pedig akkor is 6 féle méret volt
Road Bike - Road Race HFS series - Road Race HFS 905-com - Merida Bikes International
Pontosítsunk: 5 méret volt ( BIKEFUN katalógus) 2010-es 45 xs ,48 s, 50 m, 52,5 l , 55 xl
pedig akkor is 6 féle méret volt
Road Bike - Road Race HFS series - Road Race HFS 905-com - Merida Bikes International
Én ezekrõl a Merida méretekrõl tudok:XXS-XS-S-S/M-M/L-L-XL.Aki ezekbõl nem tud választani,azt tudom sajnálni.
Irjatok már légyszives olyan új aluvázszettet(fullcarbon villával) amit itthon be lehet szerezni 80-100eft környékén.Kiváncsi vagyok mit ajánlanátok a "szar" Merida helyett.
Én ezekrõl a Merida méretekrõl tudok:XXS-XS-S-S/M-M/L-L-XL.Aki ezekbõl nem tud választani,azt tudom sajnálni.
Irjatok már légyszives olyan új aluvázszettet(fullcarbon villával) amit itthon be lehet szerezni 80-100eft környékén.Kiváncsi vagyok mit ajánlanátok a "szar" Merida helyett.
"A merida szûk méretkínálatára utalhat S, M, L, XL.
Tény, hogy az üléscsõ és kormányszár kiválasztása nagyobb odafigyelést igényel. ( Saját tapasztalat ) "
ez 4 méret, ellenben évek óta 6-7 (tipusfüggõ) méret van belõlük.
valóban az ész (vagy tapasztalat) nélkül választott 54/56-os nekem (176) is nagy volt. de az a user hibája is volt.
Erre nem gondoltam, de ez így azt hiszem világos történet, sajnálom, én ennek ellenére szeretem. Régóta szemezgetek egy Reacto vázzal. Hátha az nem annyira merda.a lampre szerzõdés miatt talán a merida talán tud valamit elérni az olasz piacon, de hogy eddig nem voltak népszerûek az talán a merda (szar) - merida asszociációban keresendõ
Ridley Noah Fast
....pontosan miért is?????
:confused:
....pontosan miért is?????az utolsó néhány hozzászólás után ne kérdezze meg még 1x senki,h miért tartom x@r bringának a meridát.
Ridley Noah Fast
szerintetek Cancellara behúzza a Roubaix-t? túl sok a faktor, itt a legnehezebb eltalálni a gyõztest
sziasztok,
szeretnék egy országúti bicajt venni hobbi használatra. Elsõsorban az ár számítana (max. 140e)
185cm, 77kg vagyok. Eddig csak MTB-m volt, ezt majd triatlonozásra szeretném használni.
Magellan Gemini (használt) amit eddig találtam.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy Ti mit ajánlanátok ilyen kategóriában. Érdemes-e egyátalán ebben a Magellánban gondolkoznom?
köszi!
Attila
sziasztok,
szeretnék egy országúti bicajt venni hobbi használatra. Elsõsorban az ár számítana (max. 140e)
185cm, 77kg vagyok. Eddig csak MTB-m volt, ezt majd triatlonozásra szeretném használni.
Magellan Gemini (használt) amit eddig találtam.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy Ti mit ajánlanátok ilyen kategóriában. Érdemes-e egyátalán ebben a Magellánban gondolkoznom?
köszi!
Attila