Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2013. január 25. - 15:30
Írta 2013. január 25. - 14:57
egyébként ugyanannyiba kerül mindkettõ, nem lenne egyszerûbb csak 116-ost adni?
Írta 2013. január 25. - 10:33
Írta 2013. január 25. - 08:42
a videó elején,40 mp körül látszik az a fémkütyü ami megfogott. hasonlít a v fékeknél használatos flexibilis fékpipákhoz. errõl lenne szó: Zoggie flexibilis fékpipa | Fék | Fékalkatrész | Fékcsõ (V-fék). arra gondoltam,h kiváltanám a campa bovdenezés (szerintem) Achilles sarkát. némi tuning után ez a pipa kerülne az ergopowerbe,és így nem törne meg a bovdenház. azt még nem gondoltam át,h a kütyü után fék,vagy váltó bovdenház jönne,de ez már csak részletkérdés. a fékpipát annyival fejleszteném,h az elejére rézbetétes mûanyag kupakot tennék,és a hajlékony részre zsugorcsövet aplikálnék. erre csak azért lenne szükség,h a fém ne közvetlenül érjen a fékváltókar házához. szóval ez az ötlet. remélem érthetõ volt az írás. jöhetnek a vélemények.
Írta 2013. január 24. - 22:11
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2013. január 24. - 21:58
Írta 2013. január 24. - 17:03
ennyiért már 2 db PC 15.11 pulzusmérõ futóórát veszek Sigmáéktól.
tavaly is jó volt a 42-21@25Km/h, idén is jó lesz, más nem ha fúj a szél; érzésre váltok..
nyáron meg úgy is ott a ROX, akkor csak a térkép kell.
Flickr
Írta 2013. január 24. - 15:33
Ezt olvastad?
https://strava.zende...ometric-sensors
"Strava's Android apps do not currently support ANT+ or Bluetooth LE (Bluetooth Smart) sensors."
Csak sima bluetooth megy, ahogy nezem jobban megeri egy (akar hasznalt) Garminos bundle-t venni, mint egy ilyen HxM ovet.
A mobil app csak szivas, a barometrikus szenzor nelkul csinalt szegmensek egytol egyig mind KUKA.
Írta 2013. január 24. - 08:48
ha nem garminon strava-zok, akkor is tudok használni pulzusmérésre mellkaspántot?(Olyat ami kommunikál az androidos mobil app-al) Ha igen, milyet? Hol és mennyiért lehet beszerezni?
Nem nagyon vagyok képbe Android fronton, de a fiam Xperia Mini-je alapból kezeli az Ant+ -os kütyüket, úgyhogy ha van ilyen kiegészítõd, az gond nélkül megy vele.
Akit esetleg érdekel, nekem van iPhone-hoz eladó Wahoo tartó, amibe belerakva a telefont kezeli az ANT+-os cuccokat. ilyen: iPhone Biking ANT+ Cycling Case and Mount from Wahoo Fitness!
Írta 2013. január 23. - 22:12
Heart Rate Monitors Sports Tracker Shop
ha nem garminon strava-zok, akkor is tudok használni pulzusmérésre mellkaspántot?(Olyat ami kommunikál az androidos mobil app-al) Ha igen, milyet? Hol és mennyiért lehet beszerezni?
Írta 2013. január 23. - 21:23
Írta 2013. január 23. - 21:05
Nos, rég jártam errefelé.Mostanság történt az velem, hogy egy országúti boldog tulajdonosa lettem
A montikhoz kunyitok kicsit, viszont ez sok tekintetben teljesen új.
hogy ne csak OFF oljak, olyan kérdésem lenne, hogy megfelelhet-e mtb rendszerû spd pedál-cipõvel az új szerzemény.
(hogy érthetõ legyen:edzeni vettem, a montimon most habverõ van, viszont van spd pedálom 2 is...ha eladnám a habverõt, csak 1 stoplit kellene vennem cipõre, és meg van oldva, ha hozzáértõk szerint annyira nem egészséges, akkor viszont cipõt is kell vennem és pedált is...valahogy ez annyira nem költséghatékony:) )
Köszönöm a válaszokat elõre is.
Írta 2013. január 23. - 20:43
A montikhoz kunyitok kicsit, viszont ez sok tekintetben teljesen új.
hogy ne csak OFF oljak, olyan kérdésem lenne, hogy megfelelhet-e mtb rendszerû spd pedál-cipõvel az új szerzemény.
(hogy érthetõ legyen:edzeni vettem, a montimon most habverõ van, viszont van spd pedálom 2 is...ha eladnám a habverõt, csak 1 stoplit kellene vennem cipõre, és meg van oldva, ha hozzáértõk szerint annyira nem egészséges, akkor viszont cipõt is kell vennem és pedált is...valahogy ez annyira nem költséghatékony:) )
Köszönöm a válaszokat elõre is.
Írta 2013. január 23. - 20:16
Írta 2013. január 23. - 20:14
Androidon pedig bluetoothos pulzusmérõt keress, pl a Zephyr HXM bluetooth HRM.
Árban ahogy néztem 60-80 euró között mennek.
Írta 2013. január 23. - 16:39
Nem tud valaki véletlenül 50-52-es Bianchi(vagy még talán Bottecchia,Moser,Pinarello,Colnago)cro-mo vázat, felkutattam szerintem már az ország összes apróhirdetését, de sehol semmi, esetleg valakinek valami ismerõse, aki foglalkozik vázakkal?
Azt hiszem, ismerek két embert, akinek akadhat. Sõt, hármat!
Ma kicsit szórakozgattam a kedves kis hóesésben a virslissel, és elégedetten konstatáltam, hogy szépen mûködik a Campy Mirage-Shimano 600-105 trió házassága, a campy fékváltókarja meg olyan, hogy nagyon kézreáll. Tkp. a kezem sem mozdítom, mivel pont ott van minden, ahol lennie kell, szóval nem tudom, hogy azért, mert ez volt az elsõ fékváltókaros tapasztalatom, vagy azért, mert tényleg rám illik, de számomra ez nagyon kényelmes.
Mivel kizárólag alsófogásban (40) és hajlatban (40) fogom a kormányt, 20%-ban meg lámpánál várakozok vagy hülyéskedek, így minden kézpózból elérem a karokat, vagy pöcökujjal vagy nyomóujjal (elõbbi index, utóbbi pollex, vagy mifene, pinky és thumby)
A vázasbácsikat meg privizem szerintem. Hátha akad elfekvõben...
Írta 2013. január 23. - 16:37
Di2 a szokatlan? Storck Fascenario 0.6 w/ Di2, ENVE 3.4's + hidden battery!! - Weight WeeniesVan akinek semmi sem drága
![]()
http://blacksmithcyc...07/IMG_1095.jpg
Írta 2013. január 23. - 15:37

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére