Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tavaly en nem voltam ott. :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.697 hozzászólás

Rob, próbáltam PM-et írni, de nem ment.
Kérlek, ha nem okoz nagy gondot, akkor írd meg nekem a shimano wh-r500 kerék kónuszának (Y4BG98020) árát. Illetve 20 darabos 3/16"-os golyók milyen különbözõ minõségben érhetõk el? Gondolom más golyókat tesznek egy dura ace agyba mint egy szérián kívülibe...
Elõre is köszi!

Más golyót raknak. Elvileg a méretük is más és a mennyiségük is több szokott lenni.
Marci

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Lehet, csak beallitva nem volt jol, de elol is eleg harmat volt, amit bemutatott.

Probaltam vegre (eloszor) a 9000-es mechet is, leginkabb az elso valtot (hatul 10-es kerek volt) Az tenyleg olyan, ahogy aradoznak rola. De eloben a 9000-es fekkar hat kisse elkeserito. Nagyon meztelen a belso oldalon, es kisse igenytelennek is tunik a mech. megoldasa is. Az elso valtoban tetszik, hogy a kistanyerra valtas utan egybol a trim pozicioban van, es onnan meg lehet picit tovabb dobni. Ez logikusabb, mint dobni, majd visszatrimmelni, hisz amikor nagyrol levallt az ember, akkor a lanc azert jellemzoen egy kicsi lanckereken lesz hatul.

Nekem a best of show az a Gizo fele bemutato volt, kisfiamnak nagyon tetszett. Szep biciklit meg lattam mar eleget eddig is, miniszoknyas, dekoltalt lanyokbol meg tul keves volt. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

En voltam kint, de ilyen, hogy csak Campat forgalmazo, hat ilyet nem lattam.
De EPS-t meg minden mast is latni bringakon.

Shimano standon kint volt a Ultegra Di2 bringa, de a gorgon kokemeny 10%-os hegy beallitassal lehet probalni. De recsegtettem nekik szepen, ha mar igy akartak. :)

Az a bringa már tavaly is ott volt.

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ja a felfele váltás kicsit döcögõs volt rajta hátul.

Shimano standon kint volt a Ultegra Di2 bringa, de a gorgon kokemeny 10%-os hegy beallitassal lehet probalni. De recsegtettem nekik szepen, ha mar igy akartak. :)

GT-Atee

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En voltam kint, de ilyen, hogy csak Campat forgalmazo, hat ilyet nem lattam.
De EPS-t meg minden mast is latni bringakon.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
volt kint vlki az expón? van olyan kiállító kint aki campát forgalmaz?

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Rob, próbáltam PM-et írni, de nem ment.
Kérlek, ha nem okoz nagy gondot, akkor írd meg nekem a shimano wh-r500 kerék kónuszának (Y4BG98020) árát. Illetve 20 darabos 3/16"-os golyók milyen különbözõ minõségben érhetõk el? Gondolom más golyókat tesznek egy dura ace agyba mint egy szérián kívülibe...
Elõre is köszi!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
dögöljek meg,de ma elõveszem az ünneplõs bringám. :) igaz mostanság már az ünnepnap nekem,mikor egyáltalán tekerni tudok 1 órácskát. :( holnap kezdõdik a Paris-Nice,úgyhogy tuti itt a tavasz. :)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
..nekem egy Cateye lámpát tart a képen látható bilincs. A nyúlvány végén ricnis kialakítás található, amivel a lámpa szögét tudom állítani. A lámpa típusa pedig: TL-LD1100

Ridley Noah Fast 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mert nem az en fotom, ofcoz. Fotosoppoljam meg egy kerdes miatt? :)

Eddig nem jartam szerencsevel boltban. Egy lampa tartot tudtam szerezni, ami majdnem jo, de tul szeles, es bumszli.
De majd meg probalkozom a bringaexpon is.

Btw. ha innen valaki menne, esetleg van par jegyem. ( ave@timeslip.hu )

Merida forgalmazókat kérdezz meg. Ha nem felejtem el akkor megkérdezem neked itt.

>Írtam is róla egy bejegyzést.
Szuper, ez az pontosan ami nekem kell! Remelem 31.6-oshoz valo felmegy egy OS kormanyra is.

