és még valami az agyválasztáshoz, fűzéshez.
Eredetileg ezt néztem ki:
https://www.aliexpre...07-03541fc79e4d
aztán a Bitex RAR13-ast (kb ugyanaz a kettő, csak a bitexnek 6kalapácsos a szabadonfutója, minimálisan eltér a geometria)
Hát, pont a geometria miatt NEM vettem meg. Nem érdekel, hogy mikroméretű csapágyak vannak elol, szintén picikék hátul, azonban borzalmas az agytest.
Hátul pl. a jobboldali küllőperem távolsága a középponttól 15.7-16mm, ez kérem már szemre garancia, hogy a kerék oldalirányban jó instabil lesz. Tetézi a bajt, hogy a két perem közti távolság szintén kicsi& a küllőperem átmérő (PCD) meg szintén.
Ezekre az agyakra az én seggem alá megfelelő kereket lehet építeni, de, aki erős és még izom is van rajta, meg nem kachexiás alkat, az beletapossa a felnit a láncvillába
Így lett helyette Novatek A172-F172, ami kőnehéz, de.. Nagyobb méretű csapágyak, majdnem ideális geometria és sokkal szebb dizájn.
Árban nem lett volna jelentős különbség: bitex-powerway 58-59 USD párban (péntek..), Novatek párja 62 USD volt szállítva. Ja, csak utóbbihoz muszáj vagyok venni campag rotort, de arra van már megoldásom potompénzért Komplett hátsó agy, új, nem fűzött, Campy rotoros, csak pirosban (raanda). A szabadonfutó árának kb. feléért..