Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34368 replies to this topic

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

nicecleanpot,
Tenyleg. Mondjuk errefele? (Csak terkep alapjan, nem ismerem az uthalozatot, lehet nagyon gáz)
https://www.google.c...sp=1&sz=10&z=10

mondjuk arrafelé, ott a környéken lenne még pár megoldás. az utak meg biztos nem rosszabbak mint a 32-es :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
nicecleanpot,
Tenyleg. Mondjuk errefele? (Csak terkep alapjan, nem ismerem az uthalozatot, lehet nagyon gáz)
https://www.google.c...sp=1&sz=10&z=10

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,467 posts

Szeretném kérdezni, hogy alsócsöves váltókarral lehet-e 9-10 sebességes váltót mûködtetni?

frikcióssal (fokozatmentessel) bármilyen váltót tudsz mûködtetni. ha kellenek a fokozatok,akkor csak a shimano jöhet számításba alsócsövesnél,és 9-10 sebinél. kormányvégbe való váltókarral lehet campa is,meg sram is 10es.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,578 posts

Sziasztok!

Az idei 10.000 km bicaj és az utóbbi idõben elkezdett rendszeres futás kicsit kikészítette a térdemet. Milyen porcerõsítõt javasolnátok? Neten keresgéltem, kismilló típust találtam de gondolom van itt olyan ember aki kitapasztalta már melyik az igazán jó közülük.

Szia!

Nem a legolcsóbb (sõt) de nekem ez nagyon bevált: Arthoro Kagyl koncentrtum Vitaminokkal kapszula Hbner 180db
180 kapszula van egy dobozban, napi 3 tablettát javasolnak. Én annyit soha nem szedtem, napi 1-et kapkodok be, úgy már viszont nem is olyan drága :D
Régebben hosszútáv futottam, elég ramaty állapotban vannak a lábaim így 32 éves koromra. Sok porcerõsítõt kipróbáltam (elõtte a Béres Porcerõt használtam huzamosabb ideig) számomra ez a legjobb jelen pillanatban (több éve használom). Anno hasonló cipõben járó, jelenleg is aktív ironman-es kollégák javasolták.
Ha a kagylók és halak nem jönnek be, akkor viszont felejtsd el!

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

Azert jo lenne, ha tudnek en is olyan kort menni, ahol sok a sik. Hat ilyen nem nagyon van errefele, 400m szint alatt ritkan vagyok egy nap.
Az idealis az lenne, ha mondjuk egyik iranyban hegyek lennenek, a masik iranyban dombok, a harmadik iranyba meg sik. A negyedik iranyba meg egy nagyvaros, kozel. :)

az ötödik irányban meg egy tengerpart :D szerintem mindenki errõl álmodik :)

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

coffein, szep szamok! De azert szintben akkor azert nem nyomtal le, ugye? ;) Nekem 90 000m szint lett a 8000km alatt.

Az még érdekel, hogy mennyi idõt jelentett ez napi, vagy heti szinten?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Azert jo lenne, ha tudnek en is olyan kort menni, ahol sok a sik. Hat ilyen nem nagyon van errefele, 400m szint alatt ritkan vagyok egy nap.
Az idealis az lenne, ha mondjuk egyik iranyban hegyek lennenek, a masik iranyban dombok, a harmadik iranyba meg sik. A negyedik iranyba meg egy nagyvaros, kozel. :)

tszilard

tszilard

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Szeretném kérdezni, hogy alsócsöves váltókarral lehet-e 9-10 sebességes váltót mûködtetni?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,467 posts
mondjuk,ha így nézzük,akkor nekem nem olyan rossz ez a 6000 kili. én akármerre megy itthon,szinte biztos,hogy emelkedik az út. én nem tudom mennyi szintet megyek,de gondolom a sok kicsi sokra megy elv itt is mûködik. nekem meg jó volna némi sík út. van ilyen,csak a fakabátok miatt nem szívesen megyek arra.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Bakker hány Mátra kör van ebben a 90ezer mben :) ?
11:38:11 IM 2012

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

coffein, szep szamok! De azert szintben akkor azert nem nyomtal le, ugye? ;) Nekem 90 000m szint lett a 8000km alatt.

Gratulálok!
Nekem szintben kb 2 000 m van. Ez csupán arra volt jó, hogy megérezzem az ízét. Nagyon jó, sokkal fárasztóbb, ua.kor sokkal színesebb, nem egyhangú, és sokkal hatásosabb edzésmunkát jelent.
Szívesen cserélném veled a teljesítetteket!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 posts

Sziasztok!

Az idei 10.000 km bicaj és az utóbbi idõben elkezdett rendszeres futás kicsit kikészítette a térdemet. Milyen porcerõsítõt javasolnátok? Neten keresgéltem, kismilló típust találtam de gondolom van itt olyan ember aki kitapasztalta már melyik az igazán jó közülük.

Prémium Kollagén, szépség - Jó Közérzet Központ

::tesztoszteron - Tesztoszteron eMagazin / Kollagén: csak egy inkomplett protein vagy hatásos étrendkiegészítõ?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
fészbukon van kiirva mindig a pontos menet,eddig 9-töl volt de hétvégén áttették 10-re. igen ez az egyik változat a másik pécel-isaszeg-dány-tápiószecsö-tápióbicske-pánd-káva-gomba-monor-gyömrö-maglód-/31es/pécel. ja és vasárnaponként de néha hétköznap is megy 1-2 ember.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
A péceli kör engem is érdekelne, mikortól? Honnan? Merre? (gondolom klasszikus Isaszeg - Dány - Vácszentlászló - Valkó - Gödöllõ - Isaszeg és vissza)

Én nemrég letöltöttem stravat...elég inspiráló annak ellenére,hogy nem rugok labdába.Nem tudom hol laksz de vasárnaponként pécelröl szokott lenni menet 10-20-30 fövel.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Én Proenzit szedek nálam nincs gond vele.
11:38:11 IM 2012

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Sziasztok!

Nekem a Proenzitõl görcsösödtek az izmaim, konkrétan a lapockám környékén, nem tudtam jobbra hátranézni, abbahagytam elmúlt, újra szedtem megint nem tudtam hátra nézni, váltottam Béres porcerõre, az nálam mûkszik.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Szerintem egy kaptafára készülnek...2 félét probáltam de nem éreztem semmit(persze ez nem jelent semmit:) viszont az infra lámpa bejött.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Én nemrég letöltöttem stravat...elég inspiráló annak ellenére,hogy nem rugok labdába.Nem tudom hol laksz de vasárnaponként pécelröl szokott lenni menet 10-20-30 fövel.

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Sziasztok!