Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Elvileg valamivel gyorsabb is lehet.

De azert azt szogezzuk le, hogy orszaguti biciklin konyoklot meglat egy "igazi" orszagutis, hat nem az elismeres hangjan fog szolni, az biztos. ;)

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts

Ha elegge aerora veszed, piszokul nem kenyelmes. :) De gyorsabb leszel.
Ha magasra teszed, akkor persze, kenyelmes is lehet. Nem veletlenul hasznaljak az ultratavosok.
pl. igy napokat lehet tekerni egyfolytaban. Tuti csak a konyoklon mulik! ;)

Remek, szóval nem tûnnék totál idiótának egy Defy kialakítású outin. Akkor csak az egyik barátom gondolja így. :D
Az a mini tükör nagyon komoly. :)
Magasabbra téve is gyorsabb lehetek vele, mint nélküle, vagy ez már csak a kényelmet szolgálja?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ha elegge aerora veszed, piszokul nem kenyelmes. :) De gyorsabb leszel.
Ha magasra teszed, akkor persze, kenyelmes is lehet. Nem veletlenul hasznaljak az ultratavosok.
pl. igy napokat lehet tekerni egyfolytaban. Tuti csak a konyoklon mulik! ;)
Posted Image

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts
Mennyire balgaság egy komfortosabb outira könyöklõt tenni? Gondolok itt pld egy Giant Defy 2 / Defy 1-re. Nem a triatlonosok majmolása a cél, vagy szimpla vagizás. Kényelmesnek tûnik ez megoldás ("fekve" tekerni), ráadásul plusz egy fogást jelent.

PS: az a 336 km brutál. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nos, volt valaki a kincsesbanyai versenyen? Mi volt?

Istivel voltunk. Erõs mezõny és szél. Válaszoltam az emailedre is. :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szep teljesitmeny! En nem mentem meg sose ennyit, nem is tervezem.

De ti mikor indultatok? Atlagbol szamolva 15 orat tekertetek, es most meg alig mult 15:30 :)

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Sziasztok !

Sikerült a Tour de Bakony csak egy kicsit rá húztunk a vége 336 km lett és 21,8 km/h átlagsebesség.Bakonybélnél elkavarodtunk szépen az erdészeti utakon. Jól elfáradtunk.Ekkora távot még nem mentünk. Ja és alföldi gyerekek vagyunk dombok nélkül

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nos, volt valaki a kincsesbanyai versenyen? Mi volt?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Besza.ás hogy Amerikában mi mindenre van igény és pénz. Nézegettem ezeket a kerékpárszállító börõndöket amit repülõre is fel lehet adni, úgy találtam rá egy oldalra, ahol szállítást lehet megrendelni. Kinézed a versenyt hogy hova szeretnéd eljuttatni a bringát, fizetsz 300dollárt cakk-pakk és elviszik neked a bringát a verseny helyszínére mûszakilag felkészítik és a depo bejáratánál odaadják majd ugyanezt haza is. Nem semmi.
11:38:11 IM 2012

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
Mikroszakadás ;) Tegnap életembem elõször mentem 111-et, holott korábban sosem mentem 80 felett. És végig hülyegyerek módjára pörgetve lendületbõl. Izomláz nulla. Ha erõbõl hajtva megyek rövidebbet, akkor jön az égés, fájás.

ami bevált mindig. Könnyebb mozgás, jó dolog friss tápanyagban és oxigénben dús vérrel átáramoltatni a tagokat. Nomeg megelõzés céljából a megfelelõ étkezés. Utólag ha nagyon nagy hülyeséget csináltam (pl. testsúllyal 12*12 guggolás földre ülve) akkor egy-egy szem COX-fogó, pl. cataflam mindig jó volt.

szóval én mikroszakadás párti vagyok, nomeg gyulladás. tapasztalat, hogy az izomlázas tag nem kicsit tud megduzzadni..

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Ha valaki megy holnap a Kincsesi versenyre az lefele figyeljen, mert derék közútkezelõink megjavították az utat. Kicsi lyukakat betaknyolták aszfalttal, rá finom apró kavics került.
Szerintem inkább maradt volna gödrösen mint ez a finom 5-10mm kavics. Kanyarban ha nem látod a mezõnytõl para lehet.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nincs benne nagy ujsag, de azert mindig leesik az allam, ha latom ezeket a szamokat...

A mai Tour szakasz atlaga ~42 km/h volt, es ehhez ten Damnak 116-os atlag pulzus kellett. Ebbe benne van, hogy az utolso 30km atlaga mar 50 km/h volt, ez mar azert 141-es atlag.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Óó. Azt hittem valamelyik csapat villantja majd a 2. generációs Campa elektromos váltórendszert :( a TdFon de egyenlõre nem.
11:38:11 IM 2012

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 posts

van mikor mikroszakadások keletkeznek az izmokban(megerõltetés) és az is olyan érzés mintha izomláz lenne

Mert az is az. :) Heti 3x járok konditerembe, ha rendesen odafigyelek, akkor mindíg van izomlázam. Pedig nem lehet azt mondani, h szokatlan a mozgás. Súly, eröltetés kérdése, gondolom hosszabb távú eröltetett bicajozástól is lehet ugyanez.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
megneztem az angol nyelvu wikipedian is, kb. ugyanez, nem tudni mitol van. Hihetetlen, mennyire keveset tudnak meg a testrol. (Kozben meg milyen sokat!)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts
van mikor mikroszakadások keletkeznek az izmokban(megerõltetés) és az is olyan érzés mintha izomláz lenne

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 posts

az izomlázat különben mi okozza, úgy tudományosan? :)

Izomláz - Wikipédia :)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts
nagyon kemény edzés :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
az izomlázat különben mi okozza, úgy tudományosan? :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Izomlaz szerintem biciklin max. annak van, aki nem megy rendszeresen.
Vagy ha sprintedzest tart, talan akkor, de nem tudom...

Egy kemeny nap utan gorcs az jon neha akar pihi kozben is, de izomlazat meg sosem ereztem.