Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts

ez se jönne szembe :-)

nem kommersz, a küllõk is colnago design-al

Bikes of the Bunch :: Colnago C35 Oro | Cycling Tips

hiányzik róla az arany stucni,és a váltókar. így lenne teljes a bringa. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts

De olcsóárúsított kerékszettbe milyen lehet pl. egy sun assault 1? Nagyon gyanús a 405grammos katalógusadat, nomeg a 4900 ft-os ár... ?? 40kilós bringások alá lett tervezve, vagy hogy mûködik ez a dolog?

gumi csere egy rémálom azon a felnin. mindegyik külsõ nagyon ráfeszül,és emiatt nehéz még egy defekt javítás is. a tömege tényleg annyi. ha nem lenne ez az "apró" hibája,akkor egész jó ár/érték arányú felni lenne.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

meglepõdni azért nem kell, akkor a mezõny is ilyen színekben pompázott, neonzöld és rózsaszín mezek, nadrágok, befért volna George Michael is a pelotonba :-)

én amúgy szeretem a 90es éveknek ezt a tarkabarka rikító színeit, sokan meg utálják. szerintem király.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

arany, rózsaszín, Ferrari. már csak Hello Kitty hiányzik róla, meg egy baromi nagy Gucci vagy Versace logo :)

meglepõdni azért nem kell, akkor a mezõny is ilyen színekben pompázott, neonzöld és rózsaszín mezek, nadrágok, befért volna George Michael is a pelotonba :-)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts

nekem ami nagyon nem jön be (nem ennél, hanem klasszikus vázú bringáknál) az aero profilú felni. Van is a linkelt oldalon egy szépség, ami alá be vannak téve , asszem a rozsdamentes szitakötõ nevû tömörgyönyör fut olyasmiken.

Felnik közül így nagyon jónak tûnik a mostaniak közül az Open Pro, szép profilja van, könnyû, a minõségét meg a márkanév-múlt-ár magyarázza, a többi (visszajelzések, vélemények...) csak "mellébeszéd" : ) De olcsóárúsított kerékszettbe milyen lehet pl. egy sun assault 1? Nagyon gyanús a 405grammos katalógusadat, nomeg a 4900 ft-os ár... ?? 40kilós bringások alá lett tervezve, vagy hogy mûködik ez a dolog?

klasszikus vázba Spinergy kerék kell :) bár nem tudom hol lehetne ilyet találni manapság.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

arany, rózsaszín, Ferrari. már csak Hello Kitty hiányzik róla, meg egy baromi nagy Gucci vagy Versace logo :)

ja kicsit olyan gyõzikés attitûdje van, zebracsíkos nyereggel mehetne dísznek a nappaliba :D

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
nekem ami nagyon nem jön be (nem ennél, hanem klasszikus vázú bringáknál) az aero profilú felni. Van is a linkelt oldalon egy szépség, ami alá be vannak téve , asszem a rozsdamentes szitakötõ nevû tömörgyönyör fut olyasmiken.

Felnik közül így nagyon jónak tûnik a mostaniak közül az Open Pro, szép profilja van, könnyû, a minõségét meg a márkanév-múlt-ár magyarázza, a többi (visszajelzések, vélemények...) csak "mellébeszéd" : ) De olcsóárúsított kerékszettbe milyen lehet pl. egy sun assault 1? Nagyon gyanús a 405grammos katalógusadat, nomeg a 4900 ft-os ár... ?? 40kilós bringások alá lett tervezve, vagy hogy mûködik ez a dolog?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

belbo

belbo

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Az is volt:"a legenda szerint Tony Rominger az 1989-es Tour de France utolsó idõfutamában ezzel versenyzett, de egy defekt miatt másik bringán fejezte be az etapot."

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts

Én szeretem a colnagokat, de ez kifejezetten ocsmány.

A régi idõfutam vázakat idézi a formája. érdekes kopott a gumi, a fékbetét meg nem(vagy csak nem látom) ráadásul használhatatlan mert nincsenek rajta pedálok :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én szeretem a colnagokat, de ez kifejezetten ocsmány.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts

nono.. szóval kicsit hagy csorgassam a nyálam, hogy tél van, és én butagyerkõc novemberben vettem bringát, mikor most olcsóbb lenne...

Cilo Országuti Kerékpár « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
F. Moser « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
60-as téli országúti - full Campagnolo szett - fékváltókaros « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

bár fogadok, az utolsó valami óccsóvázas valami, ráragva egy 531-es matricával... plusz, a mirázs állítólag nem méltó arra, hogy országúti bicóra kerüljön. Na de hogy ennyire olcsóárúsítva legyen? A sárvédõ sem 1 ft-os tétel (konkrétan én pálcásat 4ezerbe vettem :o ) a gumik se Kendák, ahogy elnézem, nem tudom, lopott-e, vagy miért ilyen olcsó ez az utolsó.. :)

az uccsó nem "ócsóvázas". ;) ha a matrica még az eredeti,akkor ugyan az az ember készítette,mint az én vázamat. :cool2: innen rendelhetsz vázat: Magunkrl
nagyon,nagyon jó vétel a format vázas bringa.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts

igazából engem csak akkor aggaszt az egyforgáspontos fék, ha éppen lassítani akarok vagy meg akarok állni. De teljesen biztos, hogy nálam a fékpofa a ludas, mert volt arany-nyilacskás 105-ösöm, ami harapós volt, lejtmenetben is, míg a fekete 105-ös azon kívül, hogy nyikorog, hajlik, nem sok vizet zavar. Még a felni szélét összekoszolta mondjuk.

nézegettem, mit lehet(ne) érdemes tenni fékek ügyében. Egy tiagra e-h szett olcsó, megbízható. 6600-ás ultegra darabja dobozában 13ezer, azért ez már minõségi ugrás, és nagyon jól néz ki.

