De olyan palyanak tunik, amit szeretek.
Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2013. május 20. - 23:07
De olyan palyanak tunik, amit szeretek.
Írta 2013. május 20. - 21:34
Ave, itt meg lehetett volna neked abszolútban is a dobogó!
Gondolom a maratonra készülõ MTB-sek már régen tudtak a versenyrõl, de aki csak outizik, az nem hiszem hogy az MTB maratonos versenykiírásokat bújja.
Írta 2013. május 20. - 21:03
Velon van eredmenylista "cikk"
Nezegetem mindket portalt, megse lattam a kiirast. De mindegy, akkor ez csak az en hibam.
A bringanaptarban sincs, mondjuk abban sok mas sincs.
Mivel az elso volt, gondolom lesz masodik, majd arra figyelek jovore.
Konyoklovel mentel? Eleg lankas emelkedonek tunik. 4% atlag, de mennyire egyenletes? Jo aszfalt?
Pontos GPS route nincs rola valahol? Probaltam megrajzolni ridewithgps-en, de nincs rajta az ut vege.
Már írom a beszámolót. Strava-n megtalálod a pályát.
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. május 20. - 20:06
Nezegetem mindket portalt, megse lattam a kiirast. De mindegy, akkor ez csak az en hibam.
A bringanaptarban sincs, mondjuk abban sok mas sincs.
Mivel az elso volt, gondolom lesz masodik, majd arra figyelek jovore.
Konyoklovel mentel? Eleg lankas emelkedonek tunik. 4% atlag, de mennyire egyenletes? Jo aszfalt?
Pontos GPS route nincs rola valahol? Probaltam megrajzolni ridewithgps-en, de nincs rajta az ut vege.
Írta 2013. május 20. - 19:25
Miután Ave írta, rákerestem, és itt találtam meg: ..:: Kelly's Bakonyerd Maraton - Bakonybl 2013.05.18. Szombat ::..
Én is gratulálok!
Köszi. Azért kérdezõsködöm, mert képeket keresek.
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. május 20. - 19:03
Pl ezen az oldalon is hirdették. Hol láttad, hogy 3. lettem?
Miután Ave írta, rákerestem, és itt találtam meg: http://www.pannonmar...ndex.php?list=1
Én is gratulálok!
Írta 2013. május 20. - 16:43
ne is mondd. azt gondolná az ember hogy fresh.. milyen finom lesz
az nekem se jött be. De ne is áruljuk el, mindenki kóstolja meg
az a baj, hogy nem olyat rendeltem, csak valamelyikük nem tudta elolvasni vagy a megrendelõlapot, vagy a feliratot a zselén.....
mind1, hamarosan elfogy..
Flickr
Írta 2013. május 20. - 16:04
Most latom, hogy vmi hegyi idofutamon 3. lettel.
Kar, hogy nem is tudtam rola, szivesen intultam volna :/
Honnan lehet ezekrol tudni esetleg ELORE?
Írta 2013. május 20. - 15:38
az íz nem számít.
a múltkor kola-lemon helyett fresh-lemont kaptam; na annak brutál íze van...
ne is mondd. azt gondolná az ember hogy fresh.. milyen finom lesz
Írta 2013. május 20. - 14:32
Azért szerintem próbálj ki elõtte egy karbon bringát mielõtt 300-ért veszel egy alut.
Karbon szinte minden tekintetben felülmúlja vázanyagként az alut. Én ennyi pénzért már tuti karbont vennék.
Írta 2013. május 20. - 13:18
Jók ezek. Talán bringalandot kéne még megkérdezned. Egyedül az Orbeán a hajtókart kérhetnéd Tuttiéktól, hogy UT-re cseréljék, a késõbbi könnyebb karbantartás-szerelés céljából.
Már bánom, hogy anno nem újonnan szereztem be a Wiliert, mert nem lett volna sokkal drágább, ellenben személyre szabottan érkezett volna. : -\
Köszi a választ!
A Wiliert a Bringalandnél néztem, szinte csak a kerekei térnek el az Orbeatól, Fulcrum 7 van rajta emlékeim szerint. De ha jól tudom, ez szinte megegyezik az Orbean lévõ Campa Sciroccoval.
Írta 2013. május 20. - 11:31
Már bánom, hogy anno nem újonnan szereztem be a Wiliert, mert nem lett volna sokkal drágább, ellenben személyre szabottan érkezett volna. : -\
Írta 2013. május 20. - 10:27
A segítségeteket, véleményeteket, tanácsotokat szeretném kérni!
Oúti vásárlás elõtt állok, és jelenleg 3 jelölt is nagyon szimpatikus. Ha bárkinek valamilyen tapasztalata, tanácsa, észrevétele, vagy tanácsa van, kérem írja le, nagyon szívesen fogadom.
Köszönöm elõre is, kellemes pihenést mára!
És íme a 3 versenyzõ:
http://www.tuttibrin...TLET/Orszaguti/[1942]Orbea-Aqua-Centaur-Veloce (itt jelöljétek ki az egészet, ne csak a linkké alakított részt, sajnos a fórum nem alakította linkké az egészet )
CUBE PELOTON RACE - J-Ó-Á-R-A-S-Í-T-V-A... « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Valamint van még egy Wilier La Triestina, Campa Veloce/Centaur, Fulcrum 7 kerekekkel (errõl sajnos nem találtam bõvebb leírást, de szinte megegyezik a felszereltsége az Orbeával).
Írta 2013. május 18. - 22:52
tökéletes. innen már rendeltem korábban, most is ilyen zseléket használok.
ezt különben próbáltad már? bejön?
Igen használom a normál zseléiket is, ezt a versenyek vége felé szoktam betolni, nem annyira édes, enyhén kesernyés íze van, nálam bejön, megtol rendesen.
Írta 2013. május 18. - 22:44
Írta 2013. május 18. - 21:48
Van aki ezt tenyleg kaja nelkul megcsinalja?
En ha 2 oranal tobbet megyek (nem tul gyakori), akkor viszek kajat, jellemzoen Mannert, neha banant. Nemileg azert olcsobb, mint zseleket venni, en azt csak versenyen fogyasztok.
Írta 2013. május 18. - 18:59
persze szoktam kajálni...
az indulási procedúra nem változott, csak a felhasználható tartalék mennyisége..
akkor marad a 3 kiló banán
Írta 2013. május 18. - 18:51
mikor 55 kiló voltam én is gyakran eléheztem,volt hogy 3 kiló banánnal a zsebeimben indultam edzeni
most meg 30 kiló zsírt viszek magammal
nincs is gondom az éhséggel,a fertõ körûlin 1 sportszelet elég volt igaz regelire egy pizzát lenyomtam. szerintem Te is egyél mielött elindulsz.
persze szoktam kajálni...
az indulási procedúra nem változott, csak a felhasználható tartalék mennyisége..
Flickr

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére