Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En inkabb abban bizom, hogy magyar szinekben, de nem egyedul. :) Azert ez nem lenne semmi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a következõ olimpián már Õ indul... :)

Bízom benne, de abban is, hogy nem magyar színekben.

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

PBG-nek nagyon jot tett a boulderi utazas, sorra nyer mindent... A parlementi idofutamon is 45-os atlag, abszolut 3. ido, most meg abszolut 2. hely.

a következõ olimpián már Õ indul... :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
PBG-nek nagyon jot tett a boulderi utazas, sorra nyer mindent... A parlementi idofutamon is 45-os atlag, abszolut 3. ido, most meg abszolut 2. hely.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Most lett meg a Tarjan eredmenylistaja: http://www.tempospor...tarjan_kupa.pdf
Az elso kor utan a celvonalnal 34mp-re voltam az elejetol, ezt 5km alatt ledolgoztuk. A 2. kor utan 42 mp-re volt az eleje, ebbol ~10mp max. a bukas. Szopo, hogy nem sikerult utolerni oket, a mezony az utolso korben se ment gyorsabban, mint az elsoben. Kar, hogy egyedul nem tudok 40 felett menni. :)

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Ha jol sejtem ez is a Pelso bike-os ember, ugye?
Ilyenek is vannak, avagy hogyan vrtam 1 vet egy kerkprra!

û

Az én hozzászolásom nem volt sem panaszkodó, sem köpködõ! Ha figyelmesen elolvastad a hozzászólásomat látnod kellett, hogy rendezett anyagiakkal zártul le a vásárlást, de továbbra is az a véleményem ,hogy magára igényes kereskedõ nem ad át rossz alkatrésszel összerakott kerékpárt. Tovább nem részletezem, mert végül is az úr korrekt volt.

A múltkori hozzászólásom ,most más által is megerõsítést nyert.
Ugyan arról az Úrról van szó!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha jol sejtem ez is a Pelso bike-os ember, ugye?
Ilyenek is vannak, avagy hogyan vrtam 1 vet egy kerkprra!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Erdekes volt ma a Tarjan Kupa. Elaztunk, semmit se lattam a felverodo viztol, buktam a 2. korben, majd akikkel voltam elstehereztek elolem (Kenyo Anita es Corratec feliratu kisbusza + 2 fo), fel kort egyedul kellett mennem es megis bejottem korcsoport 10.-nek, 2 percre a steherezektol, ezen igencsak meglepodtem.
Sprintre 2 20 ev alattival erkeztem, hat eselyem sem volt, tobb mp-re el tudtak menni. Az emelkedon viszont -mily meglepo- a sprintunket nyero uszott meg, de nem elegge.

A bukas: A nedves uton meg a relativ ovatos gurulasommal sem tudtam elegge lelassitani, egyszeruen nem tudtam bevenni a kanyart. Szerencsere megusztam en is, meg a gep is, fekkra fordult csak el.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nem emlekszem en mar arra. 2 nemet, 1 kazah, hat dogoljek meg, ha itt Vino volt az abszolut eselyes. :)

Nemi kulonbseg a mostanihoz kepest meg, hogy egy csapat tagjai voltak mindannyian, mindharman egy helyrol kaptak az anyagot.

A 3 falábú közül Vino volt a kevésbé falábú.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem emlekszem en mar arra. 2 nemet, 1 kazah, hat dogoljek meg, ha itt Vino volt az abszolut eselyes. :)

Nemi kulonbseg a mostanihoz kepest meg, hogy egy csapat tagjai voltak mindannyian, mindharman egy helyrol kaptak az anyagot.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Olimpiai bajnoki cimet max akkor ad el valaki, ha nagyon nem biztos a gyozelmeben.

2000.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Olimpiai bajnoki cimet max akkor ad el valaki, ha nagyon nem biztos a gyozelmeben.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az azért elég valószerûtlen, hogy odaajándékozta volna neki az olimpiai bajnoki címet. :)

Az országúti kerékpározásban nem elõször fordult volna elõ (olimpián is).

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Már csak az a kérdés, h melyik gyõzelem hoz többet a "konyhára"? Egy Tour gyözelem, vagy egy olimpiai arany? Szívbõl kívánom Vinokurovnak, h az Õ országában rentábilis legyen egy "Olympic gold medal"!

Ridley Noah Fast 

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

és vajon megbeszélte Vino Urannal, hogy mi legyen a célegyenesben?

Az azért elég valószerûtlen, hogy odaajándékozta volna neki az olimpiai bajnoki címet. :) Egyszerûen figyelmetlen volt. Vino meg jókor nézett rá és jól reagált. Megérdemelte a címet. (Arra azért kíváncsi volnék, mirõl beszélgettek ma a Sky-osok a verseny után. :) )

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

szerintem Uran csúnyán benézte a végét :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

nyert Vino,nyert Vino. :) nagyon megérdemelte. azt hiszem a hazájában trónra ültetik.

Ennek én is nagyon örülök! Az meg hihetetlen, hogy elcseszték az angolok ezt a versenyt... de sebaj. pont így lett jó! :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mar most is kepviselonek valasztottak azt hiszem, csak meg nem ult be a parlamentbe.

Szuper verseny lett, hal isten. Pedig az nemetek es foleg az osztrakok is segitettek az uldozoknek. Az utobbiak viszont egyertelmuen Cav-nek, ez nagyon gaz, hogy olimpian ilyen elofordulhat.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.438 hozzászólás
nyert Vino,nyert Vino. :) nagyon megérdemelte. azt hiszem a hazájában trónra ültetik.