Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

a lampre szerzõdés miatt talán a merida talán tud valamit elérni az olasz piacon, de hogy eddig nem voltak népszerûek az talán a merda (szar) - merida asszociációban keresendõ

Erre nem gondoltam, de ez így azt hiszem világos történet, sajnálom, én ennek ellenére szeretem. Régóta szemezgetek egy Reacto vázzal. Hátha az nem annyira merda. :D

Ridley Noah Fast 

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
a lampre szerzõdés miatt talán a merida talán tud valamit elérni az olasz piacon, de hogy eddig nem voltak népszerûek az talán a merda (szar) - merida asszociációban keresendõ

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

....pontosan miért is????? :D:confused:

A merida szûk méretkínálatára utalhat S, M, L, XL.
Tény, hogy az üléscsõ és kormányszár kiválasztása nagyobb odafigyelést igényel. ( Saját tapasztalat )

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

az utolsó néhány hozzászólás után ne kérdezze meg még 1x senki,h miért tartom x@r bringának a meridát. :D

....pontosan miért is????? :D:confused:

Ridley Noah Fast 

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

szerintetek Cancellara behúzza a Roubaix-t? túl sok a faktor, itt a legnehezebb eltalálni a gyõztest

Elõkapja a versenyre a motoros bringáját..... :)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
mé, ha méretben megfelel neki, akkor faja minden :P AMúgy is, van elfekvõ 58-as fondriest alu vázszett errefelé, 25-be, megbízható embertõl..

edit:

http://apro.bikemag....as-l154955.html

csak hogy segéjjek.. 185centihe' ez ke'

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

sziasztok,
szeretnék egy országúti bicajt venni hobbi használatra. Elsõsorban az ár számítana (max. 140e)
185cm, 77kg vagyok. Eddig csak MTB-m volt, ezt majd triatlonozásra szeretném használni.
Magellan Gemini (használt) amit eddig találtam.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy Ti mit ajánlanátok ilyen kategóriában. Érdemes-e egyátalán ebben a Magellánban gondolkoznom?
köszi!
Attila

ez nem lenne jó neked? Merida, 2007 es Campa Centaur szettel « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

miután én nem tartom valódi márkának a meridát,így azt késõbb kukára írhatod. :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

sziasztok,
szeretnék egy országúti bicajt venni hobbi használatra. Elsõsorban az ár számítana (max. 140e)
185cm, 77kg vagyok. Eddig csak MTB-m volt, ezt majd triatlonozásra szeretném használni.
Magellan Gemini (használt) amit eddig találtam.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy Ti mit ajánlanátok ilyen kategóriában. Érdemes-e egyátalán ebben a Magellánban gondolkoznom?
köszi!
Attila

Magellan Gemini 2007

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Drukkolok nagyon Spartacus-nak,remélem összejön neki.
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
OK megértettem,de azt nem igérem,hogy nem fogom megvédeni a leszólását.;)
GT-Atee

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
szerintetek Cancellara behúzza a Roubaix-t? túl sok a faktor, itt a legnehezebb eltalálni a gyõztest

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
az utolsó néhány hozzászólás után ne kérdezze meg még 1x senki,h miért tartom x@r bringának a meridát. :D

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
172 cm vagyok és az M/L nekem nagy

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Reális is lehet meridából az 52-es.

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A 185centimmel 56-os L-est használok és kezes.Vétel elött próbáltam 54-es M/L-t,de azt rövidnek éreztem.Azonos vázméretnél a Ride 1cm-el rövidebb mint a Race.
GT-Atee

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

Szegény merida mindig a geometriájával szenved, pedig elég sok vázat gyártanak másnak, elég lett volna csak lemásolni valamelyik jobb márka geometriáját.

A wensont és a neuzert kicsit meredek egy hozzászólásban említeni a wheelerrel.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy annyira hosszúak ezek a Merida vázak? A 175cm-es magassághoz s/m(52)-es vázat ajánl. Igaz lehet ez? A másik, nagy lehet az eltérés a Ride és Race vázak között?

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Sziasztok! Nemrégiben szert tettem egy 89 es csepel apolló bringára, eddig teljesen boldog voltam. Szerintetek mennyire jó vagy mennyire rossz? Valaki nekem azt mondta, hogy teljesen hulladék már maga a típus is, az összes magyar bringával együtt, örülnék, hogy ha nem lenne igaza. Nem érdemes vele semmit sem kezdeni?

üljél rá és tekerjél vele, ha jól érzed magad akkor jó a bicaj. én egy szputnyikkal indultam az elsõ versenyeimen :) A hétvégén kiderül milyenek a Meridák(hátha azzal nyernek a Szentendrei szigeten)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

érdekes, hogy acél témában nagyobb faktor, hogy reynolds, colombus stb

Más a két anyag és a vázépítés is más (az acél lényegében "csak" összelegózott váz). De aluból is vannak nevek, pl Easton.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
érdekes, hogy acél témában nagyobb faktor, hogy reynolds, colombus stb

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

BikeFun - Merida Road Race Lite 904 vázszett

nos igen , 54-es méretben 1605 gramm, ennél az említett Neuson & Wenzer-t leszámítva inkább a könnyebbek a jellemzõk. milyen (ismert) csõszettet használnak ?

Prolite 66, gondolom saját csõszett.