Olcsó megoldások még a Campa Veloce, 12-13 egy szett, de úgy hallottam, hogy ugyanezeket a fékeket 7ezerért meg lehet venni feketében Miche Performance néven... (és mindkettõ egy átmatricázott tektro?)

érdekes egyébként, hogy mennyire nem elterjedt outin a tárcsás megoldás, bár a közeljövõben ez változhat is akár.

Don: jó szemed van, ilyesmikre jó, ha fölhívod a figyelmem, legalább addig is tanulok. : ) De én akkor sem venném meg a Mosert, bár a fekete bandázs és fékkargumi óriási pozitívum, a másiknak az a fehér... Elég hamar szürke-fekete-takony árnyalatba csap.

csak az évek,meg a rutin miatt veszem észre. :) a campa fék nem azonos a miche-vel. a tektro meg egy megint másik. max a tektro koppintott dolgokat. amúgy egész jó fékeket csinálnak.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Annyira azért nem lehet olcsó. Szép kovácsolt állító szemes hátsó papucs a támvilláknál a híd se egy egyszerû átfúrt csõ és van rajta lánc tartó szem ami szintén nem mindennapi és konzolos az elsõ váltó....

jójójó, de hagy nyugtassam már magam, okss? : ) Csak ahogy ránézek, könnyes a szemem.. A vázgeometria nagyon ideális, a nyereg tkp. ugyanaz, mint az enyém, a kormány hajlításai szintén, a stucnihossz kb. stimmel, szögben szemre ugyanaz. Szóval kb. ugyanazt az érzetet adja szemre-sziluettre, mint a jelenleg nem-alattam levõ vas, de ahhoz viszonítva olcsó. (Igaz, azt 30ért vettem, de már benne lesz egy kis pénzbe... STI, új külsõk, kónusz-csapágy.. ) ráadásul, szerintem a csõszettje is könnyebb. szerintem.

és szebb :) (no nem színre, hanem a kiegészítõk tetszenek rajta jobban. Meg lehet, hogy Mirage, lehet, hogy "hahaha", de akkor is, digó)

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Annyira azért nem lehet olcsó. Szép kovácsolt állító szemes hátsó papucs a támvilláknál a híd se egy egyszerû átfúrt csõ és van rajta lánc tartó szem ami szintén nem mindennapi és konzolos az elsõ váltó....

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

En simogatni szoktam meg...

nono.. szóval kicsit hagy csorgassam a nyálam, hogy tél van, és én butagyerkõc novemberben vettem bringát, mikor most olcsóbb lenne...

Cilo Országuti Kerékpár « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
F. Moser « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
60-as téli országúti - full Campagnolo szett - fékváltókaros « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

bár fogadok, az utolsó valami óccsóvázas valami, ráragva egy 531-es matricával... plusz, a mirázs állítólag nem méltó arra, hogy országúti bicóra kerüljön. Na de hogy ennyire olcsóárúsítva legyen? A sárvédõ sem 1 ft-os tétel (konkrétan én pálcásat 4ezerbe vettem :o ) a gumik se Kendák, ahogy elnézem, nem tudom, lopott-e, vagy miért ilyen olcsó ez az utolsó.. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
En simogatni szoktam meg...

belbo

belbo

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Mire való még a fék a lassításon és a megálláson kívül?:)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
igazából engem csak akkor aggaszt az egyforgáspontos fék, ha éppen lassítani akarok vagy meg akarok állni. De teljesen biztos, hogy nálam a fékpofa a ludas, mert volt arany-nyilacskás 105-ösöm, ami harapós volt, lejtmenetben is, míg a fekete 105-ös azon kívül, hogy nyikorog, hajlik, nem sok vizet zavar. Még a felni szélét összekoszolta mondjuk.

nézegettem, mit lehet(ne) érdemes tenni fékek ügyében. Egy tiagra e-h szett olcsó, megbízható. 6600-ás ultegra darabja dobozában 13ezer, azért ez már minõségi ugrás, és nagyon jól néz ki.

Olcsó megoldások még a Campa Veloce, 12-13 egy szett, de úgy hallottam, hogy ugyanezeket a fékeket 7ezerért meg lehet venni feketében Miche Performance néven... (és mindkettõ egy átmatricázott tektro?)

érdekes egyébként, hogy mennyire nem elterjedt outin a tárcsás megoldás, bár a közeljövõben ez változhat is akár.

Don: jó szemed van, ilyesmikre jó, ha fölhívod a figyelmem, legalább addig is tanulok. : ) De én akkor sem venném meg a Mosert, bár a fekete bandázs és fékkargumi óriási pozitívum, a másiknak az a fehér... Elég hamar szürke-fekete-takony árnyalatba csap.