Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts

Na, ki jon ide jovore? ;) En legalabbis nagyon szeretnek! Ugy erzem szerelmes lettem!
Azzannyja, nem veletlen, hogy az osszes bringas ott van februarban

Mallorca Road Biking Mix - Part 1 - YouTube (3:30-tol latvanyos nagyon)

.

én csak 1 odafele szóló jegyet vennék. :)

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Na, ki jon ide jovore? ;) En legalabbis nagyon szeretnek! Ugy erzem szerelmes lettem!

.

Gyönyörû.

Hihetetlenül jó lehet ilyen helyen tekerni. Más kérdés, hogy az én tériszonyommal a franc se nézegetne oldalra a szerpentines részen. :)

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

.

ez valami elkepeszto! itthon is lehetne valami hasonlo!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
ide jön valaki?

XVI. Misik Lszl Emlkverseny - Szeged

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Arra en is szerettem volna menni, de K messze van, meg a Fogaskereku is aznap lesz. Kivancsian varom arrol majd a beszamolod.

Nekem "csak" 190km, és az is minimum 2,5-3óra, de legalább késõn van a rajt.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Arra en is szerettem volna menni, de K messze van, meg a Fogaskereku is aznap lesz. Kivancsian varom arrol majd a beszamolod.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

MJani,
Akkor azert annyira nem mesz szarul. :) Grat a dobogohoz!
Kivancsi leszek mit mesz Esztergomban. Mikor rajtolsz? En 11:36

Köszi. Egyelõre úgy néz ki, hogy inkább elmegyek szombaton Apát Hotel Kupára.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
MJani,
Akkor azert annyira nem mesz szarul. :) Grat a dobogohoz!
Kivancsi leszek mit mesz Esztergomban. Mikor rajtolsz? En 11:36

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts

Allitolag 1.5x a szorzo a traineren eltoltott ido vs. valosag. Teny, hogy kint sokat teker az ember lazan, forgalom, terepviszonyok, stb. miatt. Traineren mindig tekerni kell, mert azonnal visszalassul.

szabadgörgõn mennyi lehet a szorzó? azon meg az "életedért" tekersz. :D

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Allitolag 1.5x a szorzo a traineren eltoltott ido vs. valosag. Teny, hogy kint sokat teker az ember lazan, forgalom, terepviszonyok, stb. miatt. Traineren mindig tekerni kell, mert azonnal visszalassul.

bezony, sokat nem lehet vele üresben gurulni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Hétvégi ABC idõfutam beszámoló, Márkus Jani kerékpáros blogja: ABC Helyi Idõfutam Bajnoksága - 2012.09.22. .
Jövõre mindenhol meghirdetem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Elég csak belegondolni abba, hogy mennyi idõ alatt áll meg a kerék, ha kint tekersz és mennyi idõ alatt, ha a görgõn. A holtpontok alatt sokkal többet lassulsz tekerés közben is.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
no megjött a minoura görgõ. ki is próbáltam. teljesen rendben van, bár ha durván meghajtom akkor egy elég hangos morgó hangot ad, kicsit fura. amúgy szépen duruzsol. de basszus, ezen hogy ki lehet dögleni... egy órát tekertem, de végén úgy kivoltam, mint egy jó hatvanas után :D úgy néztem ki, mint akit nyakon öntöttek egy vödör vízzel, még a zoknimból is csavarni lehetett a verejtéket. klassz lesz ez, már látom.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

A beépítési magasságra (axle to crown) és a villa utánfutására (rake/offset) érdemes figyelni.

Köszi. sajnos a kuota már nem szerepelteti ezt a villát a termékei közt és nem tudtak/akartak infót adni a részletekrõl. a bike24 még nem jelzett vissza (náluk van raktáron)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

sziasztok,

ismeritek ezt a márkát? Bike24 - Kuota Win Carbon Monocoque Fork elfogadható ára van, barátságos tömeggel. a jelenlegi itm villám 620 gr körül van :-) mire kell figyelni villavásárlásnál? az 1 1/8 az alap, de nekem az lenne a fontos, hogy a vázgeo ne változzon, szóval a villaszár hossza ne térjen el a jelenlegitõl. vagy ezek a villák mind egy kaptafák?

A beépítési magasságra (axle to crown) és a villa utánfutására (rake/offset) érdemes figyelni.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

sziasztok,

ismeritek ezt a márkát? Bike24 - Kuota Win Carbon Monocoque Fork elfogadható ára van, barátságos tömeggel. a jelenlegi itm villám 620 gr körül van :-) mire kell figyelni villavásárlásnál? az 1 1/8 az alap, de nekem az lenne a fontos, hogy a vázgeo ne változzon, szóval a villaszár hossza ne térjen el a jelenlegitõl. vagy ezek a villák mind egy kaptafák?

õk Kuotával tolják:

Cyclisme AG2R LA MONDIALE - Site officiel de l'quipe cycliste AG2R LA MONDIALE

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
sziasztok,

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
én nem értem miért lenne rajtuk 2 nadrág, ha jól emlékszem, tavasszal is ilyen hosszabb szárúban mentek...
aminek az alja más anyagból van
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr