Nekem nem volt semmi gondom arrafele, se defekt, se vágás. 325km lett a túra vége mert elkavartunk egy helyen. A hátsó gumin látszik még az öntési nyom, az elsõn meg konkrétan még ott fityeg. Nagyjából 100km után kezdett jobban gurulni a gumi, biztos kell ezeknek is valami bekopási idõ ami után csökken a gördülési ellenállás a dobozból kivett gumihoz képest.
Nem hiszem, hogy a keményebb keverék sokat dobott volna az élményen, ellenben valami használható itiner igen, mert iszonyat idõ elment a navigálással. A GPS track is szar, a szintrajz is, az itiner is, még szerencse, hogy volt nálunk papír térkép.
..valóban szar volt az útvonal leírás, mi is kóvályogtunk, Pápán mire megtaláltuk az ellenõrzõ pontot teljesen kiidegeltem magam. Nem volt ez másként az elõzõ helyen sem (Gannán),ott a track vitt el máshova. A kõröshegyi és a farkasgyepûi szakasz számomra nagyon undorító volt. Elnézést, de tényleg így éreztem. Abszolúte nem outira szabták. Szerencsére defekt nélkül megúsztam, de a szar út szétszedte a look stoplit, annyira, h a jobb lábam alig tudom kiszakítani a pedálból. Ennek az lett a következménye, h Pápán talajt fogtam, mert nem tudtam nyitni a megállás pillanatában. Az útvonal hiányosságait elmondtam Ákosnak. Az újítás erre a 300-as etapra nem jött be. Jövõre átértékeli. A GPS track-eket nem Õ csinálta, igaz már nem kérdeztem meg, h ki volt az agyas. Bár ez már így utólag mit sem ér.
Milyen lett a beállítás?
A beállítás szuper lett, nagyon féltem a térdem miatt, mert az már az elsõ pár 10 km után szokott fájni, most semmi. A cipõben a lábam sem görcsölt vagy fájt, mint annak elõtte. A derekam viszont fáj egy kicsit, de az még az elõzõ beállítás hozadéka, nem lett rosszabb a megtett távtól. Így azt gondolom az is rendben van A nyereg (Selle SMP Composit) viszont nekem nagyon brutál kemény. Nincsenek óriási fájdalmaim, de érzem a hátsóm. Szóval a 316 km megtétele után nem panaszkodtam semmire. Nem volt olcsó, de azt gondolom így már megérte.