Heló!
Tudja valaki, hogy hol lehetne jó áron szerezni 2012-es Veloce e+h váltót? Egyáltalán ki a forgalmazó? A Mali már nem... a honlapjukon nincs semmi.
Esetleg náluk érdeklõdhetsz: Bikeexpress.hu
Heló!
Tudja valaki, hogy hol lehetne jó áron szerezni 2012-es Veloce e+h váltót? Egyáltalán ki a forgalmazó? A Mali már nem... a honlapjukon nincs semmi.
Biondo talán tud hozni, egyébként meg CRC, Bike24, Wiggle nem is értem miért akarsz magyarországon vásárolni...
Heló!
A fenti kérdésre: Most nem tudok linkelni, de a Red lánctányérja nem olyan merev... 2013-ra ezen változtatnak. bikeradaron vagy valahol olvastam nemrég.
Én szettben venném , vagy Shimano vagy Sram. De leginkább Campa.
Egy hasonló felszereltségû, új, garanciás Canyon 999 € (Canyon | Roadbikes | Roadlite AL 6.0). A KTM már futott egy évet, nincs garanciája - és a Canyon valamivel jobb is (szvsz). Kissé túl van értékelve, vannak más új gépek is 105-össel és Aksiummal v. hasonlóval 1000 € alatt. Emellett jó gép, de messze nem „verhetetlen ajánlat”; ha nekem pont ez kéne, 160000 fölé nem mennék vele.Sziasztok, véleményeteket kérném KTM Strada 2000 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ezzel a kerékpárral kapcsolatban. Megéri e ez a felszereltség ennyiért/nem éri meg?
kérdés: az acélvázas,ünneplõs bicajom elejében 1 karbon szálas,alu vállas,acél nyakas,1 colos,menetes csapágyas villa figyel. lehet e a túlzott rugalmassága a problémám forrása? a gond pedig az,h bizonyos sebesség felett szitál a bringa eleje. a vázhoz készült acélvillám sajna most nem használ6ó,de úgy emlékszem azzal stabilabb volt. vlmilyen okból átrozsdásodott a csõfala. egy kicsit más az elõrenyúlása a 2 villának. a karbonnal kicsit rövidebb a tengelytáv. esetleg ez az oka a szitálásnak? mi errõl a véleményetek?
a múltkor szó volt a karbon vázak tartósságáról.
vegyek 4 éves (2008-as) vázat úgy, hogy még legalább 3 szezont szeretnék belerakni?(1év kb3000Km -talán)
Jó merev lehet ez a hátsókerék!
ennek mi értelme?: Idõfutam kerékszett Shimano 600 « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Ez a titan Deda nem er 550-et, en 350-et se adnek erte, de persze nem is minden vagyam egy ilyen.
akárhogy is nézem ezen a bringán 1 c record hajtómû figyel,nem pedig mirage. no de sebaj,a vevõnek ez csak jó. :cool2: