Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
igazából a téli edzésekhez kellene, hogy tudjam, hogy jó-e amit csinálok...de ha ennyi macera van vele, akkor hagyom, és nem fektetek be ilyesmibe(fõleg hogy ilyen drága).
ennyiért már 2 db PC 15.11 pulzusmérõ futóórát veszek Sigmáéktól.
tavaly is jó volt a 42-21@25Km/h, idén is jó lesz, más nem ha fúj a szél; érzésre váltok..:)
nyáron meg úgy is ott a ROX, akkor csak a térkép kell.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Andris,
Ezt olvastad?
https://strava.zende...ometric-sensors

"Strava's Android apps do not currently support ANT+ or Bluetooth LE (Bluetooth Smart) sensors."
Csak sima bluetooth megy, ahogy nezem jobban megeri egy (akar hasznalt) Garminos bundle-t venni, mint egy ilyen HxM ovet.
A mobil app csak szivas, a barometrikus szenzor nelkul csinalt szegmensek egytol egyig mind KUKA.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

ha nem garminon strava-zok, akkor is tudok használni pulzusmérésre mellkaspántot?(Olyat ami kommunikál az androidos mobil app-al) Ha igen, milyet? Hol és mennyiért lehet beszerezni?

Nem nagyon vagyok képbe Android fronton, de a fiam Xperia Mini-je alapból kezeli az Ant+ -os kütyüket, úgyhogy ha van ilyen kiegészítõd, az gond nélkül megy vele.

Akit esetleg érdekel, nekem van iPhone-hoz eladó Wahoo tartó, amibe belerakva a telefont kezeli az ANT+-os cuccokat. ilyen: iPhone Biking ANT+ Cycling Case and Mount from Wahoo Fitness!

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Itt van ami neked kell, mondjuk nem olcsó, ennyiért komplett pulzusmérõs órát is kapni
Heart Rate Monitors Sports Tracker Shop

ha nem garminon strava-zok, akkor is tudok használni pulzusmérésre mellkaspántot?(Olyat ami kommunikál az androidos mobil app-al) Ha igen, milyet? Hol és mennyiért lehet beszerezni?

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Köszönöm, akkor kicsit olcsóbb a dolog :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Bátran használhatod hozzá,én speciel egy országútis SPD-t használok,ilyet: Product

Nos, rég jártam errefelé.Mostanság történt az velem, hogy egy országúti boldog tulajdonosa lettem :)
A montikhoz kunyitok kicsit, viszont ez sok tekintetben teljesen új.
hogy ne csak OFF oljak, olyan kérdésem lenne, hogy megfelelhet-e mtb rendszerû spd pedál-cipõvel az új szerzemény.
(hogy érthetõ legyen:edzeni vettem, a montimon most habverõ van, viszont van spd pedálom 2 is...ha eladnám a habverõt, csak 1 stoplit kellene vennem cipõre, és meg van oldva, ha hozzáértõk szerint annyira nem egészséges, akkor viszont cipõt is kell vennem és pedált is...valahogy ez annyira nem költséghatékony:) )
Köszönöm a válaszokat elõre is.

GT-Atee

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Nos, rég jártam errefelé.Mostanság történt az velem, hogy egy országúti boldog tulajdonosa lettem :)
A montikhoz kunyitok kicsit, viszont ez sok tekintetben teljesen új.
hogy ne csak OFF oljak, olyan kérdésem lenne, hogy megfelelhet-e mtb rendszerû spd pedál-cipõvel az új szerzemény.
(hogy érthetõ legyen:edzeni vettem, a montimon most habverõ van, viszont van spd pedálom 2 is...ha eladnám a habverõt, csak 1 stoplit kellene vennem cipõre, és meg van oldva, ha hozzáértõk szerint annyira nem egészséges, akkor viszont cipõt is kell vennem és pedált is...valahogy ez annyira nem költséghatékony:) )
Köszönöm a válaszokat elõre is.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
köszi!
utána járok!

Flickr

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Úgytudom iPhone-hoz van Ant+ -os átalakító, így a garminnal is kompatibilist lehet használni. (Ha késõbb garmin jönne hozzá).
Androidon pedig bluetoothos pulzusmérõt keress, pl a Zephyr HXM bluetooth HRM.
Árban ahogy néztem 60-80 euró között mennek.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Flickr

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Nem tud valaki véletlenül 50-52-es Bianchi(vagy még talán Bottecchia,Moser,Pinarello,Colnago)cro-mo vázat, felkutattam szerintem már az ország összes apróhirdetését, de sehol semmi, esetleg valakinek valami ismerõse, aki foglalkozik vázakkal?