Biztos felmegy, csak 0,15mm a különbség átmérõben.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Írtam is róla egy bejegyzést.
Szuper, ez az pontosan ami nekem kell! Remelem 31.6-oshoz valo felmegy egy OS kormanyra is.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mert nem az en fotom, ofcoz. Fotosoppoljam meg egy kerdes miatt? :)

Eddig nem jartam szerencsevel boltban. Egy lampa tartot tudtam szerezni, ami majdnem jo, de tul szeles, es bumszli.
De majd meg probalkozom a bringaexpon is.

Btw. ha innen valaki menne, esetleg van par jegyem. ( ave@timeslip.hu )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
2011-ben ilyen bilincsekkel raktam fel a kulacstartót a montim nyeregcsövére. Írtam is róla egy bejegyzést.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A bilincsen hol van topeak felirat?
Mert a Garmin tarto se Topeak termek, egy kepen vannak, az oke, de nem feltetlenul egy gyarto cuccai.

Akkor miért nem csak a bilincsrõl tettél fel képet? Az a bilincs egy egyszerû prizmatartóbilincs (valószínû 31,6-os), ami elvileg jár minden itthon eladott kerékpárhoz. Szerintem bármelyik boltban kapsz ilyet, jó esetben ingyen.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
A bilincsen hol van topeak felirat?
Mert a Garmin tarto se Topeak termek, egy kepen vannak, az oke, de nem feltetlenul egy gyarto cuccai.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Valaki felismeri milyen gyarto bilincse van a kepen? Pont ilyet vadaszok. (OS karmanyra)

Feltöltött kép

Topeak felirat van rajta, ami egy létezõ márka.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Valaki felismeri milyen gyarto bilincse van a kepen? Pont ilyet vadaszok. (OS karmanyra)

Feltöltött kép

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
:-)
"szerintem" és "jóárúsítva"....pfff mi jön még "köszönjük, emese" és az "ülj le, egyes" ?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Szerintem semmi probléma nincs pl. a miche performance (alias tektro 510) fékekkel, fékerõre kiválóak, csak az a fránya felirat ne lenne. Hosszú benyúlású, relatíve olcsó is (6-7-8 körüli árakon repkednek), mûködésre meg jó. Összehasonlítani a veloceval meg régi 1forgáspontyosokkal tudom, elõbbihez mérhetõek simán, a különbség nagy része felni-fékbetét függvénye lehet. Észrevehetõen erõsebb ugyan a veloce-khamsin párosítás szárazon, de nedves körülmények közt a miche-kopottmavic már combosabb. Igaz, utóbbi gyári fékbetétje erõsen hajaz valami fekete kemény mûanyagborítékra, kb hasonló anyaga van, mint az olcsó tesco value szemüvegkereteknek.

De pofátlan dolgok ezek sajnos. :-| a féktest egyetlen dolog, ott van a kar, a bowden, a felni, a betét. Ezért nem merem kijelenteni, hogy az egyforgáspontos 105-ösök rosszak, mert abból két szériához is szerencsém volt, a nyilacskáshoz, meg az 1050eshez, és elõbbi szinte kiszakította a küllõzést, míg utóbbit dísznek lehetett használni, másra nem nagyon. Megint egy semmitmondó phost.

Mellesleg, egyes gyártók nagyon elszálltak az árakkal mostanság... Úgy értem, Rose-ék alap outija 1000 euró környékén 105-ös szettel, RS-10-es kerékszettel, 8 kilós tömeggel.. Ghost Race 5000 105-tel, 8.5 kiló körül akciósan jóárúsítva ( GHOST országúti Race 5000 kerékpár - fehér-kék-zöld - 2012 - utolsó - Kerékpár webáruház & Kerékpár szerviz - Kerékpár, Kiegészítõ, Alkatrész, Házhozszállítás akár 24 órán belül, Schwinn Csepel ).. Canyon Roadlite megint ugyanezen cuccokkal, ugyanezen árban. De valamiért pl. Merida eléggé beárazta magát, még a kifutó modelljeire is, dizájnra meg (szubjektív tudom, de ha ugyanazzal szerelt ugyanott készült gépeket hasonlítunk össze, amin csak a matrica tér el, hagy nézzem már a kinézetet is..) nem olyan tetszetõsek. Szerintem.