Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az, hogy mar levettek. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.426 hozzászólás
itt mi lehet a hiba: Colnago C40 Carbon vázszett « váz « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása ?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Remek OB lehetett: Egy kaotikus országúti bajnokság története | kusztorpeter.com

igényes. nem tudom ki a szervezõguru, de inkább profi rendezvényszervezõnek kellene lennie. a TDF-n sem hiszem hogy Hinault egyeztet a helyi MÁV-val :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Remek OB lehetett: Egy kaotikus országúti bajnokság története | kusztorpeter.com

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
és ha már ebay, errõl mi a véleményetek? ahhoz képest hogy 20-25 éves leharcolt vázakért akarnak 300-400 eurókat, elég jó az ára: 2003 Lemond Alpe De Huez Frameset 700c Reynolds 853 Steel Medium 55cm Road Bike | eBay

viszont a fényképek alapján nagyon ronda szegény, olyan mint egy falu rally-n a telematricázott fehér Lada (o'neill és no fear). a 853-as csõ persze biztos jó, bár ez a TIG hegesztés sem sikerült túl szépre. az össztömeg viszont nagyon vagány 2211 gr a karbon villával együtt. a képek alapján pár helyen látszik hogy újrafestett és az is mínusz pont hogy levágták az átdobó konzolt.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Hogy lehetett ezen tekerni? 1986 ROSSIN TRACK 20 MADE TIME TRAIL AERO COLUMBUS CAMPAGNOLO C RECORD BICYCLE | eBay

Mindenesetre - számomra - gyönyörû gép...

nem ezzel a kormánnyal használták :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Hogy lehetett ezen tekerni? 1986 ROSSIN TRACK 20 MADE TIME TRAIL AERO COLUMBUS CAMPAGNOLO C RECORD BICYCLE | eBay

elég elfekvõs, mint a world's fastest indian. a kormánycsapágy tetejére lehetett tenni álltámaszt?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

remélem ez a bringa és az ára komoly, mert viccnek túl durva lenne

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

tegnap szórakoztam egy 1700m-es körpályán, végig azon filóztam, hogy le kellene tolni itt egy 100 körös mókát. teljesen sík, 2 kanyar, egyik fele szervizút, a fordítók sem lassítanak jelentõsen, hátrány hogy szeles. 6 óra alatt illene megcsinálni egyedül /28,3kmh/

100 kör alatt nekem szétesne az agyam :) Pedig nem lehet rossz móka, ha valaki fejben bírja a dolgot. (no meg erõvel, ha tényleg olyan szeles az út)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Tegnap egy 170 km-es edzés tartottunk. Az átlagunk 26,1 km/h lett sok helyen azért erõs szél volt szembe. A kerékpárt el teszem most már, hogy a Bakonynál hiányozzon. Úgy érzem erõvel bírni fogjuk csak fejben kell majd ott lenni.

tegnap szórakoztam egy 1700m-es körpályán, végig azon filóztam, hogy le kellene tolni itt egy 100 körös mókát. teljesen sík, 2 kanyar, egyik fele szervizút, a fordítók sem lassítanak jelentõsen, hátrány hogy szeles. 6 óra alatt illene megcsinálni egyedül /28,3kmh/

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Tegnap egy 170 km-es edzés tartottunk. Az átlagunk 26,1 km/h lett sok helyen azért erõs szél volt szembe. A kerékpárt el teszem most már, hogy a Bakonynál hiányozzon. Úgy érzem erõvel bírni fogjuk csak fejben kell majd ott lenni.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás
Köris hegyet kb ötször jártam meg, eddig egyszer kaptam defektet szingóssal. Azt is túl lehet élni, de lefele azért figyelni kell mert vannak szar részek.

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Szerintem nyugodtan mehetsz 23-as köpennyel, ha valami jobb fajta van a gépeden. Nekem Conti GPX4000s van fent és kibírta a fos mínusz kettõ besorolású hegyi utakat, pedig 90kg nyomta az úthoz. :-) Viszont azon a szakaszon leamortizáltam egy pár look stoplit.

Köszi!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Irigylesre melto aszfaltjuk van. :) Gondolom nem fagy szet telen. Bar azert ha akarnanak nalunk is lehetne ilyen minosegut fektetni.

talán mert nincs tél? :D

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Sziasztok !

BRM 300 Tour de Bakony 2013 06 29-én, valaki indul rajta? Esetleg áprilisban teljesítette ? Vélemények ?

Szerintem nyugodtan mehetsz 23-as köpennyel, ha valami jobb fajta van a gépeden. Nekem Conti GPX4000s van fent és kibírta a fos mínusz kettõ besorolású hegyi utakat, pedig 90kg nyomta az úthoz. :-) Viszont azon a szakaszon leamortizáltam egy pár look stoplit.

Ridley Noah Fast 

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Aki arra tippelt, hogy megyek Zalakarosra, vesztett! :) Barátnõmmel megyek este színházba, ami kiment a fejembõl, és nem érnék vissza. :D
Ezért azt szeretném kérdezni, lesz bármi egyéb országútis rendezvény most hétvégén?

Szombaton lesz monti verseny és TT is.

A sebesség mindent megold.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Aki arra tippelt, hogy megyek Zalakarosra, vesztett! :) Barátnõmmel megyek este színházba, ami kiment a fejembõl, és nem érnék vissza. :D
Ezért azt szeretném kérdezni, lesz bármi egyéb országútis rendezvény most hétvégén?

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Sziasztok!
Abban kérem a segítséget, hogy:
Karbon elsõ villa 1" méretû, a nyaka is karbon. A belsõ átmérõje 20-as. Lehet hozzá venni belevaló kormánycsapágy dugót? Én nem találtam.
Esetleg valaki tudna egy szerkezeti rajzot küldeni, hogy legyárthassam? Vagy valami hasonlót....
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
No, tudja valaki az elso harmon tul is az eredmenyeket?

Ennyit tudok:

Férfi elit kategória
1. Fejes Gábor (Dr.Bátorfi Aktk)
2. Dér Zsolt (Utensilnord Ora24.eu)
3. Kusztor Péter (Utensilnord Ora24.eu)

U23
1. Kenyeres Ábel (Utensilnord Ora24.eu)
2. Palotai Péter (Utensilnord Ora24.eu)
3. Varga Péter (RSC Arbö Südburgenland)

Nõi elit kategória
1. Király Mónika (Aqadra Scappatella)