Azt hiszem, ismerek két embert, akinek akadhat. Sõt, hármat! :D

Ma kicsit szórakozgattam a kedves kis hóesésben a virslissel, és elégedetten konstatáltam, hogy szépen mûködik a Campy Mirage-Shimano 600-105 trió házassága, a campy fékváltókarja meg olyan, hogy nagyon kézreáll. Tkp. a kezem sem mozdítom, mivel pont ott van minden, ahol lennie kell, szóval nem tudom, hogy azért, mert ez volt az elsõ fékváltókaros tapasztalatom, vagy azért, mert tényleg rám illik, de számomra ez nagyon kényelmes.

Mivel kizárólag alsófogásban (40) és hajlatban (40) fogom a kormányt, 20%-ban meg lámpánál várakozok vagy hülyéskedek, így minden kézpózból elérem a karokat, vagy pöcökujjal vagy nyomóujjal (elõbbi index, utóbbi pollex, vagy mifene, pinky és thumby)

A vázasbácsikat meg privizem szerintem. Hátha akad elfekvõben...

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Van akinek semmi sem drága :D
http://blacksmithcyc...07/IMG_1095.jpg

Di2 a szokatlan? Storck Fascenario 0.6 w/ Di2, ENVE 3.4's + hidden battery!! - Weight Weenies

Bognár Miklós

Bognár Miklós

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Nem tud valaki véletlenül 50-52-es Bianchi(vagy még talán Bottecchia,Moser,Pinarello,Colnago)cro-mo vázat, felkutattam szerintem már az ország összes apróhirdetését, de sehol semmi, esetleg valakinek valami ismerõse, aki foglalkozik vázakkal?

Bognár Miklós

Bognár Miklós

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Üdv,
valaki tudna nekem segíteni bekategorizálni egy régi orsz. cro-mo vázat, sajnos nem tudom hogy milyen márka lehet, még halvány elképzelésem sincs róla, fotóztam párat a muffolásról, vázról, esetleg ha valaki látott már ilyesfajta vázat akkor megírná nekem?

Nos, amit tudok róla az annyi hogy francia monoblokkal volt alapvetõen szerelve, ez lett feljavítva angolra, tehát akkor gondolom francia váz lehet(bár ki tudja) sok váznál láttam ilyesféle hátsófék tartó konzolt de azok nem francia menetesek voltak.

Válaszokat elõre is köszönöm!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ENVE cuccok... tipikus peldaja annak amikor valaki nem a legjobb hanem a legdragabb alkatreszeket gyujti a bringajara. Egy Syntace stucni valoszinuleg konnyebb, erosebb es olcsobb lett volna
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Van akinek semmi sem drága :D

Feltöltött kép
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
OFF Oprah LA interju kisse megvagva. :)

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Szerintetek egy belépõ kategóriás gépnél melyik a jobb váltó szett? A shimano 2300 vagy a shimano sora?

Kb mindegy, helyesebben a Sora most már 9-es (de sok még újonnan is a 8-as), a 2300 meg 8-as, azaz utóbbi nagyon hasznos pl. régi 8-as 105-ös stb. alkatrészek pótlására (kiv. persze a fvk.t :), ha valakinek min. 105-öse van, mint nekem is a mindennapi gépemen). A 8-as sor is teljesen jó.
Mindkettõ megfelelõ, ha nem akarsz, mint céloztam rá, alsó fogásból váltani. Sokan megvannak nélküle, eleinte nem is fontos. Akkor lesz fontos, ha nagy sebességgel mégy le hegyrõl, és a féken is rajta kell tartanod az ujjad, meg váltani is akarsz, ugyanis akkor, ha közben netán nem alsó fogásban lennél, egy zökkenõ kitéphetné a kezedbõl a kormányt, s az gyászos lehetne.
Most már csak (ex)Cat erõsíti, hogy Sorával tud alsó fogásból váltani. Nekem ugyan majdnem mindegy, ki mit hisz, de a kíváncsiság kedvéért mégis megkérdezném, hogy tényleg, és milyen gyakran illetve pl. ahogy mondtam, hegyrõl gyorsan lejõve is? Alsó fogásból :)? Van Sora, 105, Ultegra, Veloce, Centaur rendszerû biciklim is (igen, túl sok, igyekszem ritkítani), ezeket mind használom is (kiv. Sora, de azzal is mentem pár kört), s a Sora definíciószerûen nem való alsó fogásra (szvsz). Nekem messze nem éri el a kormány típusától függetlenül a gombot alulról, ezért is tamáskodom; amúgy a Google is hamar megmondja, hogy az nem arra való.

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

Az M/L a 56-os felsõcsövü(vízszintes),54-es nyeregvázcsõvel.

Nekem L-es van 57,5-ös felsõcsõvel és 56-os nyeregvázcsõvel.

Ja és nem lenézni a Merida-t.;)(ezt nem neked)

Köszi!

Szerintetek egy belépõ kategóriás gépnél melyik a jobb váltó szett? A shimano 2300 vagy a shimano sora?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
kerekre nem fújtak volna magentát , akkor kifejezetten tetszene :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való