Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2013. február 12. - 21:59

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. február 12. - 21:54

Írta 2013. február 12. - 21:53

42m2 és jön a negyedik nyárig.
Hát nem jobban néz ki, mint bármelyik falra szerelhetõ késtartó?

Pinarello Montello Vintage restoration project :: My 1984 Pinarello Montello
Írta 2013. február 12. - 20:49

42m2 és jön a negyedik nyárig.Ha már itt tartunk,nálam 4.emeleti 55m2-re 4 bringa jut,2 beépített erkélyen fellógatva,1 nappaliban(országúti,az mindig csili-vili),meg 1 elõszoba vagy erkély maradék helyén.

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. február 12. - 20:01

>...nem volt hely mellettük szerelni.
ZSIRRR!!!! Igy kell!!!(fiatalsag bolondsag)

Direkt úgy lett kialakítva a szoba egyik része, hogy ott gond nélkül lehessen görgõzni vagy éppen szerelni. Az a "bringasarok".

A sebesség mindent megold.
Írta 2013. február 12. - 19:46

Írta 2013. február 12. - 19:33

ZSIRRR!!!! Igy kell!!!

Nalunk a haloszoba rendelkezesre allo tere csokkent nemileg, mivel 2 szett kerek, meg a torott vaz ott parkol. A szep bico a nappaliban, a teli viszont kint a folyoson, de racs mogott.
Es kozben meg jon a 3. szett kerek, csak tudnam azt hova teszem majd.
Írta 2013. február 12. - 17:42

Shimano600 fékek a tricolor elõtti szériából (nem, már nem az arabeszk, az az utáni...

Írta 2013. február 12. - 17:25

Nálam is panelban, most 4 van a szobában, nyáron 5 volt.
nagyon okos lehetek, mikor megláttam ezt a 4 van a szobában, nyáron 5 dolgot, elsõre azt kérdeztem "nem fázol abban a hidegben??" Aztán rájöttem, hogy nem fok az, hanem bringa....
hmm itt egy van.. de lehet, fölhoznám az acélt is, csak épp' le kéne mosni.
Így az elsõ pár nap után, fõleg a mai után, hogy rohantam 1 kicsit aluval, ebédszünet után a délutáni órákra vissza meg az acéllal, azt kell mondanom, hogy ihajcsuhaj különbség van a két bringa közt. Tempót tartani talán jobban tudok az acéllal, ami lehet a nagyobb súlyú kerekektõl, végáttéttõl, de gyorsulni a wilierrel miriádszor jobban lehet. Sokkal merevebb, könnyebben megindul. Az 1 fogasonként való lépkedés meg nagyon kellemes, szinte "fokozatmentesen" gyorsítható. Hurrá. Ha a fékeket meghúzom, ott a legdurvább a különbség a 2 éves veloce és 22 éves shimano 105 közt.. ELõbbivel kis híján fejreálltam, blokkol, elemel, utóbbi meg nem fog, pedig új a fékbetét.
Bár szerencsétlenkedtem elsõre a veloceval, mentésegemre legyen mondva, hogy mikor meghúztam a fékkart elsõre, arra számítottam, hogy nem fog semmi se történni, mert kb. azt szoktam meg... Nem azt, hogy kiemeli a seggét a bicajnak..
Még kellemes volt, amit csak így pár nap után merek leírni: amikor a wilier kitalálta a triestina xl-es vázának méreteit, akkor azt úgy csinálhatta, hogy vett egy velem egymagas, velem egy lábhosszú, egy kézhosszú egy felsõtesthosszú egyént, akinek az ízületei is ugyanazt a mozgást meg pozitúrát kedvelik, mint az enyémek, oszt rászabottan épített egy vázat. Vagy nem tudni, de ez az XL_es valamiért PONT méret. Kényelmesebb, mint az acélosom, pedig azt hónapok óta taposom, erre meg pár napja ültem elõször.
Egyedül tényleg csak sajnálom az acélt

Írta 2013. február 12. - 17:13

Azt hogy ? Mekkora panel az ? Egy kisebb méretû fotót ha mellékelnél errõl, lécci !
51 négyzetméter azt hiszem, de a bringák kb 2 négyzetméteren elférnek, kettõ a falon lóg (az egyik a tartón, a másik a kerekei és pedál nélkül a falon egy hosszabb csavaron, a falon vagy egy nagy falemez, ami védi a bringától a falat), kettõ pedig a földön van. Az öt bringa már tényleg sok volt, nem volt hely mellettük szerelni.
Írta 2013. február 12. - 16:23

Azt hogy ? Mekkora panel az ? Egy kisebb méretû fotót ha mellékelnél errõl, lécci !Nálam is panelban, most 4 van a szobában, nyáron 5 volt.

Írta 2013. február 12. - 14:36

Írta 2013. február 12. - 13:07

Írta 2013. február 12. - 11:17

én panelben lakom,és mindig felhozom a lakásba a bringáim. igen bringáim,mert 2 is van a szobámban. nem a legjobb környéken élek,ezért "laknak" velem a kerók. ez 1ik lóg a plafonról,a másik meg pihen alatta.
Nálam is panelban, most 4 van a szobában, nyáron 5 volt.

Írta 2013. február 12. - 09:27

Úgy látszik nemcsak én vagyok zakkant, az outi nekem is a nappaliban van a kanapé mögött a nejem nagy örömére.
Szegény trekking meg kint fagyoskodik a garázsban.
Maximum a guminak lesz baja, a többinek nem igazán árt. De kár érte, az is szép bicaj.

Írta 2013. február 12. - 09:20

Gallery: Merida Warp Time Trial Bike ? First Look - BikeRadar
Az 5ezer dolláros kérdés, hogy vajon melyik TT vázról "másolta" a Merida? Van egy váz, ami full egy az egyben így néz ki, de nem jövök rá, hogy melyik. 98%ban úgy néz ki, mint a BMC Time Machine, csak az orr részt "egyszerûsítették" kicsit.
Timemachine TM02 Ultegra - Road
Timemachine TM01 Dura Ace Di2 - Road
Írta 2013. február 12. - 06:47

van fent egy foco acél is, de nem tetszik, vastag
a mindent vivõ: Colnago Master Olympic « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Írta 2013. február 12. - 06:42

Ridley Noah Fast
Írta 2013. február 12. - 06:39

igazából a tárolás nálam most paranoia, konkrétan, mióta errefelé lakom, 3szor törték föl a pincét, és eddig ugyan megúsztam, de kezdek félni... Lehet, jobban járnék egy lakásban tárolással, azért azt csak észreveszem, ha valaki a háló elõtt mászkál keróval a kezében. : o) na de ez más topik-téma.
én panelben lakom,és mindig felhozom a lakásba a bringáim. igen bringáim,mert 2 is van a szobámban. nem a legjobb környéken élek,ezért "laknak" velem a kerók. ez 1ik lóg a plafonról,a másik meg pihen alatta.

Írta 2013. február 11. - 23:08

Bottecchia ,columbus slx « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása szép,szép...
van fent egy foco acél is, de nem tetszik, vastag