hatalmas arc a szerzõ
Nekem csak az emelkedõk feküdtek mindig, bár ez se az én érdemem volt. Azért lássuk be a magyar amatõr mezõny kb 90% szenved az emelkedõn síkon kihajtják magukból a 40-50 környékét Dh-ba mennek mint az eszetlen emelkedõn meg gereblye. Kb 10-20 kerékpárossal szoktam egész évben a Pilisben találkozni ebbõl 15-t kb rossz nézni ahogy teker...Úgy elég kevesen tudnak menni, hogy normál esetben ne lehessen beállni mögéjük, nekem sem megy, ráadásul robbanékony sem vagyok. Általában valamiért elengedik az embert, nem figyelnek vagy éppen nincs erejük. Most sem tudom, hogy miért nem jöttek velem. Lehet azért, mert két meredek emelkedõ után voltunk és nem tudtak vagy egymásra vártak vagy nem tudom.
Sajnos annyival nem tudok gyorsabban menni hogy ne csak a széltörõ szerepét töltsem be..
A sebesség mindent megold.
nincs olyan szabály hogy 2 mûködõ féknek kell lennie a bringán?
...
Ha tudsz menni kell, ezt megtanultam már tavaly.
Nem tudom, lehet, de akkor is csak vasárnap.Zengo GP most hetvegen?
Ha tudsz menni kell, ezt megtanultam már tavaly.Nice job! Szerintem jó taktikával megérdemelt helyezet. A pályát leírva én mindig ezeken voltam olyan "gyáva" hogy nem indultam el úgy mint te. Ilyenkor mindig picit hiányzik a versenyzés(nem mintha bármikor is elértem volna valamit vele), de most nincs idõ edzeni:(
Kicsit offolni fogok, ezért elnézést kérek (nem tudom hol lenne helye kérésemnek/kérdésemnek). Szeretném elolvasni illetve megvásárolni Lance Armstrong két könyvét. A jogok lejártak, sajnos már nem kaphatóak.
1. Minden másodperc számít
2. Bicikli életre-halálra
Összefirkált saláta nem, csak jó állapotban érdekel! Privátban keressetek ha lehetséges. Nem olvasom rendszeresen a topicot. Nem valószínû, hogy észrevenném, amit egy, esetleg két hónap vagy késõbb írnátok ide ezzel kapcsolatban.
Ha belegondolok, hogy milyen sok helyen jártunk és mennyi szép, vagy épp rázós pillanatot éltünk meg együtt....
hmmm..
hiányozni fog. :,(
használt aluvázat soha többet!
Így is lehet rajta jó versenyt csinálni, csak versenyzõk kérdése. Annyi, hogy ha jó lenne az út akkor többen biztonságosabban elférnének rajta. Így most kicsit technikásabb volt a pálya, bár összesen két kanyarnál kell csak fékezni, szóval annyira nem kell hozzá tudni bringázni.
Egy ember esett a versenyen, Apátistvánfalváról a hotel felé vezetõ lejtõn, az út jobb szélén van egy kis gödör, õ meg felül fogta a kormányt kesztyû nélkül és lecsúszott a keze.
Eredmenylista van?
btw. Havasnak sem sikerult a vasarnap, persze lehet technikai okai voltak.
ha mindenhol jó lenne az aszfalt, akkor jó versenyt lehetne rajta csinálni?
és hiába van a padláson, azért a napi 20°C hõingás nagy része oda is beszivárogszépen lassan felgyûlt benne a feszültség, és a 3 hét pihenõ alatt kipattant belõle.(gondolom) az elsõkerék 15cm-el magasabban van tárolás közben.
tavaly elõtt belementem egy autóba, idén elütöttem egy robogót, többször eldõlt oldalra, a hegyeken meg lett tekerve a bajsza rendesen.
és ez csak az, amit én tettem bele. (használtan vettem)
Még valami.
Szerintem ez a pálya nem bír el nagyszámú versenyzõt. Arányaiban véve sokkal rosszabb az út, mint a gerecsei versenyeken, 1km-tõl a 10km-ig keskeny és rossz az út. Egy átlag amatõr kupás versenyzõi létszámnál én már elgondolkoznék a különbözõ távok külön indításán.
Flickr
Köszi.
Már otthon úgy készültem, amikor csak 8%körülinek láttam az utolsó emelkedõt, hogy "csak" túl kell élnem és az utolsó két körben egy jó ütemû támadással szöknöm kell. Mivel nem támadtak eléggé a dupla emelkedõn (szerintem a többiek is csak túlélni akarták) így csak az esélyeimet növelték.
Andris,
Ezt csak igy magatol?
Hasztakurva! Mitörtént, vagy hogy?
Flickr
MJ,
Az elejen olvasottak alapjan nem gondoltam volna, hogy ilyen jol vegeztel a vegere.
A Havast utolerni azert nem akarmi.
Gratula, es koszi a beszamolot!
Ha belegondolok, hogy milyen sok helyen jártunk és mennyi szép, vagy épp rázós pillanatot éltünk meg együtt....
hmmm..
hiányozni fog. :,(
használt aluvázat soha többet!