Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

Krisz_88

Krisz_88

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Sziasztok!
Máig 3 hajtókarhosszt hajtottam, városi outi 170, országúti 172.5, monti 175. Nem éreztem soha különbséget. Viszont aktuális lett az országútin a lánckerék csere, és jobban kijöttem, hogy új hajtómûvet vettem, ez 170-es lett. Elképzelhetõ, hogy érzem ezt a 2.5mm-t, plusz kevésbé halad a bringa? Lehet, hogy csak bemagyarázom magamnak, csak simán pihenni kellene. Valakinek tapasztalata, megjegyzése? Végül is simán vissza tudom rakni az 172.5-ös hajtókart, csak azon morfondírozom, hogy jó lenne mindkét outin ugyanazt a hosszt hajtani. (Egyébként 173 magas vagyok.)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

donciccio: üléscsõ C-C 54, felsõcsõ C-C 55

akkor én már biztos nem leszek a vevõd :) nagy lenne nekem

belbo

belbo

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
donciccio: üléscsõ C-C 54, felsõcsõ C-C 55

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

na az jó köszi a tippet! power tape-t tudtam szerválni, gondolom kb ugyanaz. így megmenekült egy jó külsõ, amiben még bõven volt kraft

Meg kell próbálni, ha nem nyílik a vágásnál a külsõ, akkor nincs gond.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Belülre két réteg dáktép és még ütni sem fog. Nekem facsavar csinált hasonlót, a parktool külsõfoltjától dobolt a kerék, de valami vékony erõsített ragasztószalag tökéletesen megold egy fél cm-es vágást.

na az jó köszi a tippet! power tape-t tudtam szerválni, gondolom kb ugyanaz. így megmenekült egy jó külsõ, amiben még bõven volt kraft

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

mai pusztítás http://bit.ly/139CKS1 fél cm vágás, üvegszilánktól. asszem a külsõ ezzel kuka

Belülre két réteg dáktép és még ütni sem fog. Nekem facsavar csinált hasonlót, a parktool külsõfoltjától dobolt a kerék, de valami vékony erõsített ragasztószalag tökéletesen megold egy fél cm-es vágást.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

donciccio, nekem columbus genius vázam (Bianchi - eladásra kerül) van, és nem muffos, a súlya 1800 gramm körül van.

milyen méretei vannak? ülõcsõ,felsõcsõ, csõközéptõl-csõközépig.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
mai pusztítás http://bit.ly/139CKS1 fél cm vágás, üvegszilánktól. asszem a külsõ ezzel kuka

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sziasztok!
Találkozott már valamelyikõtök olyannal, hogy a cateye hátsólámpa vezérlõgombja kilõtte saját magát úgy, hogy többé nem lehet vezérelni/kapcsolni a világítást emiatt?
Konkrétan a két cateye hátsó égõtest vezérlése ugrott ki a helyérõl tõbõl...
Oldalról ránézve az látszik, hogy megvan a gumi fedõréteg egy része ami a kapcsolót borítja, közepén egy lyuk tátong...
Lehet valahol csak egy gombot vásárolni ezekhez a cateye-akhoz?

vicces: a két óra vásárlása között nem egész egy hónap telt el, s az elhalálozásuk közt is hasonló idõ telt el:) persze üzemelt mind2 kb egy évet...
ennyire jók lennének a mérnökök a méretezésben a garanciát tekintve?!

belbo

belbo

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
donciccio, nekem columbus genius vázam (Bianchi - eladásra kerül) van, és nem muffos, a súlya 1800 gramm körül van.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Jók a privátüzenetek is.. fõleg, ha arra kapsz, ami már hónapok óta nem aktuális..

http://i45.tinypic.com/2h7j7lc.jpg

price? 400.. Font,nem euró.. (ezt se szeretem.. miért kell fontoskodni, mikor az euró olyan szépen hangzik..) Természetesen csak a vázszett-kormánycsapi...

edit: persze, mert ha a képen látható portéka lenne 400, akkor az "instant buy" néven is futhatna..

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Amíg még mûködött a Matuz oldala, ott volt fent egy csomó ilyen NOS Coppi. Azokkal tuti volt valami buhera. Nekem is volt egy ilyen sárga Coppi vázam, kéne találni egy korabeli katalógust, hogy abban hogy volt. :)
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
patthelyzet :D én csak hegesztett vázat láttam,ezért a válaszom egy határozott: talán. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ugyanakkor ez ugyanaz a "vaztipus" es ez tenyleg nem muffos. Valoszinuleg keszult igy is, ugy is. Erdekes.
Feltöltött kép

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szerintem ebben tevedsz, donciccio, ez tenyleg Genius. Itt egy masik, vaz es matrica is ugyanaz.

Feltöltött kép

Feltöltött kép

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
na ez a váz is csak a matrica miatt genius csöves: Fausto Coppi - Columbus Genius - Shimano fékváltókaros - a Maxi-Bike-tól ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása a genius csövet inkább hegesztik,mint muffolják. ráadásul ennek a márkának nem volt ilyen illesztékes megoldással,ez a csõszett. a váz tömege mindent elárulna. még ez a méret is 2 kg alatt kéne lennie.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

ha ujjat akarsz venni, akkor itt van: http://m.blog.hu/km/...ingerfillet.jpg
ha olvasol ezt-azt pl. Ettõl a csávótól kosztolányi dezsõ - wikipédia , akkor majd vehetsz újat

:D :D :D :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Még egy kérdés....
Esetleg ha ujjat akarok venni? Capriolo Eclipse 2012 Capriolo Eclipse 2012 - fanaticbike
vagy Gepida Bandon 810 2012 Gepida Bandon 810 2012 - fanaticbike

Üdv Zoli

ha ujjat akarsz venni, akkor itt van: http://m.blog.hu/km/...ingerfillet.JPG
ha olvasol ezt-azt pl. ettõl a csávótól Kosztolányi Dezsõ - Wikipédia , akkor majd vehetsz újat

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Ez több, mint egy éve volt, ld. a kép dátuma. Annak idején én is megosztottam a képet fácsén.

Basszus, tényleg! Bocsi, nem is néztem a dátumot, csak most osztották meg. Legközelebb odafigyelek erre.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Ez több, mint egy éve volt, ld. a kép dátuma. Annak idején én is megosztottam a képet fácsén.