Ez több, mint egy éve volt, ld. a kép dátuma. Annak idején én is megosztottam a képet fácsén.
Basszus, tényleg! Bocsi, nem is néztem a dátumot, csak most osztották meg. Legközelebb odafigyelek erre.
Ez több, mint egy éve volt, ld. a kép dátuma. Annak idején én is megosztottam a képet fácsén.
Sziasztok esetleg valaki nem tudna nekem segíteni kínai painarello graal idõfutam vázat szerezni hozzá való kormánnyal együtt ?
ha igen akkor írjon priviben
én a gyári betét alá tettem be egy sima jól szellõzõs talpbetétet..
nekem amúgy is nyeszlet lábfejem van, de így simán kibírok benne akár 6,5 órát, és annyi idõ után már úgy sem a talpad lesz a legnagyobb problémád..
Sziasztok!
Volt szó ezekrõl a tarka bandázsokról,hol lehet ilyet rendelni,régóta nézelõdök,nem igen találok sehol,
fõleg választékot nem.Van ötlete valakinek?Persze itthonról.
A vonatkozó francia fórumokon is sokat panaszolták a sikoltozást, a megoldás többek szerint is létezik, méghozzá az eredeti haszn. utasításban elõírt, LEGALÁBB 1 mm eltérés hátul, azaz a fékbetét hátsó része van távolabb - kb. mint egy hegyibiciklinél! Ez látszik nyerõnek. Ez más kerekeknél amúgy nekem is bervált (oútin is, de enyhébben). Egy másik javaslat az volt, hogy ne legyen túl fönt a betét (mert ugye a gumihoz érhet illetve egyenetlenséget okoz), egy harmadik, hogy tiszta legyen minden. Többen jelezték, hogy érdemes az eredeti Mavic betétet használni az Exalith-hez, mert úgy fog jól. Valaki Swisstop-ra esküdött. Mindez csak közvetett tapasztalat (nekem több Mavic Ksyrium Elite, Equipe, Aksium kerekem van, de mind szokásos betétekkel, csak az SLR és fölötte Exalith, az elvileg még jobb, de nincs panaszom).Egy kis segítséget kérnék.
Egyik barátom vásárolt egy Mavic Ksyrium SLR kerékszettet és egy kis probléma van vele.
A hozzáadott Exaliht2 fékbetétek úgy visítanak, minden erõteljesebb fékezéskor, mint a szúrt malac.
A kerék papirjai szerint ajánlott ezzel a betéttel használni, gondolom a fékfelület barázdáltsága és felületkezelése miatt, de olyan hangja van mint egy tescos bringának esõben.
Szerintetek mit kéne vele csinálni? Már állítgattuk mindenhogyan, de csak visít. Vagy majd egyszercsak bekopik? Kb 250km van a kerékben.
Ksyrium SLR
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
Remélem jó fórumba írtam. Országúti kerékpár vásárlásán töröm a fejem, de nem tudom, melyik lenne a legjobb. Árban 70ezer felé nem nagyon akarok menni, igazából városba szaladgálásra meg hobbi sportolásra kéne. Nem, nem akarok inkább trekkinget venni mert már volt, és MTB-t semTudnátok segíteni?
.. meg ne vedd.. de komolyan, pénz..ki.. b...
hi-ten acél, dögnehéz felnik, alap gruppo.
használtan ennyibõl már egész szép vintage acélvázas fékváltókaros bicajt veszel, akár pezsgõ 105-tel, vagy nagy ritkán tricolor ultegrával. : ) ja, és jó vázakat, sl, cromor csövesek, vagy akár tange 1.
szóval én nem vennék csepelt, vészesen szr ár-érték arányú bringákat készítenek, és nem csak országútiban, de fixi-ss, trekking vonalon is, nem is kicsit.
... még eszembe.. bringa vásárlása, : oké. De van némi apróság, amire kell majd még pénz.. sisak, cipõ, pedál, esetleg kulacs, nadrág, felsõ.. vagy az már nagyon idióta kategória, ha erre is gondol valaki?