Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34368 hozzászólás a témában

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Láttam a C40-et mikor föltette, rá is kerestem ebayen mennyi egy ilyen, hát nem ennyi.
Az eladónak fél órája még volt egy scott spark limited edition csúcs karbon montiváza is 70.000-ért....
itt valami nem gömbölyû

80 ezerért kínáltak 1 colnago c40-es vázat,hozzá való villával.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.467 hozzászólás

Az, hogy mar levettek. :)

80 ezerért kínáltak 1 colnago c40-es vázat,hozzá való villával.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az, hogy mar levettek. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.467 hozzászólás
itt mi lehet a hiba: Colnago C40 Carbon vázszett « váz « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása ?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Remek OB lehetett: Egy kaotikus országúti bajnokság története | kusztorpeter.com

igényes. nem tudom ki a szervezõguru, de inkább profi rendezvényszervezõnek kellene lennie. a TDF-n sem hiszem hogy Hinault egyeztet a helyi MÁV-val :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Remek OB lehetett: Egy kaotikus országúti bajnokság története | kusztorpeter.com

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
és ha már ebay, errõl mi a véleményetek? ahhoz képest hogy 20-25 éves leharcolt vázakért akarnak 300-400 eurókat, elég jó az ára: 2003 Lemond Alpe De Huez Frameset 700c Reynolds 853 Steel Medium 55cm Road Bike | eBay

viszont a fényképek alapján nagyon ronda szegény, olyan mint egy falu rally-n a telematricázott fehér Lada (o'neill és no fear). a 853-as csõ persze biztos jó, bár ez a TIG hegesztés sem sikerült túl szépre. az össztömeg viszont nagyon vagány 2211 gr a karbon villával együtt. a képek alapján pár helyen látszik hogy újrafestett és az is mínusz pont hogy levágták az átdobó konzolt.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Hogy lehetett ezen tekerni? 1986 ROSSIN TRACK 20 MADE TIME TRAIL AERO COLUMBUS CAMPAGNOLO C RECORD BICYCLE | eBay

Mindenesetre - számomra - gyönyörû gép...

nem ezzel a kormánnyal használták :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Hogy lehetett ezen tekerni? 1986 ROSSIN TRACK 20 MADE TIME TRAIL AERO COLUMBUS CAMPAGNOLO C RECORD BICYCLE | eBay

elég elfekvõs, mint a world's fastest indian. a kormánycsapágy tetejére lehetett tenni álltámaszt?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

remélem ez a bringa és az ára komoly, mert viccnek túl durva lenne

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

tegnap szórakoztam egy 1700m-es körpályán, végig azon filóztam, hogy le kellene tolni itt egy 100 körös mókát. teljesen sík, 2 kanyar, egyik fele szervizút, a fordítók sem lassítanak jelentõsen, hátrány hogy szeles. 6 óra alatt illene megcsinálni egyedül /28,3kmh/

100 kör alatt nekem szétesne az agyam :) Pedig nem lehet rossz móka, ha valaki fejben bírja a dolgot. (no meg erõvel, ha tényleg olyan szeles az út)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Tegnap egy 170 km-es edzés tartottunk. Az átlagunk 26,1 km/h lett sok helyen azért erõs szél volt szembe. A kerékpárt el teszem most már, hogy a Bakonynál hiányozzon. Úgy érzem erõvel bírni fogjuk csak fejben kell majd ott lenni.

tegnap szórakoztam egy 1700m-es körpályán, végig azon filóztam, hogy le kellene tolni itt egy 100 körös mókát. teljesen sík, 2 kanyar, egyik fele szervizút, a fordítók sem lassítanak jelentõsen, hátrány hogy szeles. 6 óra alatt illene megcsinálni egyedül /28,3kmh/

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Tegnap egy 170 km-es edzés tartottunk. Az átlagunk 26,1 km/h lett sok helyen azért erõs szél volt szembe. A kerékpárt el teszem most már, hogy a Bakonynál hiányozzon. Úgy érzem erõvel bírni fogjuk csak fejben kell majd ott lenni.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Köris hegyet kb ötször jártam meg, eddig egyszer kaptam defektet szingóssal. Azt is túl lehet élni, de lefele azért figyelni kell mert vannak szar részek.

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Szerintem nyugodtan mehetsz 23-as köpennyel, ha valami jobb fajta van a gépeden. Nekem Conti GPX4000s van fent és kibírta a fos mínusz kettõ besorolású hegyi utakat, pedig 90kg nyomta az úthoz. :-) Viszont azon a szakaszon leamortizáltam egy pár look stoplit.

Köszi!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Irigylesre melto aszfaltjuk van. :) Gondolom nem fagy szet telen. Bar azert ha akarnanak nalunk is lehetne ilyen minosegut fektetni.

talán mert nincs tél? :D

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Sziasztok !

BRM 300 Tour de Bakony 2013 06 29-én, valaki indul rajta? Esetleg áprilisban teljesítette ? Vélemények ?

Szerintem nyugodtan mehetsz 23-as köpennyel, ha valami jobb fajta van a gépeden. Nekem Conti GPX4000s van fent és kibírta a fos mínusz kettõ besorolású hegyi utakat, pedig 90kg nyomta az úthoz. :-) Viszont azon a szakaszon leamortizáltam egy pár look stoplit.

Ridley Noah Fast 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Aki arra tippelt, hogy megyek Zalakarosra, vesztett! :) Barátnõmmel megyek este színházba, ami kiment a fejembõl, és nem érnék vissza. :D
Ezért azt szeretném kérdezni, lesz bármi egyéb országútis rendezvény most hétvégén?

Szombaton lesz monti verseny és TT is.

A sebesség mindent megold.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Aki arra tippelt, hogy megyek Zalakarosra, vesztett! :) Barátnõmmel megyek este színházba, ami kiment a fejembõl, és nem érnék vissza. :D
Ezért azt szeretném kérdezni, lesz bármi egyéb országútis rendezvény most hétvégén?