Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
az a gond,h sztem az útvonal engedély nem megoldás. hétfõn mentem a 2-es fõúton bringával,persze ott sem lehet legálisan tekerni elvileg,mert ki van rakva a lassú jármûvel behajtani tilos tábla 1 csomó helyre. ilyen táblák vannak kirakva: Feltöltött kép na mind1 is. a lényeg,h ment 1 markoló is kb 25el,amit próbáltak kikerülni. na az veszélyes,de 1 bringával ott menni nem lenne az. szóval elég gáz a helyzet itthon. ezt a dolgot sztem vlmi komolyabb bringás lobbinak kéne felkarolni. kresz módosítás,és még sok minden más kellene ide.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

utána jártál? azok a táblák az estek 99%-ban tök fölöslegesek. errõl háborogtam néhány napja.

Megkérdeztem a Magyar Közút ZRt-t mert a "NAGY" teher szállításokról tõlük kértünk útvonal engedélyt
(én autóval is járok sok fele, a táblák 99% tök fölöslegesen van kinn, mert a "felhasználók" 90%-ának van essze, a maradék 10% akivel baj van)

Majd lehet megtámadom valamikor a Pest Megyei Rendõrfõkapitányságot is
A baj hogy nincs közlekedés rendész ismerõsöm

...Valószínûleg tök mindegy milyen tisztítót használ az ember, én a Prevent féktisztító spray-t használtam.

Én PUR Univerzált használtam pont erre multkor (lusta disznó voltam mert a rissen olajozott láncot tettem fel, és hát persze hogy fröcskölt) mindegy mi csak zsír/olaj oldó képessége legyen...

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.578 hozzászólás

És még valami: ezeknél a carbon villáknál teljesen normális, hogy erõs fékezésnél beremeg a villa vége?

Nem hiszem, hogy számítana de errõl a bringáról van szó:
http://img339.images...3271/spec1x.jpg

Köszönöm a segítségeket, úgy tûnik a felni és a pofa tisztítása a megoldás. Elsõ körben csak a felnit tisztítottam, már az is nagyon sokat hozott. Tegnap este a pofákat is. Így még csak az utcánkban tudtam kipróbálni (elég meredek, így azért 35-40 km/h-val rendben volt) de majd holnap reggel élesben is megteszem. Valószínûleg tök mindegy milyen tisztítót használ az ember, én a Prevent féktisztító spray-t használtam.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sziasztok!

Ismerõs valamelyik :

Elite Supercrono Power Fluid Turbo « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása
Elite Supercrono Hydromag Digital « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása

Melyiket érdemes nézegetni, vásárlási szándékkal?

én tuti nem költenék ennyit görgõre. most vettem egy Minoura B60 R görgõt 48ezerért, és teljesen tökéletes, baromi jót lehet rajta izzadni :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

OFF: A Magyar közút nem ad ki kerépkárosnak útvonal engedélyt táblával tiltott szakaszra mert "a táblák közlekedésbiztonsági okból kerültek kihelyezésre, a tilalom alól felmentést nem áll módunkban kiadni".

Tehát a rendõrségi "úthasználati" vagy mi a ku.af.s.a engedély...

utána jártál? azok a táblák az estek 99%-ban tök fölöslegesek. errõl háborogtam néhány napja.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
Sziasztok!

Ismerõs valamelyik :

Elite Supercrono Power Fluid Turbo « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása
Elite Supercrono Hydromag Digital « görgõ « EDZÉS / ENERGIA « Kategóriák tallózása

Melyiket érdemes nézegetni, vásárlási szándékkal?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
OFF: A Magyar közút nem ad ki kerépkárosnak útvonal engedélyt táblával tiltott szakaszra mert "a táblák közlekedésbiztonsági okból kerültek kihelyezésre, a tilalom alól felmentést nem áll módunkban kiadni".

Tehát a rendõrségi "úthasználati" vagy mi a ku.af.s.a engedély...

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Na, ki jon ide jovore? ;) En legalabbis nagyon szeretnek! Ugy erzem szerelmes lettem!
Azzannyja, nem veletlen, hogy az osszes bringas ott van februarban

Mallorca Road Biking Mix - Part 1 - YouTube (3:30-tol latvanyos nagyon)

.

én csak 1 odafele szóló jegyet vennék. :)

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Na, ki jon ide jovore? ;) En legalabbis nagyon szeretnek! Ugy erzem szerelmes lettem!

.

Gyönyörû.

Hihetetlenül jó lehet ilyen helyen tekerni. Más kérdés, hogy az én tériszonyommal a franc se nézegetne oldalra a szerpentines részen. :)

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

.

ez valami elkepeszto! itthon is lehetne valami hasonlo!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
ide jön valaki?

XVI. Misik Lszl Emlkverseny - Szeged

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Arra en is szerettem volna menni, de K messze van, meg a Fogaskereku is aznap lesz. Kivancsian varom arrol majd a beszamolod.

Nekem "csak" 190km, és az is minimum 2,5-3óra, de legalább késõn van a rajt.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Arra en is szerettem volna menni, de K messze van, meg a Fogaskereku is aznap lesz. Kivancsian varom arrol majd a beszamolod.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

MJani,
Akkor azert annyira nem mesz szarul. :) Grat a dobogohoz!
Kivancsi leszek mit mesz Esztergomban. Mikor rajtolsz? En 11:36

Köszi. Egyelõre úgy néz ki, hogy inkább elmegyek szombaton Apát Hotel Kupára.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
MJani,
Akkor azert annyira nem mesz szarul. :) Grat a dobogohoz!
Kivancsi leszek mit mesz Esztergomban. Mikor rajtolsz? En 11:36

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Allitolag 1.5x a szorzo a traineren eltoltott ido vs. valosag. Teny, hogy kint sokat teker az ember lazan, forgalom, terepviszonyok, stb. miatt. Traineren mindig tekerni kell, mert azonnal visszalassul.

szabadgörgõn mennyi lehet a szorzó? azon meg az "életedért" tekersz. :D

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Allitolag 1.5x a szorzo a traineren eltoltott ido vs. valosag. Teny, hogy kint sokat teker az ember lazan, forgalom, terepviszonyok, stb. miatt. Traineren mindig tekerni kell, mert azonnal visszalassul.

bezony, sokat nem lehet vele üresben gurulni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hétvégi ABC idõfutam beszámoló, Márkus Jani kerékpáros blogja: ABC Helyi Idõfutam Bajnoksága - 2012.09.22. .
Jövõre mindenhol meghirdetem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Elég csak belegondolni abba, hogy mennyi idõ alatt áll meg a kerék, ha kint tekersz és mennyi idõ alatt, ha a görgõn. A holtpontok alatt sokkal többet lassulsz tekerés közben is.