Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 posts
Erdemes megnezni, hogy nem kotyog-e picit oldalra a kerek, abban az esetben a jatekot kell hangolni

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Szerintetek mitõl lehet, h egy országúti bringának elengedett kormánynál beráz a az eleje? A kormánycsapágy nem kotyog, nem szorul, tökéletesen fordul a kormány.
A váz karbon, szemmel látható sérülés nincs rajta, elvileg rendben kell hogy legyen. Ha elengedem a kormányt elkezdi lassan, majd egyre gyorsabban, egyre nagyobb amplitudóval rázni a kormányt. Amikor rajta van a kezem a kormányon nem érzek semmilyen vibrációt. Tippek?

Lehet a guminak van valami baja, cseréld meg õket, hátha...

Menyus72

Menyus72

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Eredeti.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
a villa utanfutasa nem megfelelo a vazhoz.legalabbis ilyenrol olvastam.sajat tapasztalatom hala egnek nincs.

eredeti a villa vagy cserelt darab?

regi/hibas agyvaltokat veszek.

Menyus72

Menyus72

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Az elsõ kerékben van egy pici a tökéleteshez képest, de nem üt, nem ráz gyönyörûen forog...

Menyus72

Menyus72

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Szerintetek mitõl lehet, h egy országúti bringának elengedett kormánynál beráz a az eleje? A kormánycsapágy nem kotyog, nem szorul, tökéletesen fordul a kormány.
A váz karbon, szemmel látható sérülés nincs rajta, elvileg rendben kell hogy legyen. Ha elengedem a kormányt elkezdi lassan, majd egyre gyorsabban, egyre nagyobb amplitudóval rázni a kormányt. Amikor rajta van a kezem a kormányon nem érzek semmilyen vibrációt. Tippek?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
másik:

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,440 posts
2 faja kis videjó :)

1ik

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
ave

Ez is szép megldás, bár az én FSA csapágyamnél nem alkalmazható, mivel a csésze átmérõje nagyobb, mint amit a stucni le tudna kellõen szorítani.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A felso kup egyebkent nem letszukseglet, mar cseszes fejcsapagyszettnel lehet mashogy van.

Feltöltött kép

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

Szia. Én úgy használom a bringát már fél éve hogy felsõ kúpos részt félreraktam ahelyett hézagoló van. Az alsó porfogóból pedig az O gyürö +3mm-ig le van esztegálva. Esztegálni csak ésszel szépen kell befogni vigyázni a tokmány ne túl nagy erõvel szorítsa meg az alu darabot de ne is kicsivel.

Ha jól értem, akkor az alsó részt használtad fel? Azt mivel tudtad pótolni?

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

Köszönöm a segítségeteket, a belinkelt karbonnal próbálkozom.

Szia. Én úgy használom a bringát már fél éve hogy felsõ kúpos részt félreraktam ahelyett hézagoló van. Az alsó porfogóból pedig az O gyürö +3mm-ig le van esztegálva. Esztegálni csak ésszel szépen kell befogni vigyázni a tokmány ne túl nagy erõvel szorítsa meg az alu darabot de ne is kicsivel.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
"Megfosztotta mind a hét Tour de France-elsõségétõl és örökre eltiltotta a versenyzéstõl Lance Armsrongot a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI), amely hétfõn döntött a szisztematikus doppingolással vádolt amerikai kerekes ügyében."

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

A sajátomat(ugyanaz volt mint amit linkeltél)egy ilyenre:Speedpark Carbon Fiber Headset Spacer 1 1 8" 15mm 11g | eBayváltottam ki,a súlya miatt,van belõle 10-15-20mm-es is.

Köszönöm a segítségeteket, a belinkelt karbonnal próbálkozom.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
A sajátomat(ugyanaz volt mint amit linkeltél)egy ilyenre:Speedpark Carbon Fiber Headset Spacer 1 1 8" 15mm 11g | eBayváltottam ki,a súlya miatt,van belõle 10-15-20mm-es is.
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Le lehet belõle szedni nyugodtan,már nem is egy ilyenbõl csináltattam sokkal kisebbett,nem lesz hézag a villanyaknál,mert keresztmetszetileg tömõr,igaz felül az ó-gyürüs rész kiesik a játékból de az nem lényeges,egy jó esztergályos simán megoldja,csak utána már nem lesz fekete.

http://images.bruege...0828830_new.jpg

Sziasztok!
Ilyen kormánycsapágy magaságából szeretnék " levenni", hogy a kormányom lejjebb kerüljön.
A csapágy cseréjén kívül van más megoldás?

GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én nem értek a kormánycsapágyakhoz (tényleg), de az egyik csapattársam a Cube Agree-ben teljesen le tudta "ültetni" a stucnit a vázra. Ha jól emlékszem, valami olyasmit mondott, hogy fölül egy másik alsó kormánycsapágy rész van. De ha szeretnéd, megkérdezhetem Neked.

Jól emlékszel, Atisnak egy alsó központosítógyûrû van felülre rakva (rozsdásan annyira nem néz ki jól :) ). Azt nem tudom, hogy hogyan oldotta meg pontosan, mert az alsó gyûrû belsõ átmérõje nagyobb, mint a villanyaké, valamit biztos trükközött vele.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Én nem értek a kormánycsapágyakhoz (tényleg), de az egyik csapattársam a Cube Agree-ben teljesen le tudta "ültetni" a stucnit a vázra. Ha jól emlékszem, valami olyasmit mondott, hogy fölül egy másik alsó kormánycsapágy rész van. De ha szeretnéd, megkérdezhetem Neked.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

Szvsz lehet ilyenhez valo laposabb kupakot kapni.

Ebben bízom, bíztam én is , de eddig nem találtam .

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szvsz lehet ilyenhez valo laposabb kupakot kapni.