Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Köszi meghallgattam a kraftwerket. a bicajom hiányán a zene nem segít.

fém a fémen. Kraftwerk - Metal On Metal - YouTube

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Az alapos zsírozás is megtörtént de semmi változás.

Fém a fémen. Szétszeded bezsírozod és jó eséllyel elmúlik a hang.

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Azóta bevittem a szervízbe ahol kísérleti jelleggel beleraktak egy másik (nem kattogós bringából kiszedett) komplett hajtómûvet csapágyastúl csészéstül. A kattogó hang továbbra is jelentkezett. Azt mondták, hogy valószínüleg az alu betétet nem jól fogják a karbonszálak. Szemrevételezéssel persze semmi sem látszik az alu betét látszólag stabilan a helyén van. Viszont amikor bekerül a hajtómû egészen mások az erõhatások és kezdõdik a kattogás. Azt beszélik létezik egy ragasztó, ami ilyenkor segít. De el sem tudom képzelni mi volna a roncsolás mentes módja az efféle ragasztásnak. Netán furatokat fúrnak amikbe injekciós tûvel nyomják be a ragasztót. Gõzöm nincs az egészrõl. Nagyon hiányzik a bringám....

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
mert az jobb? Hát legyen. Egy kicsit félek, h túl fixen "markolja" majd a lábam. Nekem most az SPD-vel az a bajom, h úgy érzem, nincs felület amit taposhatnék. Szúrja a lábam. :D Most jól utánanézek h, mi a csuda az a SPD-SL.

Ridley Noah Fast 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szerintem kell, az SPD benne van a cipõ "fázissíkjában" :D, a look pedig a cipõn kívül. Vagy az pont ott van mindét csukán?:confused:

Azt meg már nem használom. Az outiról szeretném leszedni az SPD-t, azt mondják a look jobban kezelhetõ az outin, szeretném kiprószálni. :)

De miért look? Miért nem inkább spd-sl?

A sebesség mindent megold.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

spd -- look váltás = nyeregmagasság állítás? vagy nincs akkora differencia?

szerintem kell, az SPD benne van a cipõ "fázissíkjában" :D, a look pedig a cipõn kívül. Vagy az pont ott van mindét csukán?:confused:

az SPD-t át kell tenni a városira, és a probléma megoldva. ;)

Azt meg már nem használom. Az outiról szeretném leszedni az SPD-t, azt mondják a look jobban kezelhetõ az outin, szeretném kiprószálni. :)

Ridley Noah Fast 

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Hekkelessel megoldhato, de tul magas lesz, szerintem nem jo otlet.

spd -- look váltás = nyeregmagasság állítás? vagy nincs akkora differencia?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az SPD-t át kell tenni a városira, és a probléma megoldva. ;)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
..én is ettõl félek, szeretnék SPD-rõl leállni, de van egy szuper Adidas csukám amit sajnálnék nem használni.

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hekkelessel megoldhato, de tul magas lesz, szerintem nem jo otlet.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
szerintetek van SPD-Look átalakító? Pontosabban SPD-s cipõre szeretnék look stoplit feltenni.:confused:

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nekem Ultra Torque hajtomuben volt hogy az ket feltengelyt osszekoto csavaron kellett huzni, es megszunt a kattogas.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
fém a fémen. Kraftwerk - Metal On Metal - YouTube

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!
SOS segítségre van szükségem. Egy wilier izoard xp karbon vázban rendetlenkedik a hajtómûvem. Pontosabban izomból tekerésnél, kiállásnál, emelkedõn, gyorsításkor fura kattogó hangok hallatszanak. Olyan érzésem van mintha a csészék egyszerûen bemozdulnának a vázban. Hiába raktam be másik hátsó kereket, cseréltem ki a pedálokat a hang egyre erõsödik. Mi okozhat ilyen hangokat? Elszállt a menet a karbonban? Vagy netán csapágyas? Remélem nem kell új vázat vennem, mert csak néhány hónapja van meg.

Fém a fémen. Szétszeded bezsírozod és jó eséllyel elmúlik a hang.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
a váz garancia gondolom ilyen esetekre is vonatkozik, tehát nem kell aggódni

btw milyen hajtómû rendszer?

Kobuc

Kobuc

vendég

• fórumtag
  • 144 hozzászólás
Sziasztok!
SOS segítségre van szükségem. Egy wilier izoard xp karbon vázban rendetlenkedik a hajtómûvem. Pontosabban izomból tekerésnél, kiállásnál, emelkedõn, gyorsításkor fura kattogó hangok hallatszanak. Olyan érzésem van mintha a csészék egyszerûen bemozdulnának a vázban. Hiába raktam be másik hátsó kereket, cseréltem ki a pedálokat a hang egyre erõsödik. Mi okozhat ilyen hangokat? Elszállt a menet a karbonban? Vagy netán csapágyas? Remélem nem kell új vázat vennem, mert csak néhány hónapja van meg.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Koszi a fotokat! Tok jo hogy vannak exif infok, igy tudok idoket eredmenylista nelkul is.

p.audio

p.audio

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Pilis kupa1: https://picasaweb.go...Piliskupa1_2012

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Mai Strava termés:
Bike Ride Profile | Velence near Székesfehérvár | Times and Records | Strava
Érdekes volt a vakondtúrásokon sprintelni a túristák közt a bringaúton:)

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Ismerõsnek volt, õ nem tartalékként, hanem élesben használta, esõben, nagyon kis sebességgel kanyarodva is hatalmasat zakózott. .

ez nalam nem mervado,mivel zold sram fekpofat hasznalok(by swisstop),amirol koztudott,hogy esoben eletveszelyes:D