Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

SRAM 22
SRAM True 22 Groupsets & Hydraulic Road Brakes Launch Video - YouTube

Elég ocsmány. De minek erõltetik a tárcsaféket, meg egyáltalán a hidraulikus fékeket?

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Kibombázott ronda ez a hidraulikus fékváltókar. Kezdem azt hinni, hogy az újabb Sram szetteken csak azért húzták följebb a kéztámasztó bizbaszokat, hogy ne legyen majd annyira szembetûnõ, milyen ocsmányul nagy a hidraulikatartály mérete miatt ez a fékváltókar. A mechanikus Force viszont szép.
11:38:11 IM 2012

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
bár a testreszabásban az olyan sufnicégek, mint canyon, nem kicsit segítenek, legalább van méretválaszték egyese modellekbõl.. mert sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy egy szûkebb skálán igazán jól be tudja lõni magának a vázméretezést. ;-)

igaz, vakon rendelni nehéz, nem árt tudni, ki mire vadászik, pár "keres-csere" tárgyú hirdetés megelõzhetõ vele.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

Nem érted :) , a helység az város, falu, stb.

én értettem, és odabaszott a poén! :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ahoz hogy veszel mongy 3kilóért egy biciklit, (ami manapság rohadtul nem a csúcsmodellek ársávja újban itthó) és nem kell fél éven belûl cserével( vagy vázcsere 120ért) kezdeni mert nem jót választottál, hogy nem fáj mindened mert jól van beállítva a bringád, hogy 5 kilóméterrel többet tudsz menni adott idõ alatt mert jól ülsz, stgb sztem qrvára nem sok az a pénz. bár nem mérvadó de a viz másik oldalán 300 pénz csak dezsõben. aztán az ember ideje sincs ingyen, õ se ingyen kapta a tanfolyamot stb....

"Helységért mit kell fizetni, iparûzési adót? :o"

ha utánaszámolsz Jani, neked is lejön sztem seperc hogy egy normális helyen lévõ nem túl nagy üzlet, még ha saját tulajdon és egyedül dolgozol is kb min egy kilóban van havonta ha üzemelteted is, nem csak címnek van. (adók nélkül) :)

Nem érted :) , a helység az város, falu, stb.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
SRAM 22
SRAM True 22 Groupsets & Hydraulic Road Brakes Launch Video - YouTube

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
ahoz hogy veszel mongy 3kilóért egy biciklit, (ami manapság rohadtul nem a csúcsmodellek ársávja újban itthó) és nem kell fél éven belûl cserével( vagy vázcsere 120ért) kezdeni mert nem jót választottál, hogy nem fáj mindened mert jól van beállítva a bringád, hogy 5 kilóméterrel többet tudsz menni adott idõ alatt mert jól ülsz, stgb sztem qrvára nem sok az a pénz. bár nem mérvadó de a viz másik oldalán 300 pénz csak dezsõben. aztán az ember ideje sincs ingyen, õ se ingyen kapta a tanfolyamot stb....

"Helységért mit kell fizetni, iparûzési adót? :o"

ha utánaszámolsz Jani, neked is lejön sztem seperc hogy egy normális helyen lévõ nem túl nagy üzlet, még ha saját tulajdon és egyedül dolgozol is kb min egy kilóban van havonta ha üzemelteted is, nem csak címnek van. (adók nélkül) :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Akkó legközelebb tolvaj inkompetens barmokat fogok írni. :Ð

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
kevés dolog akaszt ki. ezen kevés dolgok egyike a kifejezés "állam bácsi" :-)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
szerintem lehet velük alkudni, adsz 17K-t és mondjuk egy héten keresztül dicséred õket egy ilyen frekventált helyen amint a bm fórum.....
:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Persze teljesen igazad van, és tudom külföldön ez még húzósabb. Csak gondolkodj a magyar átlagember pénztárcájával. 15e HUF volt, most 20 lett. Valóban dolgoznak "rajtad" 3 órát, az eredmény meg magáért beszél.

Ebbõl számlát is ad, úgyhogy nem sok marad a szebében, a javát elviszi az állam bácsi. Ebben azért sok minden van, szolgáltatásért nem sok: Tes(z)tre szabott valóság - Bringa.hu

Egy órás kínai masszázs is simán van ennyi.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az atlagembernek nincs Red szettje sem, ugye. ;)

Nem nekik szanjak ezt a szolgaltatast.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
20k? fákin hell. órabérben sok :-)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

A BG Fit ara csak kifizetni sok.
Kb. 3 orat dolgozik veled egy ember, tehat csak ez alapjan tobbe kellene, hogy keruljon. +helyseg, rezsi, marketing koltsegek stb.

Persze teljesen igazad van, és tudom külföldön ez még húzósabb. Csak gondolkodj a magyar átlagember pénztárcájával. 15e HUF volt, most 20 lett. Valóban dolgoznak "rajtad" 3 órát, az eredmény meg magáért beszél.

Ridley Noah Fast 

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sziasztok!
Tudnátok valami tippet adni új vagy garanciális használt vázakra egy 158cmes nõ számára, 50eFtos ársávban?

A vázzal szemben támasztott igények:
egy jelenlegi normál országútira jellemzõ alkatrészekkel kompatibilis legyen
tehát a most alkalmazott hátsókerék tengelytáv legyen benne (várhatóan whr-560kerékszett megy bele, 130mm talán, de erre nem esküdnék meg)
ne legyen túlméretes a középcsapágyház, sima octalinkes hajtómû menne bele
lehetõleg liftes legyen az elsõ váltó helye
a fékek ne a sárvédõszemek beépíthetõsége miatt igényelt extra távról legyenek beépíthetõek (tehát ne az 57mmes túlnyúlást igényelje, s patkóféket fogadjon, ne v-fékkel legyen kompatibilis)

nõi paraméterek:
legyen fehér vagy homogén színû (teljesen lila:))
kicsi átlépési magassággal
esetleg sloping geometriával

amit hozzátennék még, lehetõleg valami stabil menettulajdonságokkal rendelkezõ geometria lenne elõnyös.

Van valami tippetek?
Nekem Neuzertõl derengett, hogy volt hófehér vázszettük, de nem találom.
Magellán Geminit nézegettem ilyen ársávban, de ott nem találtam forgalmazó kínálatában már országúti vázszettet, elfekvõben 48-as 50-est meg sehol nem találtam a google segítségével.

Ötleteket nagyon szívesen fogadnánk, privátban vagy válaszként egyenesen itt.
Köszönöm/jük szépen!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kb. 3 orat dolgozik veled egy ember, tehat csak ez alapjan tobbe kellene, hogy keruljon. +helyseg, rezsi, marketing koltsegek stb.

Helységért mit kell fizetni, iparûzési adót? :o

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub

De szerintem a bringas portalokon is fent vannak hirkent, gondolom.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Gratula itt is a Stop-Cukis idõfutam eredményekhez.

valahol meg lehet nezni az eredmenyeket online?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

bal térdemen részleges szalagszakadás van....mûtét nem javasolt, gyógytornával kell a "környéket" erõsíteni, jobb bokaszalagom szakadva volt évekkel ezelõtt – meglepne ha egyforma hosszú lenne a 2 lábam. ja, befigyelt még egy nyakcsigolya csatt, szóval ezt a BG-t lehet hogy én is bevállalom.

..ha hosszútávon és sokat mész, mindenképpen megéri. Már az elsõ finomhangolásoknál lehet érezni apró különbséget, és igazán meg akkor ha már terheled. Igaz egy kicsit soknak tartom az árát, de ha az egészségedrõl van szó, akkor talán nem lehet az.

Ridley Noah Fast