Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Na, ki hogy birja a meleget? ;)

Tegnap hegyi resztavok... huh, vicces volt.
Ma 110km ~10-14 ora kozott, 5x toltottem kulacsot, de nem birtam kiinni oket, azert kellett mindig ujra tolteni, mert mar rosszul esett, annyira meleg volt a viz.
A vege fele egy lejtosebb reszen elkapott valami euforia, hogy de kemeny vagyok, ezt is kibirom... :D Vegulis egesz jo tempot mentem.
Mellesleg -1kg tegnaphoz kepest. (mindketszer tekeres utan merve, tapolas elott) Durva.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,438 posts
aki esetleg keres bringás sapit annak most jó vétel a dunakeszi decathlonban: 990 huf. nem nagy szám,de ennyiért megéri. 1 méret. Decathlon - ruházat kiegészítQk fej - sapka sisak B'TWIN - Kerékpáros sapka B'TWIN - rendszeres kerékpározáshoz. õ az. az ár ami a neten van kamu. 990.- tényleg.

Torpedo

Torpedo

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Ez a Trelock tényleg országútra való (pl. villogó módja nincs). Kissé ormótlan a nagy tükre miatt, de épp ez a lelke, így ezzel autófényszóró-szerûen világít. Városi változata is imponáló fényileg, hiszen az utat szélesen, egy vízszintes sávban világítja be. Csak boltban láttam (sötétben is világítva), összehasonlításban is, ott meggyõzõ volt.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
szvsz nem érdemes itthon este vagy éjszaka outival tekerni. Annyira sz@..rok az utak, h csak esés vagy törés lenne belõle. Ezért nincs is rajta komoly fény, egy-egy Sigma Micro elöl-hátul amik folyamatos és villogó üzemmódban is tudnak világítani. Csupán a szürkület és a "sünök" ellen. A trekkingen viszont van egy komolyabb:
http://trelock.de/we..._LS_950_ION.php
Érdemes a videjót is megnézni. :) Tudom ajánlani, nem találtok a piacon ilyen lámpát ami ekkora fénnyel annyi ideig világít, és nincs külsõ akku! (nincs érdekeltségem a Trelock-nál :D)

Ridley Noah Fast 

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts

Nem emlékszik valaki valamilyen írásra vagy videóra, ahol talán valamelyik sprinter bringáját mutatják és elöl normál méretû gumi van, hátul meg 25-ös vagy 28-as?

Onmagaban ezzel sokat nem mondtal, de Cavendish peldaul rendre ment korabban is mar hatul 24es 25os gumival! Az o illetve sok mas profi bringajat eleg sokszor bemutatjak -> Google

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem emlékszik valaki valamilyen írásra vagy videóra, ahol talán valamelyik sprinter bringáját mutatják és elöl normál méretû gumi van, hátul meg 25-ös vagy 28-as?

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Magicshine es klonjai. Ar/fenyben verhetetlen.
Konkretan lejtozni lehet vele, meg rendes tempoban menni.
Cateye Single Shot-om volt elotte, azzal is el lehetett lenni alapozo tempoban, de tul kicsi a tavolsag, amit megvilagit. A kisfiam futobiciklijen viszont az is killer. :)

torma99

torma99

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen elsõ lámpát használtok országútin? A Cateye safety light lámpái között nézelõdtem tekintve, hogy napkelte/szürkület idején használnám néhanapján. Van a fenti márkával jó/rossz tapasztalat? Illetve egy Xmission comp kormányra kéne feltenni, aminek az átmérõje saját mérésem szerint elég közel van a Cateye maximális 32mm-es rögzítéséhez, próbáltam egy kölcsön decathlonos halogénes lámpát az például teljesen esélytelen volt a felrakásra.

Segítségeteket köszönöm.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
hallottam már róla. érdekes a film, köszi!
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Biza, tenyleg jo film!

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Sziasztok!

Ma találtam ezt a filmet. Gondoltam megosztom, hátha titeket is érdekel. Szerintem jó film...
A skót kerékpáros (The Flying Scotsman) - teljes film [hun] - YouTube

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
Majd jól kikérdezem ha eljön érte. :D Igazából én vagyok a gyogyli, hisz 1szerûen ki kellett volna dobnom, de annyira szép, h nem volt szívem. Így talán valaki tudja használni. Mire? Erõsen elgondolkodtató, de ez már legyen az Õ gondja. :)
Ne feledjétek, ma kezdõdik a Tour!!!!!!!

Ridley Noah Fast 

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

...ebben teljesen igazad van! De ha esetleg nem bicóban gondolkodsz akkor, hullahopp karikának, vagy netán hordóabroncsnak vagy a fene se tudja mire még. :D

csak nem egy iparmûvésznek passzoltad el?! :)

Flickr

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts

csak felni sokra nem jo. felni kullokkel aggyal, szabadonfutoval sokra jo.

...ebben teljesen igazad van! De ha esetleg nem bicóban gondolkodsz akkor, hullahopp karikának, vagy netán hordóabroncsnak vagy a fene se tudja mire még. :D

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
csak felni sokra nem jo. felni kullokkel aggyal, szabadonfutoval sokra jo.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Lattam, hogy lenyomtal! ( aki nem tudna mirol van szo: Strava Segment | Geschriebenstein Straße Climb ) Foleg akkor szep, ha turaztal. Elvileg ugyan en igen, de nekem ott a pulzusadatom is, annyira azert nem volt alacsony.
Nem lattam sok ertelmet hasznalni a stravat anno, a garmin connect eleg arra, amire, minden mashoz meg van sajat progim.

Idehaza nincsenek nagyon segmentek, de egyebkent is ritkan megyek kemenyen vegig egy emelkedot edzesen.
De aze' ha legkozelebb arra jarok, majd rapihenek a szegmensre. ;)

Garmin mellett tényleg nincs értelme ezt is használni, viszont anélkül jó, mert nem kell külön rajzolgatnom bikemap.net-en..
tetszenek ezek a segment-ek, csak sokat nagyon bután jelölnek ki..
most mikor ott jöttem a hegylábánál már volt 1100m a lábaimban, bár a nem túl jól sikerült bringázás elõtti kajálásom miatt az volt az elsõ emelkedõ, amin "jól" éreztem magam, csak akkor meg már fáradtak voltak a lábaim..
persze én is a Sigma adatait veszem alapul..:)

Flickr

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
....köszönöm az érdeklõdést, van már új gazdája.

Ridley Noah Fast 

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
..a bicómat nem adom hozzá!!:P Persze, de mire gondoltál még??

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Csak a felni?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
Nem biztos, h ide illik, mivel nem eladni akarom, így ide írom. (ha nem jó, akkor majd András leveszi. :D)
Van egy Mavic Ksyrium Elite hátsó felnim amiben az egyik küllõmenet sérült, egyébként semmi baja, még talán karc sincs rajta. Ha kell valakinek szívesen elajándékozom, csak gyertek érte, posta NEM!! Többit privátban.

Ridley Noah Fast