ennyiért már 2 db PC 15.11 pulzusmérõ futóórát veszek Sigmáéktól.
tavaly is jó volt a 42-21@25Km/h, idén is jó lesz, más nem ha fúj a szél; érzésre váltok..

nyáron meg úgy is ott a ROX, akkor csak a térkép kell.
Flickr
ha nem garminon strava-zok, akkor is tudok használni pulzusmérésre mellkaspántot?(Olyat ami kommunikál az androidos mobil app-al) Ha igen, milyet? Hol és mennyiért lehet beszerezni?
ha nem garminon strava-zok, akkor is tudok használni pulzusmérésre mellkaspántot?(Olyat ami kommunikál az androidos mobil app-al) Ha igen, milyet? Hol és mennyiért lehet beszerezni?
Nos, rég jártam errefelé.Mostanság történt az velem, hogy egy országúti boldog tulajdonosa lettem
A montikhoz kunyitok kicsit, viszont ez sok tekintetben teljesen új.
hogy ne csak OFF oljak, olyan kérdésem lenne, hogy megfelelhet-e mtb rendszerû spd pedál-cipõvel az új szerzemény.
(hogy érthetõ legyen:edzeni vettem, a montimon most habverõ van, viszont van spd pedálom 2 is...ha eladnám a habverõt, csak 1 stoplit kellene vennem cipõre, és meg van oldva, ha hozzáértõk szerint annyira nem egészséges, akkor viszont cipõt is kell vennem és pedált is...valahogy ez annyira nem költséghatékony:) )
Köszönöm a válaszokat elõre is.
Nem tud valaki véletlenül 50-52-es Bianchi(vagy még talán Bottecchia,Moser,Pinarello,Colnago)cro-mo vázat, felkutattam szerintem már az ország összes apróhirdetését, de sehol semmi, esetleg valakinek valami ismerõse, aki foglalkozik vázakkal?
Di2 a szokatlan? Storck Fascenario 0.6 w/ Di2, ENVE 3.4's + hidden battery!! - Weight WeeniesVan akinek semmi sem drága
![]()
http://blacksmithcyc...07/IMG_1095.jpg
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kb mindegy, helyesebben a Sora most már 9-es (de sok még újonnan is a 8-as), a 2300 meg 8-as, azaz utóbbi nagyon hasznos pl. régi 8-as 105-ös stb. alkatrészek pótlására (kiv. persze a fvk.tSzerintetek egy belépõ kategóriás gépnél melyik a jobb váltó szett? A shimano 2300 vagy a shimano sora?
Köszi!Az M/L a 56-os felsõcsövü(vízszintes),54-es nyeregvázcsõvel.
Nekem L-es van 57,5-ös felsõcsõvel és 56-os nyeregvázcsõvel.
Ja és nem lenézni a Merida-t.
(ezt nem neked)