Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Kis olvasnivaló télire aki beszéli az angolt annak. Magazines Download - All in PDF | Procycling - December 2011

A témához tartozik, hogy tudja valaki azt, hogy a jobb újságosoknál miért csak német nyelvû bringás sajtó van? Simán vennék havonta egy jó magazint értelmes cikkekkel de angol sajnos sehol sincs (montis magazin néha van) németül meg nem tudok. Mondjuk a Procyclinget meg most rendeltem meg neten egyenlõre csak egy próbaszámot, kíváncsi vagyok hogy milyen formában (hogyan csomagolva) jön meg és nem kallódik-e el valahol. Ha belegondolok abba, hogy milyen minõségû kiadvány ez akkor a 2 ropi érte nem drága, fõleg egy velohoz viszonyítva...

Magazines Download - All in PDF | Procycling - December 2011

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás
titán record hátsó agy 36 papírért: Campagnolo Record 11 fékváltók, Record Titanium hátsó agy « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása ez az az agy amit régebben linkeltem. ott a 2 kerék került 69-be. ebbõl a 2 felni kb 30,ez az agy meg kb ennyi. szóval elég jó áron volt. az elsõ agy,küllõ,nipli még sehol sincs.

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Köszi Tamáska!

Hálám üldözni fog!!!! :)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

de õk azért közben szerelgetnek is!(néhány videójukba beraknak ilyen képeket vágóképnek..:) )

szerintem egy 28-as Conti super sport plus-ba is bele lehet tenni 20.000 Km-t szemrebbenés nélkül..(az is átmegy mindenen)

Idióta módon városban, rossz úton, mindig csak este v hajnalban tekerek, és kapott az e-h néha olyan kátyúkat, köveket, sõt, sörösüveget is, de valahogy ez a conti GP be se akar kopni.. Eddig erõsen túlárazottnak tartottam sok conti terméket, de ha jó áron lehet hozzájutni, megéri, elnyûhetetlen :)

Egyébként azt néztem, hogy van a rosebike nevû szájt: Országúti Kerékpár kedvezményes vásárlás az online bike shopban www.rosebikes.hu itt kerékszettek, szépek vannak, jó árakon, ráadásul 36 és 32 küllõvel is, ami azért hobbikockulásra jól jöhet nehezebb embernek.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

The Rapha Continental Movie on Vimeo

ezt a videot akartam linkelni. erdemes megnezni a helyek miatt, es az is latszik hogy milyen utakon is siman el lehet menni egy orszagutival.

nekem a varosi bringamban Rigida Chrina 36lyukas felnik vannak 28mm-s Schwalbe Delta Cruiser gumikkal, es egy szo nelkul birjak a durvulast.

de õk azért közben szerelgetnek is!(néhány videójukba beraknak ilyen képeket vágóképnek..:) )

szerintem egy 28-as Conti super sport plus-ba is bele lehet tenni 20.000 Km-t szemrebbenés nélkül..(az is átmegy mindenen)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Utolsó kérdés és nem rontom tovább a levegõt.

Ezt a gépet milyennek látod? Bírná a strapát?

Merida '12 Road Race Lite 901-com | Kerékpár | Országúti

ezt a videot akartam linkelni. erdemes megnezni a helyek miatt, es az is latszik hogy milyen utakon is siman el lehet menni egy orszagutival.

nekem a varosi bringamban Rigida Chrina 36lyukas felnik vannak 28mm-s Schwalbe Delta Cruiser gumikkal, es egy szo nelkul birjak a durvulast.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az a D/A tanyer 50 fogas ugyan, de nem kompaktra valo.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Az a váz tényleg nem enyhén túlárazott, nem értem, miért hirdeti egyáltalán itthon, az ilyesminek ebayen a helye, ott vannak elmebeteg árak. Szállítással együtt meg igazi rablás...

Egyébként a hajtómû-hajtókar dolog érdekes. Csináltam itt a hisztit nemrég a batári lánctányérral, míg az elmúlt napokban rájöttem, hogy tényleg csak tekerni nem tudtam. :D Igazából föl'slegesen nagynak tartom az 53-12õt, kompakttal, vagy hátul nagyobb fogassal is nagyon megy minden. A tekerési idõ kb. 10%-ban van, hogy a legnagyobb áttétet használom, és ki is használom, a többi idõben tényleg fölösleges, síkon is.

