Don: pont most bontottam ki a rose-os csomagom, amiben szintén volt Campy kábelkészlet Azért vettem, met "enni nem kér, később úgyis szükség lesz rá". Sort vettem hasonló megfontolásból, láncot, egy középcsapágyház alá való bowdenvezírt, tefloncsövet. Csupa olyan dolgot, amire instant nincs ugyan szükségem, de később leht, és most van jó áron.
egyébként a campy komplett bowdenszett 27 euroért nagyon jó. Tavaly ugyan cirka 12 szettet vettem ebayről 5500-5000 ft közt (tajvani webshop, még a régi, 2009 előtti karokhoz készített kábelek, 4.5mm-es váltóházzal) de csak 1 szettet tartottam meg, azt használom most is. És ég-föld egy "bolti" szetthez (pl. bbb házak-bowdenek) képest. Árban meg nem sok differencia van ám! Boltból összeválogatni a szettet simán benne van 5-6ezerbe, cserébe közelébe nem ér a váltás minősége-könnyedsége a gyári c-hez képest.
Amúgy.. Feliratkozol a hírlevélre: 10eur kupon.
Leiratkozol és újra fel: újabb 10 euros kupon.. ilyenkor érdemes 100eur értékben rendelni, ott a szállítás ingyenes, és még lejön 10 eur.
Cipőt kellene vennem, ki is néztem merlinen a spiuk roddát, bár bike-discount.de-n is rengeteg ajánlat van, vagy akár a wiggle-ös DHB dorica v troika.
a lábfejem 10cm széles legszélesebb pontján, speciből 46-ost hordok, ami tökéletes. Majd meglátom, lesz-e valami a vásárlásból. Eddig még csak vakon-netrőúl rendeltem cipőt, de sosem volt problémám: utánaolvasok a szabásnak-formának-méretnek, és az alapján be tudom lőni, mire van szükségem.
Edited by Vejne, 2018. August 11. - 12:22.