34-es tányért sehogy nem fog felrakni 130-as lyukkörre.
Nem is arra fókuszáltam, hanem a nagytányérra. Egy 38-50 azon is simán kivitelezhetõ. 34est már nem is lehet csinálni, annyira kicsi már a tányér átmérõje.
34-es tányért sehogy nem fog felrakni 130-as lyukkörre.
Egy erdekes guminyomas kalkulator, nem hasrautes alapon: Tire Pressure Calculator | Bike Tinker
4bar es 6bar nekem a javaslata a 25-os gumis teli bringara. Elol meg nem probaltam ilyen alacsony nyomast, de meg fog tortenni.
34-es tányért sehogy nem fog felrakni 130-as lyukkörre.Nem biztos hogy kart kell cserélni. Van néhány gyártó akik gyártanak 130mmes lyukkörátmérõhöz kisebb fogszámú tányérokat.
A sebesség mindent megold.
Köszönöm. Lenne még pár kérdésem:
1. Shimano RSX kazettás hátsó agyra lehet Campa sort tenni?
2. Frikciós alsócsöves váltókarok esetén mennyire fontos pl. a váltókar, a hajtómû, a hátsó váltó és a fogassor kompatibilitása? (bocs ha butaságot kérdezek)
3. Ugyanaz, mint a 2., csak pozicionált alsócsöves váltókar esetén.
Köszönöm.
ez hajtókar csere. az 52/42-es áttételhez 130 mm-es lyukkör tartozik. legalábbis a te karodon ennyi. az 50/34-hez 110-es lyukkör tartozik.
és csak teljesítményt fog mérni-mutatni, vagy minden mást is?
Aki kicsit is teljesítménycentrikusan teker, legyen szíves töltse ki ezt az anonim 2 perces kérdõívet.
RIPET.HU - Online krdv szerkeszts, online kzvlemny-kutats, online piackutats
Nagyban megsegítené vele a munkámat, illetve értetek is lenne a dolog, szóval ezért is érdemes.
Köszönöm!
Flickr
Sziasztok!
Ismét egy kérdés: hátul 7-es fogassor (21-12), elõl 52-42 fogszámú lánckerekek. Lehetséges az, hogy elõre 50-34 lánckerekek kerüljenek, anélkül, hogy mást is cserélni kelljen? Ha nem, akkor mit kell még cserélni?
Köszi a válaszokat.
Aki kicsit is teljesítménycentrikusan teker, legyen szíves töltse ki ezt az anonim 2 perces kérdõívet.
RIPET.HU - Online krdv szerkeszts, online kzvlemny-kutats, online piackutats
Nagyban megsegítené vele a munkámat, illetve értetek is lenne a dolog, szóval ezért is érdemes.
Köszönöm!
Jani, középrészt nem a hajtókarhoz választunk, hogy jó legyen a láncvonal?
- Honnan tudom megállapítani, hogy milyen menetes (angol vagy olasz)?
A papucstávolság hátul a két papucs belsõ távolsága. Az a papucs ahová bemegy az agy.
Csak középrészt kell cserélni.
Ha 68mm széles akkor angol, ha 70mm akkor olasz. Egyébként még a menete is más, de azt szerelés nélkül nehezen állapítod meg.
Köszönöm a válaszokat. Igen, amatõr vagyok, eddig inkább montiztam, persze azt is csak hétvégi-túra szinten. Remélem elnézitek, ha nagyon evidensnek tûnõ kérdéseket teszek fel.
- A hátsó papucstávolságot hol kell lemérni?
- Ha mégis inkább vázat veszek, és a középrész menete nem egyezik, akkor gondolom a középcsapágyat és a hajtókart kell cserélni, vagy esetleg mást is?
- Honnan tudom megállapítani, hogy milyen menetes (angol vagy olasz)?
Köszi a válaszokat.