SRAM 22
SRAM True 22 Groupsets & Hydraulic Road Brakes Launch Video - YouTube
Elég ocsmány. De minek erõltetik a tárcsaféket, meg egyáltalán a hidraulikus fékeket?
SRAM 22
SRAM True 22 Groupsets & Hydraulic Road Brakes Launch Video - YouTube
A sebesség mindent megold.
én értettem, és odabaszott a poén!Nem érted
, a helység az város, falu, stb.
ahoz hogy veszel mongy 3kilóért egy biciklit, (ami manapság rohadtul nem a csúcsmodellek ársávja újban itthó) és nem kell fél éven belûl cserével( vagy vázcsere 120ért) kezdeni mert nem jót választottál, hogy nem fáj mindened mert jól van beállítva a bringád, hogy 5 kilóméterrel többet tudsz menni adott idõ alatt mert jól ülsz, stgb sztem qrvára nem sok az a pénz. bár nem mérvadó de a viz másik oldalán 300 pénz csak dezsõben. aztán az ember ideje sincs ingyen, õ se ingyen kapta a tanfolyamot stb....
"Helységért mit kell fizetni, iparûzési adót? :o"
ha utánaszámolsz Jani, neked is lejön sztem seperc hogy egy normális helyen lévõ nem túl nagy üzlet, még ha saját tulajdon és egyedül dolgozol is kb min egy kilóban van havonta ha üzemelteted is, nem csak címnek van. (adók nélkül)
Persze teljesen igazad van, és tudom külföldön ez még húzósabb. Csak gondolkodj a magyar átlagember pénztárcájával. 15e HUF volt, most 20 lett. Valóban dolgoznak "rajtad" 3 órát, az eredmény meg magáért beszél.
Persze teljesen igazad van, és tudom külföldön ez még húzósabb. Csak gondolkodj a magyar átlagember pénztárcájával. 15e HUF volt, most 20 lett. Valóban dolgoznak "rajtad" 3 órát, az eredmény meg magáért beszél.A BG Fit ara csak kifizetni sok.
Kb. 3 orat dolgozik veled egy ember, tehat csak ez alapjan tobbe kellene, hogy keruljon. +helyseg, rezsi, marketing koltsegek stb.
Ridley Noah Fast
A BG Fit ara csak kifizetni sok.
Kb. 3 orat dolgozik veled egy ember, tehat csak ez alapjan tobbe kellene, hogy keruljon. +helyseg, rezsi, marketing koltsegek stb.
Gratula itt is a Stop-Cukis idõfutam eredményekhez.
RAUH-Welt
B E G R I F F
..ha hosszútávon és sokat mész, mindenképpen megéri. Már az elsõ finomhangolásoknál lehet érezni apró különbséget, és igazán meg akkor ha már terheled. Igaz egy kicsit soknak tartom az árát, de ha az egészségedrõl van szó, akkor talán nem lehet az.bal térdemen részleges szalagszakadás van....mûtét nem javasolt, gyógytornával kell a "környéket" erõsíteni, jobb bokaszalagom szakadva volt évekkel ezelõtt – meglepne ha egyforma hosszú lenne a 2 lábam. ja, befigyelt még egy nyakcsigolya csatt, szóval ezt a BG-t lehet hogy én is bevállalom.
Ridley Noah Fast