Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

Es errol mit gondolunk?
Ment mar valaki a Hringen kerekparral? Van ott szint rendesen.

http://www.hungarori...s_orszaguti.pdf

én versenyeztem még régen rajta. nagyon nagy király. :) van rajta szint,de aki formában van,az lendületbõl átment az emelkedõkön. kistányér nem nagyon játszik. szóval nem gáz. tapad,mint' állat,és egy kicsit eszi a gumit. legalábbis,ha jól emlékszem még rá. :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Es errol mit gondolunk?
Ment mar valaki a Hringen kerekparral? Van ott szint rendesen.

http://www.hungarori...s_orszaguti.pdf

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

>Magas nevezési díj és lényegében nem adnak érte semmit.
Osszejon egy jo nagy peleton. Ez eleg sokat meger, szerintem. ;)

En ezekre a tavas izekre nemnagyon megyek. A Tiszaton tartok a keskeny uttol, a Balatonon a tavtol, Velencei to helyett Kinok Kinja, milyen to van meg? :D

Neusiedler See Radmarathon
most vasárnap :) ez a Fertõ tó kerülõ verseny

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Fertõ.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Magas nevezési díj és lényegében nem adnak érte semmit.
Osszejon egy jo nagy peleton. Ez eleg sokat meger, szerintem. ;)

En ezekre a tavas izekre nemnagyon megyek. A Tiszaton tartok a keskeny uttol, a Balatonon a tavtol, Velencei to helyett Kinok Kinja, milyen to van meg? :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Orsz

mi lehet a 152cm? tengelytáv+vázméret? :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én is turista vagyok :-) Egyébként szerintem az verseny lesz, csak nem annak hirdetik, gondolom a cél a tömegsport jelleget erõsíteni és a verseny megjelölés sokaknak riasztó lehet, hogy ott biztos csak "profik" mennek. Az osztrákoknál meg a digóknál is elmész egy radmaratonra vagy egy granfondora és az verseny a javából. (igaz amatõr verseny, ahol teljes csapatok ritkán indulnak)
Ezt bizonyítja az is, hogy lesz chipes idõmérés, sõt kupa az elsõ helyezettnek.
De nem tudom, sosem voltam ilyen tósport cuccon. A pelsot is õk szervezik, nem? az meg verseny.

SZERINTEM :)

De Pelson van Pelso Kupa versenyzõknek és Balaton Maraton turistáknak. Az õszi Tisza-tó maratont is õk szervezik és ott is csak elvétve vannak versenyzõk. Tavalyelõtt szintén volt Velencén verseny és volt külön maraton, tavaly is versenynek akarták és lett volna mellette egy maraton is, de nem tudták az útbiztosítást megcsinálni ezért csak maraton volt (amin egy kezemen meg tudom számolni a versenyzõket), gondolom idén is ez a bajuk.
Magas nevezési díj és lényegében nem adnak érte semmit.

A sebesség mindent megold.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Én is turista vagyok :-) Egyébként szerintem az verseny lesz, csak nem annak hirdetik, gondolom a cél a tömegsport jelleget erõsíteni és a verseny megjelölés sokaknak riasztó lehet, hogy ott biztos csak "profik" mennek. Az osztrákoknál meg a digóknál is elmész egy radmaratonra vagy egy granfondora és az verseny a javából. (igaz amatõr verseny, ahol teljes csapatok ritkán indulnak)
Ezt bizonyítja az is, hogy lesz chipes idõmérés, sõt kupa az elsõ helyezettnek.
De nem tudom, sosem voltam ilyen tósport cuccon. A pelsot is õk szervezik, nem? az meg verseny.

SZERINTEM :)

A velencei egy sima tósportos teljesítménytúra, nem verseny. Talán páran lesznek a balatoniak közül és egy-két kósza versenyzõ, a többiek mind turisták lesznek.
Ha privátban adsz egy emailcímet akkor átküldöm az eredménylistát.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A kiírásban a Dobogókõ gondolom csak átverés és ténylegesen csak a Kétbükkfa nyergen keresztül megy az útvonal, így lenne logikus meg biztonságos is.

