en probaltam a sramot, es megallapitottam hogy nekem ilyen soha nem kell.
es jesszusom de randa ez a Lampre Merida
[ATTACH=CONFIG]2611[/ATTACH]
majd a gyõzelmek széppé teszik

en probaltam a sramot, es megallapitottam hogy nekem ilyen soha nem kell.
es jesszusom de randa ez a Lampre Merida
[ATTACH=CONFIG]2611[/ATTACH]
Én a Campával nem tudtam alsófogásban leváltani,ezért nekem a Shimano jobban bejött (talán azért mert a hüvelykujjam rövidebb mint a mutatóujjam)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ridley Noah Fast
SerpaPerec,
Szerintem kormanya valogatja. Ergonova (vagy Ergosum?) nekem tokeletes volt Campaval. Igaz eles sprintben nem probaltam.
...hát én ezért szeretem a SRAM-ot "all in one"
Nekem eszembe sem jutott amit a Tamás írt a hüvelykujjkallantyús váltókról. De minek találták akkor ki??:confused:
Ridley Noah Fast
Továbbá a kerék: a Wiliers-é nagyon jó. Emellett itt (is) elmondtam többször, hogy a 2012 elõtti valamennyi Sora rosszul van tervezve (szvsz szándékosan), mert nem lehet alsófogásból leváltani vele. Kb. tíz év után hallották meg a nép szavát, a legújabb Sora (ST 3500) már olyan, amilyennek a Shimano húsz éve elképzelte a fékváltókart - a régi Sorát meg letolták trekking Tourney-ba, ott szerintük továbbra sem kell nagyképûsködni. A boltokban azonban még a régi Sora (azaz a messzirõl Campa-szerû hüvelykujjkallantyús) van (Európában), ki kell ürülnie a készleteknek - de ilyet újonnan ne vegyen senki (Tiagra már bõven elmegy, 105 biztos tipp).ez alatt azt értem, hogy sora-2200 helyett veloce, meg nekem szemre kényelmesebb a vázgeo is, plusz s-m-l-xl méretezéssel könnyebb kezdeni valamit : )
Nem, ezt nekem írtáák
De én sem nézem ám le. Sõt, nálam mindig szimpatikus az, mikor valami cég minõségi termékeket állít elõ, jó áron, bár még jelentõs múltja nincs egy adott területen. Csak a Willier, amit mutattam, alig drágább, és jobban fölszereltnek tûnik.
Ez meg olyan szar ipar, hogy nagyon sokszor a nevet kell megfizetni. Vagyis, amennyit elkérnek egyes Pinarello vagy Colnago vázakért, elgondolkozom azon, hogy ez vaj' jobb-é, vagy csak a név...
...ki nézi le a Merida-t??:confused: Tessék sorba állni és elmondani mi a baj vele!
Csak a vázakról!, az üzletekben összelapátolt konfekcióbiciklikrõl nekem is van a véleményem.
Ridley Noah Fast
Nekem L-es van 57,5-ös felsõcsõvel és 56-os nyeregvázcsõvel.
Ja és nem lenézni a Merida-t.(ezt nem neked)
A méretezésnél az M vagy az M/L konkrétan hányas méretet jelent? Az 56os az Mes vagy az M/Les?
Merida '12 Road Race Lite 901-com | Kerékpár | Országúti
A méretezésnél az M vagy az M/L konkrétan hányas méretet jelent? Az 56os az Mes vagy az M/Les?
Merida '12 Road Race Lite 901-com | Kerékpár | Országúti
Poros lesz.Persze ezt én megértem, csak fenntartásaim vannak vele. Szóval, ha szerelmese lennék (bár akkor jobban értenék hozzá és nem lenne bennem ennyi kétely) egy ilyen motyónak akkor sem merném megvenni. Nemtom egy bicóval mit tesz az idõ vas foga ha áll 20 évet. Azért kíváncsi lennék rá.
A sebesség mindent megold.
Ridley Noah Fast