Uj bringat keresek, hosszabb treningekre, turakra. Nem a tempo a lenyeg, inkabb a kenyelem - egyelore kb 150km van belove. Tavaly 80kmig jutottam csak, es a cx bringa nem idealis partner ehhez, jo egy-ket oras intenziv tekeresre, de nem az igazi efelett (2015 giant tcx).
Ami fontos lenne, hogy legalabb 30-32es gumit fogadjon, 90%ban aszfalton mennek, de neha szeretek sotter/foldura leterni. Amolyan “gravel light”, 105-ultegra felszereltseggel. Sajnos nincs tapasztalatom benne, hogy mit kell egy bringan erezni, nezni ehhez.
Amik szimpatikusak:
Canyon grail al (de nagyon faramuci geo)
Canyon endurace cf-sl (csak 30as gumiig)
Scott addict 10-20
De neztem a cube (szvsz nem fogad vastagabb gumit), cannondale synapse (tularazott) bringakat is. Egyeb jo ar/ertek aranyu ajanlas? Mire figyeljek?
Ami az en “geomon” furcsasag, hogy hosszuak a labaim, de rovid a felsotestem, igy mindig meg vagyok love az egekben az ules, tul alacsony, v tul hosszu geo egy merettel feljebb (giantet ezert is zarom ki).
Hozzád hasonlóan iszonyú póklábaim vannak: merida geot néztél, vagy eleve kizártad? A tcx-hez képest elég öregesek lehetnek.