Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Írta 2013. április 26. - 13:14

Look pedálokról hallani, hogy hamar "kotyogósak" lesznek, de nem befolyásolja a mûködésüket semmilyen módon, a cipõre meg nem akarok vagyont áldozni. A méretezés ezeknél közel mérethû, nem? Pl. Lábujjam végétõl sarkamig mértem 29.7 cm-t, akkor egy 45.5-tel egész jól elbicajozhatok akár? Sajnos nem találtam belsõ talphosszra utaló leírásokat, talán jó lesz, talán nem.
Sokáig tartott, mire rászántam magam, de már ideje volt. Optimistán nézegettem a deka kinálatában is esetleg, de lehet, blfsz voltam, itthon nem találtam, csak UK-ben, õk meg arrafelé szállítanak kizárólag..
Írta 2013. április 26. - 12:25

Írta 2013. április 26. - 11:49

Írta 2013. április 26. - 11:09

@ncc1701: Az integralt hajtomuvek eseten nincs monoblokk, igy ertelmetlen azt merni.
Akkor a váz szélessége, ahová a monoblokkom megy, csak számít. De majd kigúglizom, h integráltnál ez hogyan van megoldva.
Írta 2013. április 26. - 10:53

Írta 2013. április 26. - 10:09

Sziasztok!
Szerintetek egy tektro r317-es fékkel összefér egy 28as gumi? vagy már necces?
Just in: Kinesis Racelight TK3 | road.cc | Road cycling news, Bike reviews, Commuting, Leisure riding, Sportives and more
ha 25 + sarvedo befer akkor szerintem a 28as gumi is.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. április 26. - 09:29

Írta 2013. április 26. - 09:13

Szerintetek egy tektro r317-es fékkel összefér egy 28as gumi? vagy már necces?
Írta 2013. április 25. - 18:33

20 evnyi defektszunet utan megvan az elso defektem tekeres kozben.
Azt vettem eszre, hogy nagyon rossz lehet a tekeresi technikam, mert pattogok a nyeregben. Aztan szepen lassan rajottem, hogy a gumi lapos. Az utolso felorat igy lazara vettem, ovatosan, de siman hazaertem vele, 1.5-2 bar meg volt benne.
Ez a masodik amit valaha tekeres kozben kaptam, de az elso az egy padkarol leugratas volt, szoval az vegulis az en hibam. Ez viszont most egy apro vagas a kulso futofeluleten, a belsot meg nem lattam. Felfujtam megint, sziszeg rendesen, de fel ora utan is meg van benne egesz jo nyomas.
Nálam is ez a defektek hete. Életem elsõ igazi defektjét vasárnap szedtem össze egy felütésessel, a másodikat meg tegnap résztávozás közben lejtõn, a kedvenc kanyaromban valami picit megvágta a hátsó gumi oldalfalát.
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. április 25. - 18:26

Írta 2013. április 25. - 16:34

Azt vettem eszre, hogy nagyon rossz lehet a tekeresi technikam, mert pattogok a nyeregben. Aztan szepen lassan rajottem, hogy a gumi lapos. Az utolso felorat igy lazara vettem, ovatosan, de siman hazaertem vele, 1.5-2 bar meg volt benne.
Ez a masodik amit valaha tekeres kozben kaptam, de az elso az egy padkarol leugratas volt, szoval az vegulis az en hibam. Ez viszont most egy apro vagas a kulso futofeluleten, a belsot meg nem lattam. Felfujtam megint, sziszeg rendesen, de fel ora utan is meg van benne egesz jo nyomas.
Írta 2013. április 25. - 14:07

8h van Spa-Francorchamps 2011 (Endurance Cycling Series) - YouTube
sõt... a klassziker nordschleife, onboard. : )
Eine Runde Nordschleife onbike 2011 - YouTube
soha nem gondoltam volna, hogy egyszer úgy fogok tekinteni ezekre a helyekre, hogy "országútival is jó móka". Bár a corkscrew élvezetébõl nem biztos, hogy mindent átad a drótszamár.
Írta 2013. április 25. - 10:56

Es errol mit gondolunk?
Ment mar valaki a Hringen kerekparral? Van ott szint rendesen.
http://www.hungarori...s_orszaguti.pdf
szint helyett kiírták, hogy hány kanyar..

Flickr
Írta 2013. április 25. - 05:27

Es errol mit gondolunk?
én versenyeztem még régen rajta. nagyon nagy király.

Írta 2013. április 25. - 01:23

Írta 2013. április 24. - 19:02

>Magas nevezési díj és lényegében nem adnak érte semmit.
Osszejon egy jo nagy peleton. Ez eleg sokat meger, szerintem.
En ezekre a tavas izekre nemnagyon megyek. A Tiszaton tartok a keskeny uttol, a Balatonon a tavtol, Velencei to helyett Kinok Kinja, milyen to van meg?
Neusiedler See Radmarathon
most vasárnap

Írta 2013. április 24. - 18:40

Írta 2013. április 24. - 16:18

Osszejon egy jo nagy peleton. Ez eleg sokat meger, szerintem.

En ezekre a tavas izekre nemnagyon megyek. A Tiszaton tartok a keskeny uttol, a Balatonon a tavtol, Velencei to helyett Kinok Kinja, milyen to van meg?

Írta 2013. április 24. - 16:09

Írta 2013. április 24. - 13:59

Én is turista vagyok :-) Egyébként szerintem az verseny lesz, csak nem annak hirdetik, gondolom a cél a tömegsport jelleget erõsíteni és a verseny megjelölés sokaknak riasztó lehet, hogy ott biztos csak "profik" mennek. Az osztrákoknál meg a digóknál is elmész egy radmaratonra vagy egy granfondora és az verseny a javából. (igaz amatõr verseny, ahol teljes csapatok ritkán indulnak)
Ezt bizonyítja az is, hogy lesz chipes idõmérés, sõt kupa az elsõ helyezettnek.
De nem tudom, sosem voltam ilyen tósport cuccon. A pelsot is õk szervezik, nem? az meg verseny.
SZERINTEM
De Pelson van Pelso Kupa versenyzõknek és Balaton Maraton turistáknak. Az õszi Tisza-tó maratont is õk szervezik és ott is csak elvétve vannak versenyzõk. Tavalyelõtt szintén volt Velencén verseny és volt külön maraton, tavaly is versenynek akarták és lett volna mellette egy maraton is, de nem tudták az útbiztosítást megcsinálni ezért csak maraton volt (amin egy kezemen meg tudom számolni a versenyzõket), gondolom idén is ez a bajuk.
Magas nevezési díj és lényegében nem adnak érte semmit.
A sebesség mindent megold.