Miért ne.?
Én könnyen vagyok, az enyém már 7,7kg a legkönnyebb felállásban, tavaly óta leszedtem róla 100g-ot.
Miért ne.?
A sebesség mindent megold.
ez a Ridley elég fekvõs. a Giant tulaj meg mit mûvelt már: a kormány felsõ része felfelé van forgatva
Ridley Noah Fast
Ridley Noah Fast
Teljesen reális a tömege. Az én kisméretû aluvázas bringámat, full karbon villával, ultegra kerekekkel pedál nélkül mértem 7.8 kg-ra : http://forum.bikemag...tml#post1166996Tényleg szép, fõleg a SRAM rajta.
De, mi a franctól akkor a tömege? Kicsit soknak tartom.
még életemben nem méricskéltem kerékpárt, de kíváncsi vagyok a wilierre, szerintem hasonló súlyban lehetnek. Az Aksium kerékszett talán valamivel könnyebb, mint a Khamsin, de a szettek (SRAM Apex és Veloce) hasonló súlyúak, a vázak-villák szerintem megint. Itt már a kiegészítõk-gumik azok, amik döntenek. : o)
1.000 euróér' meg egy igazi best-buy...
A 8,5kg sok?
Ennyiért mutass már könnyebbet, pedállal együtt. Aluváz, alunyakas karbonvilla, Aksium kerékszett. Egyik sincs agyonkönnyítve. Külsõ, belsõ, felniszalag, nyereg, nyeregcsõ, kormány, stucni és pedálcserével fél kilót még le tudnék szedni.
ave - 188cm vagyok, de a lábam elcseszett hosszú (belsõ lábhossz 93cm) és szerintem a comb-lábszárhossz arányom sem átlagos. 73,5°-os a nyeregvázcsõszög, de ha azt szeretném hogy a térdem a pedáltengely fölé kerüljön, még mehetnék elõre, a nyeregsín enged még 1 centit.
Persze, hogy nem sok, kb ennyi a reális.A 8,5kg sok?
Ennyiért mutass már könnyebbet, pedállal együtt. Aluváz, alunyakas karbonvilla, Aksium kerékszett. Egyik sincs agyonkönnyítve. Külsõ, belsõ, felniszalag, nyereg, nyeregcsõ, kormány, stucni és pedálcserével fél kilót még le tudnék szedni.
ave - 188cm vagyok, de a lábam elcseszett hosszú (belsõ lábhossz 93cm) és szerintem a comb-lábszárhossz arányom sem átlagos. 73,5°-os a nyeregvázcsõszög, de ha azt szeretném hogy a térdem a pedáltengely fölé kerüljön, még mehetnék elõre, a nyeregsín enged még 1 centit.