Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
de ugye nem triálozni kell?! :D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

CP

CP

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Keresek néhány db vadiúj, a következõ paramétereknek megfelelõ országúti karbon villát:
- 35 mm körüli utánfutás
- hagyományos patkófékfelfogatás
- 370 mm vagy nagyobb beépítési magasság
- full karbon
- 1 1/8” a-head nyak

Kérlek, írjatok, ha tudtok ehhez hasonló geometriájú villákat akár külföldrõl is!
Köszi szépen!
czettele@stringbike.com

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Most meg nezem a Zalakaros eredmenyeket. Oke, nem verseny, de azert csak verseny volt.
9. az 52 eves Bill Johnson lett, akivel mar tobbszor mentem egyutt. Eros, de azert mindig lemaradt picit. A tobbi nevet nem ismerem.

A Matra korocske is erdekes, nem volt tilos idosebbeknek sem ott indulni, 74-es nyerte 33:10-es idovel, a 2. 38:04, de o csak 12 eves.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hat ja, amikor Havas eloszor ment az eromunel, meg mentem vele, de ott mar gorcsoltem (35km/h->48km/h in 7mp), amikor 2x ment, mar hagytam. Azt nem tudom, nem neztem, jott-e mas is mar az elsore rajtam kivul? Mondjuk mindenki? ;)

Nem mintha vele kellene versenyezni, ugye.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Igen, engem is meglepett, hogy ennyire elöl sikerült bejönnöm. Amikor a Havas Pétert (aki késõbb az erõmû után a síkon meglépett) utolértük és mondta, hogy kb. 8-10 ember még van elõttünk, én ezt úgy értettem, hogy akkor biztos egy, az elejérõl leszakadt sor lehet az közvetlenül elõttünk, és jó sokáig vártam is, hogy akkor most biztos meglátjuk õket.
Arra nem gondoltam, hogy az élboly az.
Furcsa volt, hogy néha nagyon nem volt tempó, ha meg valaki akciózott, akkor meg persze mindenkibe megjött az erõ és nem engedték.
Kivéve Havas Petit, mert õ megcsinálta erõbõl. Sajnáltam, hogy arról a lószról pont lemaradtam. Amikor meg indultam volna akkor meg persze már mindenki elkezdett menni. Pedig ideális volt a helyzet hogy szétszakadjon a sor (oldalszél volt)

Nekem is tetszett, is igen, csinálni jobb a versenyt mint csak menni a többiek után, lehet, hogy valóban nem annyira eredményes viszont jót szórakozol.

Jó volt na!

Helyretett ez a verseny azert rendesen. :)
Rolad is leszakadtam amikor feltav korul akartal menni...

Ha egy evvel oregebb vagyok a korcsoport dobogo is elerheto kozelsegben lett volna. (6. lettem volna)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Helyretett ez a verseny azert rendesen. :)
Rolad is leszakadtam amikor feltav korul akartal menni...

Ha egy evvel oregebb vagyok a korcsoport dobogo is elerheto kozelsegben lett volna. (6. lettem volna)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
En kicsit lassabb voltam.
31:30 az idei Matrakor
31:20 az idei Kekestamadas.
31:25 a tavalyi Matrakor
31:00 a tavalyi Kekestamadas

Azt hiszem a "korocske" gyoztese is ekorul ment, igaz, gondolom az elejetol fogva egyedul kellett elol mennie.
Es persze mindig mas a szel, ill. iden a Kekestamadas elso 3km-en nem volt tempo.

Ami a Matra Koron meglepett, hogy azt hittem sokkal tobben vannak elottunk. Ha nem ugralok annyit az egesz verseny alatt, akar absz. 10. is lehettem volna. En azt hittem kb. 25. helyert megyunk
Viszont jol ereztem magam, izgalmas dolog "csinalni" a versenyt, nem csak utazni, persze nem olyan eredmenyes.
~40Wattal birtam kevesebbet tolni az utolso dombon a verpeletihez kepest. (hasonlo hossz es meredekseg) Emiatt azert szomorkodtam egy rendeset, azt hittem, jo leszek a vegen is.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Ave, lenne hozzád egy kérdésem: gondolom most is felvetted a Mátra kört (Garmin, Strava...), a rajttól Mátraházáig - a kékesi elágazóig - melyik verseny volt gyorsabb, ez vagy a csúcstámadás?

Képeket csinált valaki?

Kösz, KP

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Lesz elozd meg a fogaskerekut verseny iden is. 750 Ft/km, utdijnak kisse sok lenne! ;)
Hegyvidék Szabadidõsport Központ

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Megneztem ujra, es akkor se lattam.
De oke, mar tudom, hogy 50-es, akkor rakeresek arra hogy "50", es tenyleg ott van. :) Igy kell hirdetni! :DD

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
egy ilyen horpadást hogy lehet összehozni ? Albuch Kotter Rennradrahmen, Stahlrahmen, Retro/Vintage | eBay fõleg úgy, hogy a többi rész nem tûnik sérültnek

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
vakok vagyunk :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
50-es, ott van alul.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts

Jo hirdetes :)
"A vázméret C-T a hajtómû közepétõl a nyeregcsõig, a C-C a hajtómû közepétõl a felsõ csõ közepéig értendõ. "
De a vazmeret sehova sincs odairva. :D (vagy en vagyok vak)

van jobb is: "A bringa mûszakilag rendben van, fékek, váltók beállítva, csapágyak átzsírozva." van kép is a hátsó agyról. az nem most lett bezsírozva. ;) a hátsó váltó bovdenháza,meg frankón meg van törve. legalább levágták volna azt a 10-15 mm-t. sztem amúgy olyan 51-52-es lehet,középtõl középig. igazából ezen akadt meg a szemem,mert méretben meg jó lenne a váz.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jo hirdetes :)
"A vázméret C-T a hajtómû közepétõl a nyeregcsõig, a C-C a hajtómû közepétõl a felsõ csõ közepéig értendõ. "
De a vazmeret sehova sincs odairva. :D (vagy en vagyok vak)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
pofás kis bringa ez: Grandis_full Dura Ace-Colombus SLX-New-garanciával-hasznaltbiciklik.hu « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása igaz csak a váz kéne. :P

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
Ahoj Mindenkinek!!

Használ valaki Conti GP 4000RS gumát? Mi lehet a különbség közte és a 4000S között? ..a tömegen kívül. :confused:
Bocsánat, megtaláltam. :D

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jo kis muzeum, az biztos. Tortenelmi tavlatokban nem sok versenytarsa van a Colnagonak.
btw. Nem jol emlekszik, Olano nem Mexikoban nyert, hanem Kolumbiaban.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
itt el lennék 1 darabig:

érdekesség,h már 86-ban is próbálkoztak a hidraulikus fékekkel.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Van valakinek tapasztalata ezzel a kerékkel szemezgetek vele, 94 kilóm alá kellene: Shimano WH-6700 G Ultegra Glossy Grey Laufradsatz Modell 2012 - BIKE-COMPONENTS.DE