De EPS-t meg minden mast is latni bringakon.
Shimano standon kint volt a Ultegra Di2 bringa, de a gorgon kokemeny 10%-os hegy beallitassal lehet probalni. De recsegtettem nekik szepen, ha mar igy akartak.
Ridley Noah Fast
Merida forgalmazókat kérdezz meg. Ha nem felejtem el akkor megkérdezem neked itt.Mert nem az en fotom, ofcoz. Fotosoppoljam meg egy kerdes miatt?
Eddig nem jartam szerencsevel boltban. Egy lampa tartot tudtam szerezni, ami majdnem jo, de tul szeles, es bumszli.
De majd meg probalkozom a bringaexpon is.
Btw. ha innen valaki menne, esetleg van par jegyem. ( ave@timeslip.hu )
>Írtam is róla egy bejegyzést.
Szuper, ez az pontosan ami nekem kell! Remelem 31.6-oshoz valo felmegy egy OS kormanyra is.
A sebesség mindent megold.
Akkor miért nem csak a bilincsrõl tettél fel képet? Az a bilincs egy egyszerû prizmatartóbilincs (valószínû 31,6-os), ami elvileg jár minden itthon eladott kerékpárhoz. Szerintem bármelyik boltban kapsz ilyet, jó esetben ingyen.A bilincsen hol van topeak felirat?
Mert a Garmin tarto se Topeak termek, egy kepen vannak, az oke, de nem feltetlenul egy gyarto cuccai.
Valaki felismeri milyen gyarto bilincse van a kepen? Pont ilyet vadaszok. (OS karmanyra)
Pedig szvsz egyszerûbb lenne „szátbarmolni” a féket, azaz az imbuszos anya átmérõjére tágítani, nem is teljesen átmenõen, hanem csak kb anyahossz+1 mm mélységben (az anya irányábólDe gyanítom hogy az imbuszos anya nem lesz jó mert a kockában a furat akkora mint a csavar, vagyis nincs mellette hely az anyának. Szétbarmolni a vázat meg nem fogom egy fék miatt, akkor inkább marad hátul a régi.
Az elsõ úgyis fontosabb, sokáig a Campa szettekhez is elég volt hátra az egy forgós fék.
Ha viszont szét tudom szedni a féket akkor azzal még próbálkozni fogok.
féket leszed, hátuljában benne van, hogy mi az (br-r600, vagy br-5600, br-4500 vagy ilyesmi hasonló jelölés)
ha ez megvan, keresel rá egy robbantott ábrát (google is segít, ha beirod, hogy például "shimano br-5600 pdf") vagy elmész a techdocs.shimano.com-ra, és rákeresel
aztán megnyitva a pdf-et kiderül, hogy van-e cikkszáma az alkatrésznek amit keresel, vagy nincs.
ha van (Y-al kezdõdik minden esetben, ha nem, akkor is) akkor azt beirod ide, és utánanézek, hogy mennyiért, mikorra és egyáltalán, beszerezhetõ-e.
Mivel használtan vettem ezért nem volt hozzá, biztos az elõzõ tulaj lenyelte :-)
De gyanítom hogy az imbuszos anya nem lesz jó mert a kockában a furat akkora mint a csavar, vagyis nincs mellette hely az anyának. Szétbarmolni a vázat meg nem fogom egy fék miatt, akkor inkább marad hátul a régi.
Az elsõ úgyis fontosabb, sokáig a Campa szettekhez is elég volt hátra az egy forgós fék.
Ha viszont szét tudom szedni a féket akkor azzal még próbálkozni fogok.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ez szuper megoldásnak tûnik!
utánanéztem, sehol se láttam, hogy külön megvásárolható lenne. jobban felszerelt bringaboltokban vajon be tudják szerezni?
nekem van ilyen berakva(ugy adták hozzá,nem kellet külön megvenni) de azért olyan nagyon sokat nem számit. persze van akinek ez is elég.
RAUH-Welt
B E G R I F F