van ez a vázam. 2000-ben csináltattam a pap kerékpárnál. reynolds 531-es csövekből készült. most nem tudom melyikből,de viszonylag könnyű,és nagyon kényelmes. elég rugalmas egy darab. a villa slx csövekből van. festés függő a tömege,mert volt 1800 gramm alatt is kicsivel,meg fölötte is. ez 52-es c-c. amikor elmentem megrendelni,akkor megmutatták a csőszettet. 0,7-0,5-ös falvastagsága van. viszont ezt csak forrasztani lehet. nem bírja a hőterhelést.
Na de ha ez egy méretre készült "custom" bringa, ráadásul jó csövekből igényesen megcsinálva, akkor mit keresnek rajta ezek a matricák, hogy kampanyóló meg koppi???
Én tuti büszke lennék arra, hogy ez nekem épült és az építő nevére matricáznám.
Persze azokban az időkben ez nem volt annyira felkapott dolog mint manapság, akkor lehet "rajabb" volt egy koppi matricás váz
Pár éve lefényeztek nekem profi módon egy vázat, nagyon szép lett és mikor készült akkor lakkozás előtt mentem feltenni rá azokat a matricákat amiket gyártattam hozzá az eredetiek alapján. Semmi komoly márka vagy ilyesmi (ez volt a Cicli-.
A srác kérdezte is, hogy annyira szép lett, nem akarok rá valami komolyabb márkát tenni? ráadásul azokat a matricákat polcról lehet kapni, gyártani se kell. Úgy tettem mint aki nem érti a kérdést :-)