Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:34
Posted 2013. March 08. - 00:49
Dehogynem csinal. A kerdojel jobb oldali ive tamaszkodik a testen, azt csinalja. Ha nem lenne a hajlitas rajta, csunya kopasok lennenek ott. Persze nem kell teljes kerdojel, ez igaz.
Ezen nincs is.
http://forums.roadbi...aurrdspring.jpg
Ezen nincs is.
http://forums.roadbi...aurrdspring.jpg
Posted 2013. March 07. - 23:20
én is azt gondoltam volna, de nem. a mi funkcionalitárius agyunk sehol nincs az olasz linkséghez, szóval a kérdõjel nem csinál semmit, a váltójuk meg mûködik, mocsokban, esõben, fagyban, kutyaszarban :-)
Posted 2013. March 07. - 22:46
Posted 2013. March 07. - 18:55
tisztítás közben tûnt fel, hogy a váltóban a rugó vége egy ilyen igénytelen kérdõjel és szinte csak úgy lóg a levegõben http://forums.roadbi...ocerdspring.jpg
korábbi (jobb?) modelleken egy csavar legalább odarögzítette a váltó belsejéhez
ez a váltó egyébként 250 gramm. ami dögnehéz, de mégis le a kalap ennek tudatában, hogy a super record kb egy 100-assal soványabb
korábbi (jobb?) modelleken egy csavar legalább odarögzítette a váltó belsejéhez
ez a váltó egyébként 250 gramm. ami dögnehéz, de mégis le a kalap ennek tudatában, hogy a super record kb egy 100-assal soványabb
Posted 2013. March 07. - 17:59
Posted 2013. March 07. - 17:07
Posted 2013. March 07. - 01:08
Ha nem tudsz ilyen trükköket, attól még nagyon jó bringás vagy.
Amúgy is, a fickó egy profi triálos, a mozdulatokat, a technikát tudja csak most egy országútival csinálja. Neki kb. mindegy, mivel teker. Képzelheted, a triál gépével miket csinálhat meg.
Azért (nem)kicsit irigy vagyok 1-2 mozdulatára...
Amúgy is, a fickó egy profi triálos, a mozdulatokat, a technikát tudja csak most egy országútival csinálja. Neki kb. mindegy, mivel teker. Képzelheted, a triál gépével miket csinálhat meg.
Azért (nem)kicsit irigy vagyok 1-2 mozdulatára...
Marci
Posted 2013. March 06. - 22:41
Sokszor úgy érzem nem vagyok jó bringás, ha meg ilyeneket látok teljesen összezuhanok. 
Martyn Ashton - Road Bike Party - YouTube
Martyn Ashton - Road Bike Party - YouTube
Ridley Noah Fast
Posted 2013. March 06. - 16:38
Jo a fakormany. Jo a video is. Ja es jo a csaj is benne. Winner.
Fafelni jo mindenhova, ne vicceljunk mar, regen csak fakerekek voltak.
erre csak ezt tudom mondani
http://www.youtube.com/watch?v=Io1mxMVefhs
Posted 2013. March 06. - 16:33
Jo a fakormany. Jo a video is. Ja es jo a csaj is benne. Winner.
Posted 2013. March 06. - 12:12
ez a fa kormany nagyon meleg.a szo legjobb ertelmeben.
valahol olvastam egy magyar fixisrol aki meg fa felnit keszit es hasznal.
gondolom csak palyara jo de nagyon jol nezett ki.
valahol olvastam egy magyar fixisrol aki meg fa felnit keszit es hasznal.
gondolom csak palyara jo de nagyon jol nezett ki.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2013. March 06. - 11:38
SCOTT Carbon: SCOTT Sports Carbon Experts English - YouTube
Ez pedig nem kimondottan outi téma, de azért érdekes:
Fa kormányok: F&Y «Les Classiques» on Vimeo
Ez pedig nem kimondottan outi téma, de azért érdekes:
Fa kormányok: F&Y «Les Classiques» on Vimeo
Posted 2013. March 05. - 21:15
Üdv!
Tudnátok picit segíteni?
Campagnolo hátsó váltóm, most tettem fel a bringára, fékváltókarostól, és nem akar mûködni. Csak 3-at tud váltani, de azt is csak azért mert campagnoloval egyszerre 3-at lehet.
Tehát, nem igazodik a helyzetéhez. Úgy veszi mintha végig a legalsó sornál lenne. Mi lehet a probléma?
váltó végállás csavarjai nincsenek nagyon betekerve? bovden befûzése elõtt "leváltottál" a fékváltókarral? nem a zsír lesz sztem a gond. ez nem shimano,h beálljon tõle,mint a gerely.
Posted 2013. March 05. - 20:43
Úgy veszi mintha végig a legalsó sornál lenne.
ez alapján koszos bowden/bowdenházra tippelek
ez alapján koszos bowden/bowdenházra tippelek
Posted 2013. March 05. - 20:41
Nem ismerem a fékváltókar szerkezetét, de jó eséllyel itt van a probléma. Lehet, hogy be van állva a zsír benne, vagy csak koszos belülrõl, stb.
Posted 2013. March 05. - 19:38
Üdv!
Tudnátok picit segíteni?
Campagnolo hátsó váltóm, most tettem fel a bringára, fékváltókarostól, és nem akar mûködni. Csak 3-at tud váltani, de azt is csak azért mert campagnoloval egyszerre 3-at lehet.
Tehát, nem igazodik a helyzetéhez. Úgy veszi mintha végig a legalsó sornál lenne. Mi lehet a probléma?
Tudnátok picit segíteni?
Posted 2013. March 05. - 17:24
nekem is elmúlt. részben ezért felszuszogtam a pap-rétre hogy csendben meghallgassam. no noise :-) nem tudom mi lett a megoldás, még azt sem zárom ki, hogy az utóbbi hetekben a fûtött szobában tartott bringa miután kivittem a 8-10 fokba, "fészkelõdött" kicsit. tiszta mocsok lett a kerékpár, a pap-réti emelkedõ helyenként foltos, máshol mocsaras
Posted 2013. March 05. - 14:22
atomozásnál még nem tartok. sík terepen egyébként sem zajong, csak emelkedõn :-)
Tegyél fel egy új láncot, meg egy másik sort (ha van otthon tartalék) nekem amiatt volt a kattogás, én is majdnem megzavarodtam tõle. Boltban 2szer szették szét a komplett közepét a gépnek, de nem jöttek rá mi okozza, aztán adhoc jelleggel kipróbálták a lánccserét és láss csodát elmúlt a kattogás.
11:38:11 IM 2012
Posted 2013. March 05. - 11:06
atomozásnál még nem tartok. sík terepen egyébként sem zajong, csak emelkedõn :-)
Nekem a jobb pedálom kattogott tavaly. És én olyan vagyok, h a legapróbb ilyen is halálra idegel. Persze csak utoljára gondoltam a pedálra.
Posted 2013. March 05. - 08:49

Sign In
Create Account

Back to top