Elõzõ nap meg velencei tó maraton, az talán emészthetõbb terep csak hosszabb, de az is tele van sunyi dombokkal. Csak ugye a mezõny nem mindegy. gondolom kevesen lesznek akik mindkét versenyt bevállalják meg a velencei tó talán shimano kupafutam is?
2010-ben az a hegyek poklán az eleje idõben hogy ért be? egyenlõre sehol nem találok eredménylistát

A velencei egy sima tósportos teljesítménytúra, nem verseny. Talán páran lesznek a balatoniak közül és egy-két kósza versenyzõ, a többiek mind turisták lesznek.
Ha privátban adsz egy emailcímet akkor átküldöm az eredménylistát.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
A kiírásban a Dobogókõ gondolom csak átverés és ténylegesen csak a Kétbükkfa nyergen keresztül megy az útvonal, így lenne logikus meg biztonságos is.

Elõzõ nap meg velencei tó maraton, az talán emészthetõbb terep csak hosszabb, de az is tele van sunyi dombokkal. Csak ugye a mezõny nem mindegy. gondolom kevesen lesznek akik mindkét versenyt bevállalják meg a velencei tó talán shimano kupafutam is?
2010-ben az a hegyek poklán az eleje idõben hogy ért be? egyenlõre sehol nem találok eredménylistát

A Kinok Kinja azert valtozott, mert mindenhol aszfaltoznak a pocsek utak miatt, igy a kozutkezelo nem adott engedelyt, vagy mi.
Ez teljesen mas verseny lesz. Kicsit Matra kor jellegu, hogy a nagy hegy az elejen egybol szetdobja a mezonyt. Kivancsi leszek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A Kinok Kinja azert valtozott, mert mindenhol aszfaltoznak a pocsek utak miatt, igy a kozutkezelo nem adott engedelyt, vagy mi.
Ez teljesen mas verseny lesz. Kicsit Matra kor jellegu, hogy a nagy hegy az elejen egybol szetdobja a mezonyt. Kivancsi leszek.

Ez konkrétan a 2010-es Hegyek Pokla útvonala.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Kár érte... a kedvenc versenyem volt itthon. Végig dimbi-dombi egy bónusszal a végén
Mondjuk ez sem kutya a mészégetõ körrel.
Kíváncsi lennék, hogy miért változtatták meg, de lehet, hogy a helyenként borzalmas állapotú utak miatt
Ami jellegében hasonló marad az a Turul kupa, az meg rövidebb de az sem az eredeti útvonalán megy már, azt a szar utak miatt variálták meg. (Tardos-süttõ között vállalhatatlan az aszfalt minõség)

2013-as Kinok Kinja utvonal. (a szoveges leiras alapjan rajzoltam, nem 100%)

2013 Kínok kínja - A bike ride in Esztergom, Dunántúl

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Nekem már kopott el. Igaz hogy azért mert idõnként beleért a sárvédõbe a téli bicón:)

Egy kis közvélemény kutatást tartanék. Kopott már el (szövetig, defektvédõig, kopásjelzõig) valakinek elsõ gumija úgy, hogy csak elöl használta?

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

ez jó rövid lett, az elsõn voltam de az 100km feletti verseny volt,elég sokan ugy tolták fel a bringát a vaskapuhoz :)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Egy kis közvélemény kutatást tartanék. Kopott már el (szövetig, defektvédõig, kopásjelzõig) valakinek elsõ gumija úgy, hogy csak elöl használta?

nekem igen,nem szoktam "forgatni" õket de hogy mennyi km. alatt arra nem emlékszem.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nekem nem. Se a versenygumik, se a közel 20 évig fent levõ olcsó.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Mezonyversenyekre is jossz majd?

Persze, az a lényeg! :) Szeretnék minél több versenyre eljutni. Mondjuk montizok is, csak vagy fél éve nem ültem rajta, de még alakulhat a nyár abba az irányba is...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár