..szerintetek engem mint egyszerû felhasználót mennyire érdekel a gyártástechnológia, vagy az ISO? Ebben az egészben az a legszembetûnõbb, h egy közel egy millás terméket a töredékéért meg tudok vásárolni. Nem utolsósorban némi garanciával. Nézzetek rá egy termék oldalára, azt a föld minden szegletébõl vásárolják tõlük. Én még azt is el tudom képzelni, h 1 profi csapat teszt és edzõgépeknek vásárol belõlük. Ott meg szerintem nem lehet ebbõl gond, hisz olyan technikai háttérrel rendelkeznek (labor-mérnökök) ahol könnyen behatárolható egy esetleges hiba. Természetesen ha tehetném, 8-900e-t kicsengessek egy karbonvázért, hát nem haboznék. Kell egy új váz mindenképp, az idei Merida 905-öst terveztem megvásárolni, árban nem sokkal több ez a replika. Szeretném kipróbálni, majd beszámolok róla. Mondjuk azon is elgondolkodtam már, ha távol az otthonomtól valahol külföldön
sz@..rja össze magát a váz, akkor mit teszek, de ez sajnos fenn áll bármelyiknél, csak talán a hibafaktor kisebb egy autentikus váznál. No, de meglátjuk hamarosan.