Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem csak a vázanyag,de a csövek átmérõje,keresztmetszete is számít. pl a régi 26 mm körüli kormányok rugalmasabbak voltak mint a mostani 31,akárhányas befogójúak.

Alapvetõen a csövek átmérõje és keresztmetszete számít, bármilyen anyagból lehet bármilyen tulajdonságú vázat készíteni (ezt egy vázépítõ mondta). Ezért találták ki a 31,8-as befogót, hogy merevebb legyen a kormány.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nekem Lizard Skins DSP bandazsom van, nagyon nem olcso, de megeri
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás

a bandázs dolog itt is érdekelt. mármint: acélváz-acélvilla-géles bandázs, modolo alukormány meg jó 36h-s fûzött kerék párosításnál soha nem tapasztaltam végtagzsibbadást, vagy halott ujj érzést. Sörösdobozra átnyergelve meg 1-1.5 óra után azt se érzem, hogy fogom-e a kormányt,vagy sem, olyan szinten zsibbad a felsõ végtag. (igaz, nem csak az, gáttájék- de még a lábam-lábujjaim is.)

ennyit számíthat tempósabb haladásnál a vázanyag, meg hogy mennyire "rezonál" a szerkentyû, vagy csak beképzelem, hogy hosszú távon kényelmetlenebb?

nem csak a vázanyag,de a csövek átmérõje,keresztmetszete is számít. pl a régi 26 mm körüli kormányok rugalmasabbak voltak mint a mostani 31,akárhányas befogójúak.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tour de Pécs versenynaptár:
Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
most nézem,hogy a biondo is nyitva van ma. :) így már nem is biztos,h megyek a kiállításra. elég lesz oda beugranom.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
a bandázs dolog itt is érdekelt. mármint: acélváz-acélvilla-géles bandázs, modolo alukormány meg jó 36h-s fûzött kerék párosításnál soha nem tapasztaltam végtagzsibbadást, vagy halott ujj érzést. Sörösdobozra átnyergelve meg 1-1.5 óra után azt se érzem, hogy fogom-e a kormányt,vagy sem, olyan szinten zsibbad a felsõ végtag. (igaz, nem csak az, gáttájék- de még a lábam-lábujjaim is.)

ennyit számíthat tempósabb haladásnál a vázanyag, meg hogy mennyire "rezonál" a szerkentyû, vagy csak beképzelem, hogy hosszú távon kényelmetlenebb?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás

Ja, a Szilágyi Erzsébet fasoron a Probike 10-19-ig. No, meg a Bringaland a Dózsa Györgyön hasonló nyitva tartással, csak Õk este hatig vannak. Biztos van több is, de ez a kettõ tuti.

nagyon köszi. láncot kéne vennem,de a 7 közben nem igazán van idõm bemenni.

occsebogyo

occsebogyo

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Tudnátok ajánlani jó minõségû és elfogadható árú kormánybandázst? Géles, parafás, mit ajánlotok?

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Ja, a Szilágyi Erzsébet fasoron a Probike 10-19-ig. No, meg a Bringaland a Dózsa Györgyön hasonló nyitva tartással, csak Õk este hatig vannak. Biztos van több is, de ez a kettõ tuti.

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
tudtok Budapesten bringaboltot,ami vasárnap is nyitva van?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jol megvarialtak ott a monoblokk kornyeket...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Más golyót raknak. Elvileg a méretük is más és a mennyiségük is több szokott lenni.

Alapvetõen 2féle méret (3/16", 1/4"), 2féle minõség (normál, duraace/xtr) van, ezenkívül még vannak a "golyóskosarasok". Az agy típusától függ, hogy éppen melyikbe mennyi és milyen golyó kell, általában a kicsik mennek elõre, a nagyok hátra, de vannak kivételek.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ilyeneket azert jo lett volna latni. ;)

Scatti della nuova Cannondale | Bdc-forum.it | Bici da corsa

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tavaly en nem voltam ott. :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

Rob, próbáltam PM-et írni, de nem ment.
Kérlek, ha nem okoz nagy gondot, akkor írd meg nekem a shimano wh-r500 kerék kónuszának (Y4BG98020) árát. Illetve 20 darabos 3/16"-os golyók milyen különbözõ minõségben érhetõk el? Gondolom más golyókat tesznek egy dura ace agyba mint egy szérián kívülibe...
Elõre is köszi!

Más golyót raknak. Elvileg a méretük is más és a mennyiségük is több szokott lenni.
Marci

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Lehet, csak beallitva nem volt jol, de elol is eleg harmat volt, amit bemutatott.

Probaltam vegre (eloszor) a 9000-es mechet is, leginkabb az elso valtot (hatul 10-es kerek volt) Az tenyleg olyan, ahogy aradoznak rola. De eloben a 9000-es fekkar hat kisse elkeserito. Nagyon meztelen a belso oldalon, es kisse igenytelennek is tunik a mech. megoldasa is. Az elso valtoban tetszik, hogy a kistanyerra valtas utan egybol a trim pozicioban van, es onnan meg lehet picit tovabb dobni. Ez logikusabb, mint dobni, majd visszatrimmelni, hisz amikor nagyrol levallt az ember, akkor a lanc azert jellemzoen egy kicsi lanckereken lesz hatul.

Nekem a best of show az a Gizo fele bemutato volt, kisfiamnak nagyon tetszett. Szep biciklit meg lattam mar eleget eddig is, miniszoknyas, dekoltalt lanyokbol meg tul keves volt. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

En voltam kint, de ilyen, hogy csak Campat forgalmazo, hat ilyet nem lattam.
De EPS-t meg minden mast is latni bringakon.

Shimano standon kint volt a Ultegra Di2 bringa, de a gorgon kokemeny 10%-os hegy beallitassal lehet probalni. De recsegtettem nekik szepen, ha mar igy akartak. :)

Az a bringa már tavaly is ott volt.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ja a felfele váltás kicsit döcögõs volt rajta hátul.

Shimano standon kint volt a Ultegra Di2 bringa, de a gorgon kokemeny 10%-os hegy beallitassal lehet probalni. De recsegtettem nekik szepen, ha mar igy akartak. :)

GT-Atee

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En voltam kint, de ilyen, hogy csak Campat forgalmazo, hat ilyet nem lattam.
De EPS-t meg minden mast is latni bringakon.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás
volt kint vlki az expón? van olyan kiállító kint aki campát forgalmaz?