Fixi helyett lenne??? Mire akarod használni?
munkába járni
Fixi helyett lenne??? Mire akarod használni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A sebesség mindent megold.
2db itthoniról volt szó ebben a topikban.
láttam már képet törött 7700-as ról is (9-es) meg 7800-as ról is (10-es) Én egy esetrõl tudok itthon pedig azért mennek vele jópáran jópár éve. Az is érdekes, hogy amirõl hallottam itthon az pont a hajtás oldali kar volt - azt hiszem. Viszont a neten mindenhol a bal karról volt szó, mind a 9-es, mind a 10-es esetében. Sõt, az is kiderült, hogy akinek volt ilyen esete annál a vázak is meg szoktak repedni a középcsapágynál, vagy nem az elsõ karukat törik - akár különbözõ szettekbõl származókat.
Szóval én ettõl nem tartok.
Tony Martin ma nagyot ment a pekingi körön. Ha valahol ismétlik akkor érdemes megnézni. Utolsó 24 km szóló.
Végül hozzám került az egyik devecseri Dura-Ace hajtómû jó áron :-) Már fel is tettem. Eddig az ultegrával is teljesen meg voltam elégedve de ez azért más. kerek 100g-al könnyebb, ami azért százalékosan nem semmi az akkori legjobb meg a második legjobb szettjük között. (753g vs 654 g csapágy nélkül) és még egy hangyafasznyit is jobban vált elöl, valahogy gyorsabban, precízebben kapja fel a láncot a nagytányér.
Ezzel a hajtómûvel csak egy gond van: már nézem a fékváltókarokat meg egy hátsó váltót hozzá (szóljatok ha van valakinek szép, 7800-as)
... fixi helyett lenne...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A méreg drága kivételével - látatlanban nem fikázom - valaki vett már jó Tacx kulacsot?...másik tacx team kulacsot...