Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
suhanc,
Bike Calculator

Nem saccol rosszul, mert a Powertappal mert 270 Wattot beadva 10mp tevedessel kijon az idom.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

A ridewithgps elmehet a francba, mert az Apát Hotel kupa pályáján az átlag 15%-os emelkedõt feleannyinak mutatja.

Ja, lejtõn mentem egy szar kis dombos pályán 80,2km/h-t. :) Holnap leírom, hogy mi volt pontosan.

Mikor a Balatoni tekerésemnél az egyik program 45-nek mérte a pontosan beállított órámon mért 65-ös sebességet, és 6%-osnak a 16%-os emelkedõt, eldöntöttem, hogy ezeket hagyom a 'csába. :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az érdekelne engem is, mert idén sem jutottam el rá, pedig itt van egy köpésre..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A ridewithgps elmehet a francba, mert az Apát Hotel kupa pályáján az átlag 15%-os emelkedõt feleannyinak mutatja.

Ja, lejtõn mentem egy szar kis dombos pályán 80,2km/h-t. :) Holnap leírom, hogy mi volt pontosan.

A sebesség mindent megold.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

upd: 5-7mp-t szamithat a kalkulator szerint mindket versenyen. Szerintem bevallalom.

Kaphatok egy linket ehhez a kalkulátorhoz (vagy bármelyikhez)? Október 6-ára megyek ki országútival Aradra, pár beállítást szeretnék megnézni, hogy mi mennyit számít. Jövõre pedig BalatonMan Specialon szeretnék indulni. Most acél vázam van. Ismerõs szerint az aluval sokat nyerhetnék, de õszintén szólva nem szeretem azt a matériát. Ha két percen belüli a különbség, maradok az acélnál.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

Fogaskerekûn 9. lettem megint, mint tavaly.
270 Watt atlag, 4.3 W/kg. Hat nem sok.
Garmin | Follow the leader
Bike Ride Profile | Elõzd meg a fogaskerekût 2012 near Budapest | Times and Records | Strava

grat! nem ismertem ezt a versenyt de tetszik a koncepció! talán jövõre..
sokan indultak oútisok?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Fogaskerekûn 9. lettem megint, mint tavaly.
270 Watt atlag, 4.3 W/kg. Hat nem sok.
Garmin | Follow the leader
Bike Ride Profile | Elõzd meg a fogaskerekût 2012 near Budapest | Times and Records | Strava

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Sziasztok.

A karbon villák lelki világáról kérdezek.
Ha van egy alunyakas villám, akkor azon csak a nyak alu? Vagy a váll is? Azért kérdem, mert vennék egy alunyakas villát, amin nincs eredetileg fékfurat, de a helye ottvan. Ha aluból van az a rész, akkor könnyen ki lehet fúrni. Ha viszont a váll is karbon, akkor nem tudom, hogy ki lehet-e rendesen fúrni.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
csak tap, Powertap. Igen, joval olcsobb, de egyszerubb is kerekparrol kerekparra atrakni.
Viszont ha tobb kereke van az embernek, akkor dupla-tripla koltseg, vagy nincs meres.

Kolcsonozni idealis.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
egyébként ez a powertape miben különbözik a wattmérõtõl? azonkívül hogy (rákerestem és képek alapján) a hátsó kerékagyban(?) van, nem a meghajtásban.
megfizethetõbb mint a másik?:D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En eleg keves edzest vegzek, heti 10-12 ora, ha sikerul ezt hatekonyabban eltoltenem, szerintem szamithat.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az mas kerdes, hogy ez vajon mennyit javitana a teljesitmenyemen, de tetszik a dolog, az biztos.

Semmit. :)

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
törölhetõ
11:38:11 IM 2012

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Kifigyellek és kilopom alólad :D

Errõl a watt alapú edzésrõl el lehet mélyedni valahol magyar nyelven?
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Kiprobaltam a Powertapet.

Hihetetlen, hogy milyen egyenetlenul hajtok. 160,210,180,200 ezek a szamokat egy elvileg egyenletes tekeres kozben lattam.

Mivel versenyeim lesznek a hetvegen, csak 2 rovid 6mp-s sprint volt a mai penzum, elsore 958 W, mar ezen is csak lestem, nem gondoltam volna, de mondom, akkor masodszorra megprobalok mindent: 1008 W, hurra.
4-5mp-n at van magas mert ertek a logban: 825, 838, 958, 870, 932 illetve: 761, 1008, 921, 949, 960, 781

Nagyon fura volt, hogy tobbszor mutatott egesz mas erteket, mint amit gondoltam volna, mindket iranyban. Neha 320 W konnyunek tunt, maskor meg 220 W sok volt.
Szoval egeszen mast megyek pulzus alapjan, mint amit power alapjan mennek, ha aszerint edzenek. Az mas kerdes, hogy ez vajon mennyit javitana a teljesitmenyemen, de tetszik a dolog, az biztos.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

- kár hogy mindig zenét kevertek a közeli felvételek alá. meghallgattam volna a váltást
- mindenki nagyon boldog a multiple shifting miatt

szerintetek mire jó ez az okosság 3,30-nál ? Rear Derailleur "derailer" Adjustment Campagnolo - YouTube
natúr váltóbeállítás, de a bowden rögzítésekor kb fél centit betolja a váltót

nem fogóval fogja a bovdent,és azért nyomja be 1 kicsit a váltót,h feszes legyen rögzítés után is.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
- kár hogy mindig zenét kevertek a közeli felvételek alá. meghallgattam volna a váltást
- mindenki nagyon boldog a multiple shifting miatt

szerintetek mire jó ez az okosság 3,30-nál ?
natúr váltóbeállítás, de a bowden rögzítésekor kb fél centit betolja a váltót

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
ebéd utánra 1 kis rövid filmecske: hogyan készült a 11-es dura ace.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ez aztán a gyors biciklicsere

Sport Géza - Minden idõk - Észrevétlenül cserélt kerékpárt a francia

ezt párszor meg kellett néznem :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag