Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

az íz nem számít.
a múltkor kola-lemon helyett fresh-lemont kaptam; na annak brutál íze van...:)

ne is mondd. azt gondolná az ember hogy fresh.. milyen finom lesz :D az nekem se jött be. De ne is áruljuk el, mindenki kóstolja meg :)
11:38:11 IM 2012

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Szia,

Azért szerintem próbálj ki elõtte egy karbon bringát mielõtt 300-ért veszel egy alut.
Karbon szinte minden tekintetben felülmúlja vázanyagként az alut. Én ennyi pénzért már tuti karbont vennék.

goma

goma

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Jók ezek. Talán bringalandot kéne még megkérdezned. Egyedül az Orbeán a hajtókart kérhetnéd Tuttiéktól, hogy UT-re cseréljék, a késõbbi könnyebb karbantartás-szerelés céljából.

Már bánom, hogy anno nem újonnan szereztem be a Wiliert, mert nem lett volna sokkal drágább, ellenben személyre szabottan érkezett volna. : -\

Köszi a választ!

A Wiliert a Bringalandnél néztem, szinte csak a kerekei térnek el az Orbeatól, Fulcrum 7 van rajta emlékeim szerint. De ha jól tudom, ez szinte megegyezik az Orbean lévõ Campa Sciroccoval.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Jók ezek. Talán bringalandot kéne még megkérdezned. Egyedül az Orbeán a hajtókart kérhetnéd Tuttiéktól, hogy UT-re cseréljék, a késõbbi könnyebb karbantartás-szerelés céljából.

Már bánom, hogy anno nem újonnan szereztem be a Wiliert, mert nem lett volna sokkal drágább, ellenben személyre szabottan érkezett volna. : -\

goma

goma

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!

A segítségeteket, véleményeteket, tanácsotokat szeretném kérni!

Oúti vásárlás elõtt állok, és jelenleg 3 jelölt is nagyon szimpatikus. Ha bárkinek valamilyen tapasztalata, tanácsa, észrevétele, vagy tanácsa van, kérem írja le, nagyon szívesen fogadom.

Köszönöm elõre is, kellemes pihenést mára! :)

És íme a 3 versenyzõ:

http://www.tuttibrin...TLET/Orszaguti/[1942]Orbea-Aqua-Centaur-Veloce (itt jelöljétek ki az egészet, ne csak a linkké alakított részt, sajnos a fórum nem alakította linkké az egészet )

CUBE PELOTON RACE - J-Ó-Á-R-A-S-Í-T-V-A... « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

Valamint van még egy Wilier La Triestina, Campa Veloce/Centaur, Fulcrum 7 kerekekkel (errõl sajnos nem találtam bõvebb leírást, de szinte megegyezik a felszereltsége az Orbeával).

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
az íz nem számít.
a múltkor kola-lemon helyett fresh-lemont kaptam; na annak brutál íze van...:)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

tökéletes. innen már rendeltem korábban, most is ilyen zseléket használok.
ezt különben próbáltad már? bejön?

Igen használom a normál zseléiket is, ezt a versenyek vége felé szoktam betolni, nem annyira édes, enyhén kesernyés íze van, nálam bejön, megtol rendesen.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Meglehet csinálni.Én tavaly 2 üres zsömlével és egy csomag negróval jártam meg a mátrát.(200km ebbõl 80km szakadó esõben)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
3.5 orat mentel kaja nelkul, 30-as atlaggal, huzos reszekkel.
Van aki ezt tenyleg kaja nelkul megcsinalja?
En ha 2 oranal tobbet megyek (nem tul gyakori), akkor viszek kajat, jellemzoen Mannert, neha banant. Nemileg azert olcsobb, mint zseleket venni, en azt csak versenyen fogyasztok.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

persze szoktam kajálni...
az indulási procedúra nem változott, csak a felhasználható tartalék mennyisége..:)

akkor marad a 3 kiló banán :) azért nagyon el lehet éhezni ha 2-3 órát végig nyélen mész. én anno a 3 kiló banánt hosszú(6-7-8 óra) Ga edzésekre vittem de még oda sem volt elég(persze lehet hogy nem volt 3 kiló,de az biztos hogy húzta a polom) zselét meg hasonlókat még nem is probáltam,lehet hogy ezért vánszorgok mint a csiga :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

mikor 55 kiló voltam én is gyakran eléheztem,volt hogy 3 kiló banánnal a zsebeimben indultam edzeni :) most meg 30 kiló zsírt viszek magammal :) nincs is gondom az éhséggel,a fertõ körûlin 1 sportszelet elég volt igaz regelire egy pizzát lenyomtam. szerintem Te is egyél mielött elindulsz.

persze szoktam kajálni...
az indulási procedúra nem változott, csak a felhasználható tartalék mennyisége..:)

Flickr

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

mióta lefogytam mindig szenvedek hazafelé...nincs bennem semmi tartalék.
ma megint zombinésön volt 2és fél óra után, pedig volt nálam plusz izo ital..:o
persze euróm, sem volt, így 600HuF-ért kaptam egy 0,5L-es kólát a török kebabosnál...:mad:

ajánljatok olyan gélt, aminek magas a koffeintartalma, és viszonylag hamar üt...

vagy el kell kezdenem sütivel járni bringázni...

mikor 55 kiló voltam én is gyakran eléheztem,volt hogy 3 kiló banánnal a zsebeimben indultam edzeni :) most meg 30 kiló zsírt viszek magammal :) nincs is gondom az éhséggel,a fertõ körûlin 1 sportszelet elég volt igaz regelire egy pizzát lenyomtam. szerintem Te is egyél mielött elindulsz.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Agydurrantó: Energia gél xx-Force 40g (503kJ) - erõs élénkítõ hatású - Nutrixxion sport táplálékkiegészítõk

tökéletes. innen már rendeltem korábban, most is ilyen zseléket használok.
ezt különben próbáltad már? bejön?

Flickr

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

persze euróm, sem volt, így 600HuF-ért kaptam egy 0,5L-es kólát a török kebabosnál...:mad:

ajánljatok olyan gélt, aminek magas a koffeintartalma, és viszonylag hamar üt...

Agydurrantó: Energia gél xx-Force 40g (503kJ) - erõs élénkítõ hatású - Nutrixxion sport táplálékkiegészítõk

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
kormányvég váltás a 60-as évekbõl http://bit.ly/14g5Wq0

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
idén internesönel lett a friedens marathon :D
Strecke Classic | Friedens-Radmarathon Stadtschlaining

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

keresek centírozóállványt otthoni használatra. 20 papír körül. netrõl nem rendelek. kb ennyi.

itt egy homemade http://members.westn...rown/stand1.jpg egy lakatos szerintem megcsinálja 20k alatt (nem Bp)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.432 hozzászólás
keresek centírozóállványt otthoni használatra. 20 papír körül. netrõl nem rendelek. kb ennyi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

plus-osból sztem nem volt b-s.

s bár montigumit nem tudnak gyártani, de a trekking meg virsligumijaik kurva jók.

Nem is a b-s selejtekrõl írtam.
Én meg a schwalbéra mondom ugyanezt a monti gumiknál. :)

A sebesség mindent megold.