Még jó kanyarodásnál is folyton változtatni rajta, ami, tudom, hogy hülyén hangzik, de szintén újdonság, na de hát mindenki megtanul-elkezdi valahogy-valahol. :D Bár izgi mindig alsócsõre nyúlkálni, de hát nem kell odanézni, csak lenyúlni, áttenni. Nem tudom, miért tudok gyerekesen örülni annak, hogy fejlõdök, de legalább egyre kevésbé nézek ki hülyén a virsligumison a seggemmel.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

3. kérdés: Lehet még valahol 180as kompakt tálas DA kart kapni? Nem a csoda-üreges tálas kellene, hanem még az utolsó "fapados" verzió.

A 180as kar még ok, olyat még lehet találni, de kompakt 180asra kicsi az esély szerintem

Shimano Dura-Ace FC-7800 double chainset HollowTech II 180 mm 53 / 42T | eBay

Tányér az van:

http://www.ebay.com/...=item2ec3692746
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás
azt hiszem ezt a vázat egy picit túlárazták: http://www.bringapia...om_villaval.htm

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat ha pofatlanul sikerul okosba` megoldani akkor nem a szinen fogok paradezni. persze nem lenne oszinte a mosolyom ha egy zold-ezust mintast kapnek, de majd valamit kitalalunk :)

egyelore legyen valami amivel ossze tudom rakni, a dizajnon majd rugozok kesobb. a rozsaszin cinelli bandazsomat viszont mar biztos eldobhatom :D ugy terveztem hogy a kovetkezo vazam fekete lesz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Melyik a jobb/tartósabb szett? Shimano 105 vagy Sram Apex? (Áttételkiosztástól tekintsünk el, az új 105ös hátsóváltó is viszi a 32es fogat mint ahogy az Apex is.)

105.

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Úgy értem, hogy ki tudja mennyit használták már elõttem, van benne X ezer km, és ha baja lenne, akkor az én 12ezer km-em alatt észrevettem volna. (Remélem továbbra sem lesz...)

ja hogy használtan vetted....értem, az úgy azért mindjárt más!

tapered pazzaz ha minden igaz. ha nem akkor valami amit talalok eBayen. 3T, columbus, stb

és gondolom a lényeg hogy valami színben hozzá illõt. :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Melyik a jobb/tartósabb szett? Shimano 105 vagy Sram Apex? (Áttételkiosztástól tekintsünk el, az új 105ös hátsóváltó is viszi a 32es fogat mint ahogy az Apex is.)
Addig 2×9-es Tiagrám volt, igazából problémám nem volt vele, csak idõközben megváltam a cx gépemtõl most pedig valami rendesebb országúti masina kellene.

Ugyanitt kérdés: Mavic Aksion gumi Contiból vagy Schwalbebõl mihez áll a legközelebb?

3. kérdés: Lehet még valahol 180as kompakt tálas DA kart kapni? Nem a csoda-üreges tálas kellene, hanem még az utolsó "fapados" verzió.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

jesszus , már 2 kiló egy sora-s aluvázas bringa??!!

és még drágább is lesz. most,hogy sikerült bevásárolni magukat a Lampre-hoz. majd jön a szöveg,hogy profiknak terveztük,és csak most,csak neked.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Rapha Continental | D2R2 on Vimeo

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
jesszus , már 2 kiló egy sora-s aluvázas bringa??!!

hát akkor inkább Corratec Forcia 57-es « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Specialized Allez 2012-es, alu-karbon « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Utolsó kérdés és nem rontom tovább a levegõt.

Ezt a gépet milyennek látod? Bírná a strapát?

Merida '12 Road Race Lite 901-com | Kerékpár | Országúti

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha nem ultrakonnyu keves kullos kerek van benne siman birja amugy a kikepzest. a ciclocrosszosok is sima orszaguti kerekkel kuldik altalaban. Kell ra egy 28mm-s gumi aztan jo lesz az.

és ebbe milyen villa lesz? valami jó kis 80-100-at mozgó?!

tapered pazzaz ha minden igaz. ha nem akkor valami amit talalok eBayen. 3T, columbus, stb

RAUH-Welt
B E G R I F F

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok! Csak lenne egy kérdésem az országútikról. Hosszabb túrákra keresek magamnak biciklit. És elgondolkoztam az országútin. A kérdésem az, hogy a rosszabb minõségû aszfaltot, az úthibáktól hemzsegõ utat, hogyan bírja? Pl. a római parton végig lehetne vele tekerni? (az északi vasúti összekötõ hídtól)