jók ezek a vasak. de pl a piros olmo is mutatja, mennyire nem passzol a vékony acélcsövekhez a bumszli fékváltókar
ízlés kérdése, szerintem passzol, a bumszli anatomikus kormány nem passzol, ezekhez klasszikus kell.
azért meg kell sajnos nézni, mert ugyan felújított, meg átszervizelt bringák, de gyakran lerí róla, hogy kapott egy új festést, meg egy ezer forintos matricát. pl. ráragaszt egy columbus matricát, és akkor onnantól az az. én ezért szeretem, ha gyári a festés, inkább legyen egy kicsit karcos meg lepattogott, de akkor legalább tudom, hogy ez az eredeti matrica. amúgy persze ezek nem befolyásolják a bringa hatékonyságát, meg kinek mi tetszik, de ennél a pinarellonál nem gyanús, hogy hiányzik a p betû a támvilla végérõl, meg az elsõ villavállon is egy kicsit több gravír szokott lenni?
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop(persze lehet, hogy gyártottak kevésbé cirádás masinákat, de ha rágúglizok a pinarello trevisora, akkor egy kicsit megmunkáltabb vázak vannak) és félre ne értsétek, szívesen hajtanám ezt a masinát, de ha tudnám, hogy nem pinarelló, lefosztanám a matricáktól, és maradna szép piros bicikli. (csak persze úgy 50-60-ért lehetne adni)
amúgy én is vettem már tõle bringát, korrekt.