ez se jönne szembe :-)
nem kommersz, a küllõk is colnago design-al
Bikes of the Bunch :: Colnago C35 Oro | Cycling Tips
hiányzik róla az arany stucni,és a váltókar. így lenne teljes a bringa.

De olcsóárúsított kerékszettbe milyen lehet pl. egy sun assault 1? Nagyon gyanús a 405grammos katalógusadat, nomeg a 4900 ft-os ár... ?? 40kilós bringások alá lett tervezve, vagy hogy mûködik ez a dolog?
meglepõdni azért nem kell, akkor a mezõny is ilyen színekben pompázott, neonzöld és rózsaszín mezek, nadrágok, befért volna George Michael is a pelotonba :-)
arany, rózsaszín, Ferrari. már csak Hello Kitty hiányzik róla, meg egy baromi nagy Gucci vagy Versace logo
nekem ami nagyon nem jön be (nem ennél, hanem klasszikus vázú bringáknál) az aero profilú felni. Van is a linkelt oldalon egy szépség, ami alá be vannak téve , asszem a rozsdamentes szitakötõ nevû tömörgyönyör fut olyasmiken.
Felnik közül így nagyon jónak tûnik a mostaniak közül az Open Pro, szép profilja van, könnyû, a minõségét meg a márkanév-múlt-ár magyarázza, a többi (visszajelzések, vélemények...) csak "mellébeszéd" : ) De olcsóárúsított kerékszettbe milyen lehet pl. egy sun assault 1? Nagyon gyanús a 405grammos katalógusadat, nomeg a 4900 ft-os ár... ?? 40kilós bringások alá lett tervezve, vagy hogy mûködik ez a dolog?
arany, rózsaszín, Ferrari. már csak Hello Kitty hiányzik róla, meg egy baromi nagy Gucci vagy Versace logo
Én szeretem a colnagokat, de ez kifejezetten ocsmány.
Én szeretem a colnagokat, de ez kifejezetten ocsmány.ez se jönne szembe :-)
A sebesség mindent megold.
nono.. szóval kicsit hagy csorgassam a nyálam, hogy tél van, és én butagyerkõc novemberben vettem bringát, mikor most olcsóbb lenne...
Cilo Országuti Kerékpár « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
F. Moser « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
60-as téli országúti - full Campagnolo szett - fékváltókaros « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
bár fogadok, az utolsó valami óccsóvázas valami, ráragva egy 531-es matricával... plusz, a mirázs állítólag nem méltó arra, hogy országúti bicóra kerüljön. Na de hogy ennyire olcsóárúsítva legyen? A sárvédõ sem 1 ft-os tétel (konkrétan én pálcásat 4ezerbe vettem) a gumik se Kendák, ahogy elnézem, nem tudom, lopott-e, vagy miért ilyen olcsó ez az utolsó..
igazából engem csak akkor aggaszt az egyforgáspontos fék, ha éppen lassítani akarok vagy meg akarok állni. De teljesen biztos, hogy nálam a fékpofa a ludas, mert volt arany-nyilacskás 105-ösöm, ami harapós volt, lejtmenetben is, míg a fekete 105-ös azon kívül, hogy nyikorog, hajlik, nem sok vizet zavar. Még a felni szélét összekoszolta mondjuk.
nézegettem, mit lehet(ne) érdemes tenni fékek ügyében. Egy tiagra e-h szett olcsó, megbízható. 6600-ás ultegra darabja dobozában 13ezer, azért ez már minõségi ugrás, és nagyon jól néz ki.
Olcsó megoldások még a Campa Veloce, 12-13 egy szett, de úgy hallottam, hogy ugyanezeket a fékeket 7ezerért meg lehet venni feketében Miche Performance néven... (és mindkettõ egy átmatricázott tektro?)
érdekes egyébként, hogy mennyire nem elterjedt outin a tárcsás megoldás, bár a közeljövõben ez változhat is akár.
Don: jó szemed van, ilyesmikre jó, ha fölhívod a figyelmem, legalább addig is tanulok. : ) De én akkor sem venném meg a Mosert, bár a fekete bandázs és fékkargumi óriási pozitívum, a másiknak az a fehér... Elég hamar szürke-fekete-takony árnyalatba csap.
Annyira azért nem lehet olcsó. Szép kovácsolt állító szemes hátsó papucs a támvilláknál a híd se egy egyszerû átfúrt csõ és van rajta lánc tartó szem ami szintén nem mindennapi és konzolos az elsõ váltó....
En simogatni szoktam meg...