Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2013. február 17. - 09:45
Amúgy borzalom, milyen olcsón ki lehet jönni, ha alkatrészenként több helyrõl vásárolva építesz, csak némi kockázatot látok benne, plusz a szállítási díjak, vagy ha személyesen mész érte, vonat-benzinpénz máris más fénybe helyez 1-2 dolgot. Mondjuk más, ha útba esik, vagy ott van kéz alatt. Csak pl. nékem még 50%-os jeggyel is egy hatos volt egy rövidke kiránduló bringáért, holott futárbácsi 3-4 ezerbe házhoz is hozza. De sokszor megnyugtatóbb a személyes átvétel, vásárlás elõtti próba. :-|
Írta 2013. február 17. - 09:41
Azután fog érdekelni, ha ne adja az ég, de egy kátyúban félbetörik a felsõcsõ alsócsõ, te meg lefejeled a kormányt.. Profi csapatok nem hiszem hogy vesznek bármit is, csak írnak a marketingesnek egy emailt, az meg beszerzi ami kell a szponzortól.
Wholesale Di2 compatible New arrviel cervelo S5 VWD full carbon road framesBB right for free, Free shipping, $627.0-658.35/Piece | DHgate
Az a pedál valami csúcs. Meg a Zipp kerék is matricázott valami. Valamelyik autós oldalon olvastam, hogy igazából a kínaiak azokat a cuccokat másolják ami nekik is tetszik, mert ez náluk tisztelgésnek számít az eredeti termék elõtt vagy mi.
ennyi pénzért milyen pedált akarsz rá?
Írta 2013. február 17. - 09:33
Ridley Noah Fast
Írta 2013. február 17. - 09:21
Írta 2013. február 17. - 09:13
Most akkor mégis csak a "májerfaktor" számít?
Írta 2013. február 17. - 08:27
http://www.dhgate.co...html#s1-17-null
Az a pedál valami csúcs. Meg a Zipp kerék is matricázott valami. Valamelyik autós oldalon olvastam, hogy igazából a kínaiak azokat a cuccokat másolják ami nekik is tetszik, mert ez náluk tisztelgésnek számít az eredeti termék elõtt vagy mi.
Írta 2013. február 17. - 07:10
Ridley Noah Fast
Írta 2013. február 17. - 01:04
Az siman lehet, hogy elobb jon ki noname-kent. Hiszen amikor van termeke akkor kezdi arulni. Kicsiben is, nagyban is.
A hamisitvanyok viszont nehezen hiszem, hogy hamarabb voltak kesz, mint az eredeti.
Nem hamisítvány volt, egyszerû festés nélküli váz (mint a legtöbb neten kapható váz). Arra próbálok célozni, hogy lehet ebbõl a vázból az eredeti=hamisítvány.
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. február 17. - 00:53
A hamisitvanyok viszont nehezen hiszem, hogy hamarabb voltak kesz, mint az eredeti.
Írta 2013. február 17. - 00:50
olcsó is carbon is Giant Cadex2 Carbon versenykerékpár | Expressz.hu ezek milyen vázak voltak anno?
Montiban volt ilyen vázam még cikket is írtam róla. Teljesen jó volt.
>Még az is megeshet, hogy a matricagyárak (a márkák 80%-a) egy része ezektõl a gyártóktól veszi a karbonvázaikat.
Sokkal inkabb ilyesmi muhelyekrol van szo, szerintem: Kínai gyertyagyár képek - SportMotor
Aki kicsit komolyabban veszi a kompozit munkakat, az sokkal tobbet akaszthat "nem-hamisitvanyok" gyartasaval.
Ezeket a hamisitvany gyartokat azert Kinaban is uldozik valamennyire. Nem igazan vagyok kepben, de autoiparban mar olvastam, hogy vannak komolyabb ugyek hamisitvanygyartokkal.
Nem eshet meg.. Azok nem gyártanak aftermarketre.
Hát nem tudom, azóta már nem hiszek el semmit amióta hamarabb láttam olcsó kínai vázként egy típust, mint az adott gyár kijött vele.
Írta 2013. február 16. - 23:40
Sokkal inkabb ilyesmi muhelyekrol van szo, szerintem: Kínai gyertyagyár képek - SportMotor
Aki kicsit komolyabban veszi a kompozit munkakat, az sokkal tobbet akaszthat "nem-hamisitvanyok" gyartasaval.
Ezeket a hamisitvany gyartokat azert Kinaban is uldozik valamennyire. Nem igazan vagyok kepben, de autoiparban mar olvastam, hogy vannak komolyabb ugyek hamisitvanygyartokkal.
Írta 2013. február 16. - 23:03
>Ráadásul adnak egy év garit rá, nem hiszem, h más gyártó bevállal ennél nagyobb garanciális kötelezettséget, persze kompozitról beszélek.
Ezt most a noname-ekre erted vagy mi? Eleg sok elettartam garancias vaz van, pontosan tudjak a gyartok, hogy draga top vazakat nem tartanak 20 evig a gazdaik, cserelik 2-3 evente.
Masodik tulajdonosnak pedig nincs gari, ez evidens.
Írta 2013. február 16. - 22:18
Tucatjával használják emberek megelégedve ezeket a vázakat. Nemrég itt írta Etilin, hogy eltörött egy fehérvári bringás váza és cserélték neki gariban. Még az is megeshet, hogy a matricagyárak (a márkák 80%-a) egy része ezektõl a gyártóktól veszi a karbonvázaikat.
Nem eshet meg.. Azok nem gyártanak aftermarketre.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2013. február 16. - 22:13
Írta 2013. február 16. - 20:59
..na de hogy használod? Adsz neki rendesen, vagy csak tologatod a lakásban?Csak hogy legyen vélemény..
Egy éve használok kínai noname országúti és montivázat, egyelõre jól bírják.
Ridley Noah Fast
Írta 2013. február 16. - 18:58
Egy éve használok kínai noname országúti és montivázat, egyelõre jól bírják.
Tucatjával használják emberek megelégedve ezeket a vázakat. Nemrég itt írta Etilin, hogy eltörött egy fehérvári bringás váza és cserélték neki gariban. Még az is megeshet, hogy a matricagyárak (a márkák 80%-a) egy része ezektõl a gyártóktól veszi a karbonvázaikat.
Írta 2013. február 16. - 14:57
..ja!, én írtam valóban, h számomra necces az iskoláskorú kompozit váz, a legnagyobb fegyvertény ebben a garancia. A hétéves vázra meg lóf@...sz sincs.Én inkább ennyi pénzért inkább vennék egy használtat, de rendes minõséget. Pont te írtad, hogy nem ülnél 5-7 éves karbon vázra mert ki tudja mi baja. Az 1 millió kontra 120000 Ft között azért nagy a különbség, nyilván a Pinarello nevet is meg kell fizetni, de van mögötte tervezés, technológiai fegyelem stb.... A 120 e Ft-osvázban nembiztos, hogy úgy vannak a szál írányok a karbonban ahogy kell, nem úgy van rétegezve, nem úgy van vákumozva megfûtve ahogy kell, nem olyan a gyanta minõsége stb. stb. Ezért kérdeztem a múltkor, hogy mi baj lehet egy megkímélt pár éves karbon vázzal.
Ridley Noah Fast
Írta 2013. február 16. - 14:48
Írta 2013. február 16. - 13:38
Nem szeretnék 30-40-es tempónál egy váztörést. Nagyon nem.
Írta 2013. február 16. - 13:30

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére