szerintem nincs 400g
Tényleg, õk csak 304 g-ot mértek: ISM Adamo Road Saddle - Competitive Cyclist
Itt van még egy hosszú beszámoló, ha valaki el akarja olvasni: ISM Long Term Test - Slowtwitch.com
szerintem nincs 400g
MJani,
Mennyire gaz az utminoseg? Foleg a lejton?
Par nappal a nyaralas elott nem szeretnek kockaztatni, de egyebkent erdekelne.
A sebesség mindent megold.
Ill. bárki másnak van valami tapasztalata ennek kapcsán?
Én elégedett voltam a Fizikkel, egészen addig amióta beruháztam egy ISM nyeregre. Azóta megszûntek a zsibbadások 3-4 órát minden gond és zsibbadás nélkül ki lehet bírni rajta. Ugyan országútis körökben nem annyira népszerû még ez a nyereg, de merem ajánlani. Fliteom is volt én azután kicsit szélesnek éreztem a Fiziket. Viszont ez az ism mindkettõnél szélesebb, kellett egy kis idõ amíg hozzászoktam.
Köszi szépen!
Azért gondoltam kisebb vázra, mert nem versenyzésre kéne, hanem inkább túrázósabb, meg lehet csak 170 cm igazából, én vagyok 172 és kb. egyforma magasak vagyunk, de lehet õ egy picit kisebb.
Én ezeket találtam még, ami tetszik:
Felújított országúti eladó « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása ez vajon tényleg 50-es lenne? ez a legolcsóbb, és mûködõképesnek tûnik
51es Peugeot országúti alacsonyabbaknak « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
F.Moser országúti, karcmentes 51-es! « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Peugeot Competition 7000 LEÁRAZVA! « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Esetleg ezek közül valamelyik jó vétel?
Megnézegetem amiket mutattatok, meg közben megkérdezem anyukám, mégis milyen árban legyen (de szerintem õ is azt fogja mondani, hogy minél olcsóbb, annál jobb)
Köszi szépen!
Azért gondoltam kisebb vázra, mert nem versenyzésre kéne, hanem inkább túrázósabb, meg lehet csak 170 cm igazából, én vagyok 172 és kb. egyforma magasak vagyunk, de lehet õ egy picit kisebb.
Én ezeket találtam még, ami tetszik:
Felújított országúti eladó « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása ez vajon tényleg 50-es lenne? ez a legolcsóbb, és mûködõképesnek tûnik
51es Peugeot országúti alacsonyabbaknak « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
F.Moser országúti, karcmentes 51-es! « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Peugeot Competition 7000 LEÁRAZVA! « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
Esetleg ezek közül valamelyik jó vétel?
Megnézegetem amiket mutattatok, meg közben megkérdezem anyukám, mégis milyen árban legyen (de szerintem õ is azt fogja mondani, hogy minél olcsóbb, annál jobb)
RAUH-Welt
B E G R I F F
A hajtomu persze hogy mukodik SRAM elso valtoval.
nomeg a montello.. az mintha pont szingó lenne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
amivel most jár, kezd életveszélyes lenni, ócskavas.