érdekes, meki, ha rajtad "röhögnek", akkor jajaj, megy az árulkodás, de te beszólhatsz bárkinek, bármiért...
Pontosan.

érdekes, meki, ha rajtad "röhögnek", akkor jajaj, megy az árulkodás, de te beszólhatsz bárkinek, bármiért...
Ezt a topikot át kellene nevezni "Elméleti országúti biciklisták és beteges linkelõk"-re.
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast
..cipõt kell próbálni!
Én már itthonról semmit sem vásárolok, egyszerûen nem éri meg. Csak össze kell hasonlítani a dolgokat és rájössz, ha megbízható helyrõl vásárolsz (Bike-Discount) nincs rajta rizikó, csak jól járhatsz. Persze kinek mi éri meg. Nekem biztos nem, hogy elõtte megfogdoshassam, vagy láthassam. Lekopogom, még nem csalódtam a kinti vásárlásokkal. Majd most talán ezzel a vázzal.
..cipõt kell próbálni!
Én már itthonról semmit sem vásárolok, egyszerûen nem éri meg. Csak össze kell hasonlítani a dolgokat és rájössz, ha megbízható helyrõl vásárolsz (Bike-Discount) nincs rajta rizikó, csak jól járhatsz. Persze kinek mi éri meg. Nekem biztos nem, hogy elõtte megfogdoshassam, vagy láthassam. Lekopogom, még nem csalódtam a kinti vásárlásokkal. Majd most talán ezzel a vázzal.
De sokszor megnyugtatóbb a személyes átvétel, vásárlás elõtti próba. :-| ennek a hiánya tart vissza a netes vásárlástól
..cipõt kell próbálni!De sokszor megnyugtatóbb a személyes átvétel, vásárlás elõtti próba. :-| ennek a hiánya tart vissza a netes vásárlástól
Ridley Noah Fast
Azután fog érdekelni, ha ne adja az ég, de egy kátyúban félbetörik a felsõcsõ alsócsõ, te meg lefejeled a kormányt.. Profi csapatok nem hiszem hogy vesznek bármit is, csak írnak a marketingesnek egy emailt, az meg beszerzi ami kell a szponzortól.
Wholesale Di2 compatible New arrviel cervelo S5 VWD full carbon road framesBB right for free, Free shipping, $627.0-658.35/Piece | DHgate
Az a pedál valami csúcs. Meg a Zipp kerék is matricázott valami. Valamelyik autós oldalon olvastam, hogy igazából a kínaiak azokat a cuccokat másolják ami nekik is tetszik, mert ez náluk tisztelgésnek számít az eredeti termék elõtt vagy mi.
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast