Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
mai pusztítás http://bit.ly/139CKS1 fél cm vágás, üvegszilánktól. asszem a külsõ ezzel kuka

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Sziasztok!
Találkozott már valamelyikõtök olyannal, hogy a cateye hátsólámpa vezérlõgombja kilõtte saját magát úgy, hogy többé nem lehet vezérelni/kapcsolni a világítást emiatt?
Konkrétan a két cateye hátsó égõtest vezérlése ugrott ki a helyérõl tõbõl...
Oldalról ránézve az látszik, hogy megvan a gumi fedõréteg egy része ami a kapcsolót borítja, közepén egy lyuk tátong...
Lehet valahol csak egy gombot vásárolni ezekhez a cateye-akhoz?

vicces: a két óra vásárlása között nem egész egy hónap telt el, s az elhalálozásuk közt is hasonló idõ telt el:) persze üzemelt mind2 kb egy évet...
ennyire jók lennének a mérnökök a méretezésben a garanciát tekintve?!

belbo

belbo

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
donciccio, nekem columbus genius vázam (Bianchi - eladásra kerül) van, és nem muffos, a súlya 1800 gramm körül van.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
Jók a privátüzenetek is.. fõleg, ha arra kapsz, ami már hónapok óta nem aktuális..

http://i45.tinypic.com/2h7j7lc.jpg

price? 400.. Font,nem euró.. (ezt se szeretem.. miért kell fontoskodni, mikor az euró olyan szépen hangzik..) Természetesen csak a vázszett-kormánycsapi...

edit: persze, mert ha a képen látható portéka lenne 400, akkor az "instant buy" néven is futhatna..

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Amíg még mûködött a Matuz oldala, ott volt fent egy csomó ilyen NOS Coppi. Azokkal tuti volt valami buhera. Nekem is volt egy ilyen sárga Coppi vázam, kéne találni egy korabeli katalógust, hogy abban hogy volt. :)
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
patthelyzet :D én csak hegesztett vázat láttam,ezért a válaszom egy határozott: talán. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ugyanakkor ez ugyanaz a "vaztipus" es ez tenyleg nem muffos. Valoszinuleg keszult igy is, ugy is. Erdekes.
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szerintem ebben tevedsz, donciccio, ez tenyleg Genius. Itt egy masik, vaz es matrica is ugyanaz.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,434 posts
na ez a váz is csak a matrica miatt genius csöves: Fausto Coppi - Columbus Genius - Shimano fékváltókaros - a Maxi-Bike-tól ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása a genius csövet inkább hegesztik,mint muffolják. ráadásul ennek a márkának nem volt ilyen illesztékes megoldással,ez a csõszett. a váz tömege mindent elárulna. még ez a méret is 2 kg alatt kéne lennie.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

ha ujjat akarsz venni, akkor itt van: http://m.blog.hu/km/...ingerfillet.jpg
ha olvasol ezt-azt pl. Ettõl a csávótól kosztolányi dezsõ - wikipédia , akkor majd vehetsz újat

:D :D :D :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

Még egy kérdés....
Esetleg ha ujjat akarok venni? Capriolo Eclipse 2012 Capriolo Eclipse 2012 - fanaticbike
vagy Gepida Bandon 810 2012 Gepida Bandon 810 2012 - fanaticbike

Üdv Zoli

ha ujjat akarsz venni, akkor itt van: http://m.blog.hu/km/...ingerfillet.JPG
ha olvasol ezt-azt pl. ettõl a csávótól Kosztolányi Dezsõ - Wikipédia , akkor majd vehetsz újat

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Ez több, mint egy éve volt, ld. a kép dátuma. Annak idején én is megosztottam a képet fácsén.

Basszus, tényleg! Bocsi, nem is néztem a dátumot, csak most osztották meg. Legközelebb odafigyelek erre.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 posts
Ez több, mint egy éve volt, ld. a kép dátuma. Annak idején én is megosztottam a képet fácsén.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,693 posts
Ez rablás ! Azt a rendõrök is komolyabban veszik. Reméljük meg lesz !
Marci

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Tudom, hogy van külön topikja a lopott gépeknek, de mert ez nem egy egyszerû lenyúlás a lelakatolt géprõl, ezért gondoltam, megosztom itt, hátha vki találkozik vele.

https://www.facebook...96281942&type=1

A szöveg, ha vki nem látná a FB-ot:

"Tegnap délután 2-kor a Margit-híd budai hídfõjénél egy férfi megállította edzésrõl hazabiciklizõ fiamat, és elvette tõle a kerékpárját. Andris 13 éves, 5 éve triatlonozik, hetente 6 edzésen vesz részt. Jövõ vasárnap lesz az országos bajnokság, amin a biciklije nélkül nem tud elindulni. Tudjuk, hogy nem sok esély van rá, mégis, ha esetleg látjátok valahol Andris biciklijét, akár egy eladó hirdetésben, kérjek írjatok! Köszönjük!"

Egy kék színû országúti Orbeáról van szó.

kissio

kissio

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Még egy kérdés....
Esetleg ha ujjat akarok venni? Capriolo Eclipse 2012 Capriolo Eclipse 2012 - fanaticbike
vagy Gepida Bandon 810 2012 Gepida Bandon 810 2012 - fanaticbike

Üdv Zoli

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts

Sziasztok esetleg valaki nem tudna nekem segíteni kínai painarello graal idõfutam vázat szerezni hozzá való kormánnyal együtt ?
ha igen akkor írjon priviben

pl. Pinarello GRAAL Time Trial FRAME - Shop Cheap Pinarello GRAAL Time Trial FRAME from China Pinarello GRAAL Time Trial FRAME Suppliers at CyclingYong (TIME,Pinarello,Specialized Cervelo S5) on Aliexpress.com

vagy

http://www.alibaba.c...raal-frame.html

leviebes

leviebes

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok esetleg valaki nem tudna nekem segíteni kínai painarello graal idõfutam vázat szerezni hozzá való kormánnyal együtt ?
ha igen akkor írjon priviben

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Talan mert f***** a kozepcsapagyhoz tenni, ha igy be tudjak burkolni. (szabalyosan)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Kissé érthetetlen, miért ragaszkodik a Pinarello a hagyományos fékfelfogatáshoz még mindig, miért nem teszik a hátsó féket a középcsapágy környékére, mint sok gyártó. Mindenesetre igen bejövõs gép, olaszos domborulatokkal. (pl 3. képen)

Gallery: Pinarello Bolide Time Trial Bike Launched At Giro - BikeRadar
11:38:11 IM 2012