Inkább 2001es a szett alapján
felcserélte a számokat.
tényleg, ez lehet
De úgy tudom, a Nyugati tér kb. 120m-en van.
Ha pl. Dobogókõn jársz, a kilátóban ki van írva, hogy 700 méteren van.Legtobbunknek sajnos a valosagos adatok nem allnak rendelkezesunkre, igy nehez ahhoz hasonlitani.
Nekem pl. fogalmam sincs semmilyen kerékparral elerheto pont hivatalos magassagarol.
Legtobbunknek sajnos a valosagos adatok nem allnak rendelkezesunkre, igy nehez ahhoz hasonlitani.
Nekem pl. fogalmam sincs semmilyen kerekparral elerheto pont hivatalos magassagarol.
Campa szakértõket kérdezem ismét: ha veszek egy akármilyen agyat (kazettást persze) mondjuk egy 8as Veloce-t azt egy rotorcserével át tudom alakítani 10essé?
ezen az emelkedõ mindig ugyan olyan magas, tehát csak a kezdõ és vég pont közti különbség a tényleges különbség...No de a Strava az nem GPS alapu, hanem terkep alapu. Nem mindegy.
Amugy ez egy kb. 3 km-s kor 6x egymas utan, szerintem eleg jol latszik mennyit teved. Azt hiszem ez estefele volt, de nem jott vihar vagy ilyesmi. Van tobb ilyenem is.
Flickr
Legtobbunknek sajnos a valosagos adatok nem allnak rendelkezesunkre, igy nehez ahhoz hasonlitani.
Nekem pl. fogalmam sincs semmilyen kerekparral elerheto pont hivatalos magassagarol.
A sebesség mindent megold.
A valósághoz képest, ami nagyon sok mérésen alapszik.No de mihez kepest teved?
No de a Strava az nem GPS alapu, hanem terkep alapu. Nem mindegy.