Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ilyen? New Handlebar Tape Silicone Fixed Black | eBayMondjuk ehez le kell bontani mindent.

Bandázsrögzítésre van valami jó tippetek ? Régebben valaki linkelt egy kis pici mûanyagbizbaszt amit csak rá kell csíptetni a kormányra, nem kell ragasztani. Na egy olyat keresek.

GT-Atee

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Andris,nem szokott izomlázad lenni? :)

ha hazaérek egybõl fürdök és masszírozok....nem szokott. :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Bandázsrögzítésre van valami jó tippetek ? Régebben valaki linkelt egy kis pici mûanyagbizbaszt amit csak rá kell csíptetni a kormányra, nem kell ragasztani. Na egy olyat keresek.
11:38:11 IM 2012

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Holnap indulunk négyen Brm 300 Tour de Bakony teljesítmény túrán Székesfehérvárról. Ki jön még ?

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts
Andris,nem szokott izomlázad lenni? :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tenyleg kemenyen tolod...
En a zoldbol nem szoktam kilogni, kiveve resztavok + csoportos tekeresen, ha muszaj + versenyen.
(Hogy ez jobb lenne, azt nem allitom!)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
azt sajnáltam, hogy nem gyári állapotú, de mikor kivettem láttam hogy már van rajta egy folt, szóval...:D
amúgy:
kedd
szerda
csütörtök

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Michelin a Decaban van, legalabbis 1-2 honapja meg volt keszlet, en ott vettem. Hosszuszelepest mondjuk muszaj kintrol.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Milyen belso, hogy sajnalod?
En siman visszatettem egy latexest egy ontapados folttal. Nem erezni.

Latexbõl mit lehet kapni itthon? Michelin ha jól tudom nincs készleten. Talán Vittoria?

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Milyen belso, hogy sajnalod?
En siman visszatettem egy latexest egy ontapados folttal. Nem erezni.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
4500Km-el kukáztam a PRO3 Race-t, defekt miatt.
még lett volna benne vagy 200Km, de így hogy belemászott egy mini kavics már nem teszem vissza..
így is többet ment a mint az elõzõek.
csak a belsõt sajnálom...

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ezeket a taviakat en is kerulom. De a kekest is o csinalja, ha jol tudom, azon meg megyek.

Valoban borzaszto a hozzaallasa a problemakhoz.

A tavikat szerintem a proha csinálja és nem õ, neki csak részesedése van abban a cégben.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ezeket a taviakat en is kerulom. De a kekest is o csinalja, ha jol tudom, azon meg megyek.

Valoban borzaszto a hozzaallasa a problemakhoz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Most olvasom, hogy Zalakaroson is mi volt (nem voltam sérülés miatt). Undorító, ahogy a fõszervezõ (velo.hu tulajdonosa) hozzááll a problémához, már értem a "Laci ne lopj" feliratot az oldal alján. Lehet, ha ott vagyok, jót versenyeztem volna, de ilyen szervezõ zsebét nem fogom tömni, velo-s versenyen nem fogok indulni.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Simán alunak nézném az elsõ háromszöget, ha nem látnám, hogy milyen címke van rajta. Érdekes, de nem tudom, hogy jó-e ilyen átmérõjû acélcsövekbõl vázat építeni. 5 évvel ezelõtt is még gyakori megoldás volt a karbon vázaknál, hogy csavarral rögzült a papucs, elég sok modellhez lehetett másikat csináltatni, az a kérdés, hogy ennél a váznál a pályapapucs is gyári-e. Nálam egyszerûbb volt, mert a karbon csövek egy alu elemhez rögzültek és ehhez kellett csak egy papucsot csinálni.

OS csövekbõl hegesztett acélváz szubjektíve jobban ráz, mint egy filigrán hajlított támvillás, vékony (27.2) nyeregcsöves alumínium, így ilyenkor az acélnak a legnagyobb erénye lesz oda. Persze ezt csak érzésre mondom, de pont Tõled láttam elõször a "csövek alakja a meghatározó." állítást, ami egyrészt józan ésszel átgondolva is igaz, másrészt tapasztalva is..

A karbon hátsó háromszög megoldás mintha kiveszendõ lenne manapság. Vagy teljesen alu, vagy karbon, de hibrid vázakból egyre kevesebb van. Gondolom okkal, talán erõsségre-stabilitásra nem olyan, mint egy teljesen egy anyagból készült váz, de tömegben sincs elõnye egy teljesen alumínium konstrukcióhoz képest. Így meg nem érheti meg az extra veszõdést a gyártás során.

Bognár Miklós

Bognár Miklós

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Üdv,
Nem tud véletlenül valaki , valami értelmesebb 26.2-es nyeregcsövet, most kalloy van.. Nem nagyon találok ebben a méretben, hazai boltokban is csak hasonló minõséget?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ha már vázak.. egyik elmentett b-jeladóm listáján ezt a gyöngyöt találtam:

F Moser Italian EOM Steel Carbon Road Track Frame Set New | eBay

Érdekes ez az acélváz-karbon hátsó háromszög párosítás, a cserélhetõ papucsokat ilyen kivitelezésben meg most láttam elõször. (Vagyis, ha õszinte leszek, nem.. Úgy rémlik, MJani Giant Cadex CFM2-esén is ilyesmi megoldással operált.)

Simán alunak nézném az elsõ háromszöget, ha nem látnám, hogy milyen címke van rajta. Érdekes, de nem tudom, hogy jó-e ilyen átmérõjû acélcsövekbõl vázat építeni. 5 évvel ezelõtt is még gyakori megoldás volt a karbon vázaknál, hogy csavarral rögzült a papucs, elég sok modellhez lehetett másikat csináltatni, az a kérdés, hogy ennél a váznál a pályapapucs is gyári-e. Nálam egyszerûbb volt, mert a karbon csövek egy alu elemhez rögzültek és ehhez kellett csak egy papucsot csinálni.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
ha már vázak.. egyik elmentett b-jeladóm listáján ezt a gyöngyöt találtam:

F Moser Italian EOM Steel Carbon Road Track Frame Set New | eBay

Érdekes ez az acélváz-karbon hátsó háromszög párosítás, a cserélhetõ papucsokat ilyen kivitelezésben meg most láttam elõször. (Vagyis, ha õszinte leszek, nem.. Úgy rémlik, MJani Giant Cadex CFM2-esén is ilyesmi megoldással operált.)

minden esetre most sok-sok magyar eladót dobtam "listába", igaz, olcsó villákat még csak a "szokásos" karbonbeszállító helyrõl láttam..

1
2
3

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Láttam a C40-et mikor föltette, rá is kerestem ebayen mennyi egy ilyen, hát nem ennyi.
Az eladónak fél órája még volt egy scott spark limited edition csúcs karbon montiváza is 70.000-ért....
itt valami nem gömbölyû

80 ezerért kínáltak 1 colnago c40-es vázat,hozzá való villával.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,426 posts

Az, hogy mar levettek. :)

80 ezerért kínáltak 1 colnago c40-es vázat,hozzá való villával.