valaki valamilyen írásra vagy videóra, ahol talán valamelyik sprinter bringáját mutatják és elöl normál méretû gumi van, hátul meg 25-ös vagy 28-as?

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Magicshine es klonjai. Ar/fenyben verhetetlen.
Konkretan lejtozni lehet vele, meg rendes tempoban menni.
Cateye Single Shot-om volt elotte, azzal is el lehetett lenni alapozo tempoban, de tul kicsi a tavolsag, amit megvilagit. A kisfiam futobiciklijen viszont az is killer. :)

torma99

torma99

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen elsõ lámpát használtok országútin? A Cateye safety light lámpái között nézelõdtem tekintve, hogy napkelte/szürkület idején használnám néhanapján. Van a fenti márkával jó/rossz tapasztalat? Illetve egy Xmission comp kormányra kéne feltenni, aminek az átmérõje saját mérésem szerint elég közel van a Cateye maximális 32mm-es rögzítéséhez, próbáltam egy kölcsön decathlonos halogénes lámpát az például teljesen esélytelen volt a felrakásra.

Segítségeteket köszönöm.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
hallottam már róla. érdekes a film, köszi!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Biza, tenyleg jo film!

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Sziasztok!

Ma találtam ezt a filmet. Gondoltam megosztom, hátha titeket is érdekel. Szerintem jó film...
A skót kerékpáros (The Flying Scotsman) - teljes film [hun] - YouTube

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Majd jól kikérdezem ha eljön érte. :D Igazából én vagyok a gyogyli, hisz 1szerûen ki kellett volna dobnom, de annyira szép, h nem volt szívem. Így talán valaki tudja használni. Mire? Erõsen elgondolkodtató, de ez már legyen az Õ gondja. :)
Ne feledjétek, ma kezdõdik a Tour!!!!!!!

Ridley Noah Fast 

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

...ebben teljesen igazad van! De ha esetleg nem bicóban gondolkodsz akkor, hullahopp karikának, vagy netán hordóabroncsnak vagy a fene se tudja mire még. :D

csak nem egy iparmûvésznek passzoltad el?! :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr