Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts
Kicsit offolni fogok, ezért elnézést kérek (nem tudom hol lenne helye kérésemnek/kérdésemnek). Szeretném elolvasni illetve megvásárolni Lance Armstrong két könyvét. A jogok lejártak, sajnos már nem kaphatóak.
1. Minden másodperc számít
2. Bicikli életre-halálra

Összefirkált saláta nem, csak jó állapotban érdekel! Privátban keressetek ha lehetséges. Nem olvasom rendszeresen a topicot. Nem valószínû, hogy észrevenném, amit egy, esetleg két hónap vagy késõbb írnátok ide ezzel kapcsolatban.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
lehet. jobb szeretem a klasszikus olasz geometriát. mondjuk nem fenyeget az,h holnap már vegyek is 1et. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

láttam az apróban 1 author bringát,és rákerestem. elég szimpi vázaik,bringáik vannak,de ha helyes a mérettáblázatuk,akkor nekem 1 kicsit hosszúnak tûnnek. pl itt van ez: CA 55 :: Author a felsõcsõ hossza ami 1 kicsit érdekes. azért tetszik 1ébként,mert nem ejtett a felsõcsõve 1ik váznak se.

Kicsiben hosszúak, nagyban rövidek. Versenygeometriás vázak, rövid fejcsõvel.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
láttam az apróban 1 author bringát,és rákerestem. elég szimpi vázaik,bringáik vannak,de ha helyes a mérettáblázatuk,akkor nekem 1 kicsit hosszúnak tûnnek. pl itt van ez: CA 55 :: Author a felsõcsõ hossza ami 1 kicsit érdekes. azért tetszik 1ébként,mert nem ejtett a felsõcsõve 1ik váznak se.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

suhanc,
Bike Calculator

Nem saccol rosszul, mert a Powertappal mert 270 Wattot beadva 10mp tevedessel kijon az idom.

Köszönöm szépen!
Számításaim szerint nem nyernék 2 percet sem az alu vázzal, annyit meg nekem nem ér meg. Ugyanakkor úgy látom, igen gyenge vagyok még hozzátok képest watt/kg-ban :D

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
de szép stucnit találtam: Murex, és hozzá kormányt: 215 SHALLOW :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Mondjuk azert talaltam neki egy 40mp-s szakaszt az utolso elotti Caubergen, ahol 869 Wattot tart.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hat ja, az nagyon jo. Sot.

Mondjuk a Cauberg Strava rekord az igy nez ki:
Feltöltött kép
Ez 76mp, es 585 Watt.

Ezt most a VB-n mente egy U23-as belga, elso csoporttal ert be, 51. lett. Ez nem az utolso korben volt, akkor kicsit lassabb volt mar.
Ten Dam is feltette a sajat versenyet, o lassabb volt az osszes korben ennel.

Szoval azt kell mondjam nem rossz.

Csak nálam sajnos W/Kg már annyira nem jó (ezt bizonyítja, hogy itt éppen távolodtak tõlem). Azt számolgattam, hogy én sem tudok tartósan, pl 30percnél tovább, 4,5 W/Kg-nál többet.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hat ja, az nagyon jo. Sot.

Mondjuk a Cauberg Strava rekord az igy nez ki:
Feltöltött kép
Ez 76mp, es 585 Watt.

Ezt most a VB-n mente egy U23-as belga, elso csoporttal ert be, 51. lett. Ez nem az utolso korben volt, akkor kicsit lassabb volt mar.
Ten Dam is feltette a sajat versenyet, o lassabb volt az osszes korben ennel.

Szoval azt kell mondjam nem rossz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

suhanc,
Bike Calculator

Nem saccol rosszul, mert a Powertappal mert 270 Wattot beadva 10mp tevedessel kijon az idom.

640 watt 45mp-ig jó? És 550 watt 75mp-ig? Ha jó a kalkulátor akkor ilyet mentem ma köztük 85mp pihenõvel.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jaja. kb. 200meter utan megugrott, tettem ra a kerekem egy darabig, no ezt nem kellett volna.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

mateetam,
Nem tul eros mezony volt, az idei gyoztes ido tavaly 8. helyre lett volna jo.
Igy kulonosen banom, hogy most nem ment jol.

Nagyon bekezdtem, 360 Watt atlaggal az elso ket percben, ez vastagon anaerob, szerintem ezzel szivattam meg magam.

Berkes Jani nyerte?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
mateetam,
Nem tul eros mezony volt, az idei gyoztes ido tavaly 8. helyre lett volna jo.
Igy kulonosen banom, hogy most nem ment jol.

Nagyon bekezdtem, 360 Watt atlaggal az elso ket percben, ez vastagon anaerob, szerintem ezzel szivattam meg magam.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
suhanc,
Bike Calculator

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

A ridewithgps elmehet a francba, mert az Apát Hotel kupa pályáján az átlag 15%-os emelkedõt feleannyinak mutatja.

Ja, lejtõn mentem egy szar kis dombos pályán 80,2km/h-t. :) Holnap leírom, hogy mi volt pontosan.

Mikor a Balatoni tekerésemnél az egyik program 45-nek mérte a pontosan beállított órámon mért 65-ös sebességet, és 6%-osnak a 16%-os emelkedõt, eldöntöttem, hogy ezeket hagyom a 'csába. :D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
az érdekelne engem is, mert idén sem jutottam el rá, pedig itt van egy köpésre..:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A ridewithgps elmehet a francba, mert az Apát Hotel kupa pályáján az átlag 15%-os emelkedõt feleannyinak mutatja.

Ja, lejtõn mentem egy szar kis dombos pályán 80,2km/h-t. :) Holnap leírom, hogy mi volt pontosan.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 posts

upd: 5-7mp-t szamithat a kalkulator szerint mindket versenyen. Szerintem bevallalom.

Kaphatok egy linket ehhez a kalkulátorhoz (vagy bármelyikhez)? Október 6-ára megyek ki országútival Aradra, pár beállítást szeretnék megnézni, hogy mi mennyit számít. Jövõre pedig BalatonMan Specialon szeretnék indulni. Most acél vázam van. Ismerõs szerint az aluval sokat nyerhetnék, de õszintén szólva nem szeretem azt a matériát. Ha két percen belüli a különbség, maradok az acélnál.

mateetam

mateetam

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Fogaskerekûn 9. lettem megint, mint tavaly.
270 Watt atlag, 4.3 W/kg. Hat nem sok.
Garmin | Follow the leader
Bike Ride Profile | Elõzd meg a fogaskerekût 2012 near Budapest | Times and Records | Strava

grat! nem ismertem ezt a versenyt de tetszik a koncepció! talán jövõre..
sokan indultak oútisok?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Fogaskerekûn 9. lettem megint, mint tavaly.
270 Watt atlag, 4.3 W/kg. Hat nem sok.
Garmin | Follow the leader
Bike Ride Profile | Elõzd meg a fogaskerekût 2012 near Budapest | Times and Records | Strava