Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

A sajátomat(ugyanaz volt mint amit linkeltél)egy ilyenre:Speedpark Carbon Fiber Headset Spacer 1 1 8" 15mm 11g | eBayváltottam ki,a súlya miatt,van belõle 10-15-20mm-es is.

Köszönöm a segítségeteket, a belinkelt karbonnal próbálkozom.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A sajátomat(ugyanaz volt mint amit linkeltél)egy ilyenre:Speedpark Carbon Fiber Headset Spacer 1 1 8" 15mm 11g | eBayváltottam ki,a súlya miatt,van belõle 10-15-20mm-es is.
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Le lehet belõle szedni nyugodtan,már nem is egy ilyenbõl csináltattam sokkal kisebbett,nem lesz hézag a villanyaknál,mert keresztmetszetileg tömõr,igaz felül az ó-gyürüs rész kiesik a játékból de az nem lényeges,egy jó esztergályos simán megoldja,csak utána már nem lesz fekete.

http://images.bruege...0828830_new.jpg

Sziasztok!
Ilyen kormánycsapágy magaságából szeretnék " levenni", hogy a kormányom lejjebb kerüljön.
A csapágy cseréjén kívül van más megoldás?

GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én nem értek a kormánycsapágyakhoz (tényleg), de az egyik csapattársam a Cube Agree-ben teljesen le tudta "ültetni" a stucnit a vázra. Ha jól emlékszem, valami olyasmit mondott, hogy fölül egy másik alsó kormánycsapágy rész van. De ha szeretnéd, megkérdezhetem Neked.

Jól emlékszel, Atisnak egy alsó központosítógyûrû van felülre rakva (rozsdásan annyira nem néz ki jól :) ). Azt nem tudom, hogy hogyan oldotta meg pontosan, mert az alsó gyûrû belsõ átmérõje nagyobb, mint a villanyaké, valamit biztos trükközött vele.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Én nem értek a kormánycsapágyakhoz (tényleg), de az egyik csapattársam a Cube Agree-ben teljesen le tudta "ültetni" a stucnit a vázra. Ha jól emlékszem, valami olyasmit mondott, hogy fölül egy másik alsó kormánycsapágy rész van. De ha szeretnéd, megkérdezhetem Neked.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Szvsz lehet ilyenhez valo laposabb kupakot kapni.

Ebben bízom, bíztam én is , de eddig nem találtam .

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szvsz lehet ilyenhez valo laposabb kupakot kapni.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

nem lehet belõle esztergáltatni?

Erre én is gondoltam, de akkor a villanyak és a leesztergált csapágyrész között hézag lesz, mivel az esztergálás következtében a kupos résznek " megnõ" az átmérõje.
Azt viszont nem tudom, hogy az a bõ fél cm , amit le szeretnék venni belõle , mit jelenthet átmérõ változásban.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nem lehet belõle esztergáltatni?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás
http://images.bruege...0828830_new.jpg

Sziasztok!
Ilyen kormánycsapágy magaságából szeretnék " levenni", hogy a kormányom lejjebb kerüljön.
A csapágy cseréjén kívül van más megoldás?

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
technika visszabutítva 30 évet.
Feltöltött kép
és végre nem kell 42X13-al járnom.

Flickr

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
kösz

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
megnéztem katalógusban. 435 grammot ír a moskva felnire. a mavic open sport jó választás lenne. más felni nem ugrik be.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
tudtok ajánlani valami jól bevált felnit, ami a campa moskva80 asaimnak máltó utóda lehet a bringámban? mavic open sportot néztem, kb max 8 rugót szánnék darabjára. amúgy acél vázba megy, rsx agyak köré, szóval leginkább az számítana, hogy olyan 5+ évig meglegyek vele az alföldi utakon. de azt sem akarom, hogy sokkal nehezebb legyen, mint a mostani, aminek gõzöm sincs a súlyáról :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Steel Vintage Bikes - Sold Bikes

pár jó projekt. a még nem eladott bringák jelentõsen túlárazva

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

megpróbál6sz egy foltot belülrõl beragasztani,de tökéletes már nem lesz. vész,vész,vész tartalék külsõnek még jó lehet. esetleg csináltat6sz belõle derékszíjat. :)

Sziasztok!
Continentál G.P. 4000 -es külsõ oldafalán 2-3 mm-es vágás, melyen a belsõ gyufafejnyi nagyságban kitüremkedik.
Lecseréltem.
A sérült javítható vagy kuka?

Azt még így utólag be kell vallanom, hogy a vélt sikeres javítás után, ami azt jelentette, hogy felnyomtam 8,5 barra, kézbevettem , kerestem a sérülést és akkor durrant ki.
A nagy durranásra a feleségem is némi érdeklõdéssel nézett rám a garázsban.
Sikertelenségemet jókora arcul csapással nyugtázta a gumi. Így külsõ és belsõ is kukában végezte.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En is szoktam koveket lodozni jobbra-balra, tenyleg kellemetlen, ha autora pattan. Mondjuk nekem meg egyszer sem vagta ki a gumit, csak elrepul a ko.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Szerintem egy éles kõre mehettem rá, ami kipattan , hallhatóan, láthatóan a gumi alól .Ez az út melletti feltõltésekból kerül az útra, kanyarodó, az útról lekapó autók hordják fel.
Nem túl nagy méretûek, a nagyonbbak 2-3 cm nagyságúak.
Jártam már úgy, hogy a gumi alól kipattanva a szembõl érkezõ autón pattant, igen hangosan. Biztos nyomot hagyott a karosszérián.
Mielõtt kipattan a gumi alól , meghorzsolja a gumi külsõ oldalát, belülrõl , mintha penge vágta volna át. Most is így nézett ki.

Valószínû, én is jártam így, én voltam a ludas mert nem volt teljesen felnyomva 8 bár-ra.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!
Continentál G.P. 4000 -es külsõ oldafalán 2-3 mm-es vágás, melyen a belsõ gyufafejnyi nagyságban kitüremkedik.
Lecseréltem.
A sérült javítható vagy kuka?

Meg lehet varrni és utána foltozni, használható lesz, de már nem lesz az igazi.

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nekem egyszer felütéses defektem lett egy ilyen nyomorék kis kavicstól.
olyan igazi Snake bite volt a belsõn...pech. :/

Flickr