Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Na, megint egy ázsiai FOS az apróban... :-)

Indonéz Aero kerékpár, 54es váz, Campagnolo Record, Chorus, DT Swiss « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

Idén is volt Tour de Volcano Besztercebányán és a mezõny egyre durvul: SVK,HUN,POL,CZ .... Úgy látszik behúzza a pénzdíj a menõket
1 éve 18:45-öt kaptam a gyõztestõl és lettem 35. Idén 19:19-et és lettem 76. (mondjuk szerintem gyengébb is vagyok valamiért) Fejes Gabi -3. hely

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Ahogy ugye szokas mondani, nem a palya nehez, hanem a verseny. :)

Sajnalom, hogy nem tudtam menni, majd jovore talan.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Most nézem az eredménylistában, hogy az 54 indulóból csak 29-en fejeztük be: 4 fõs szökés, 9 fõs élmezõny, Jani (az utolsó kör legelején meglépett a gruppettotól és egyedül ment egy kört), a gruppetto 8 fõ, pár(tíz) mp-es különbségekkel szétszakadozva a végére, és aztán még a maradék 7 versenyzõ aki befejezte.
Én kb. 1 és 2/3 kört mentem egyedül: a 2. kört és a 3. kör elsõ harmadát, aztán az utolsó kör felét-2/3-át, csak aztán engem utolért a gruppetto, nem értem haza, mint Jani. :)

Klasszikus OB pálya, ami könnyûnek tûnik, de csak tûnik. :)

A sebesség mindent megold.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 posts

Nos, volt valaki a kincsesbanyai versenyen? Mi volt?

Most nézem az eredménylistában, hogy az 54 indulóból csak 29-en fejeztük be: 4 fõs szökés, 9 fõs élmezõny, Jani (az utolsó kör legelején meglépett a gruppettotól és egyedül ment egy kört), a gruppetto 8 fõ, pár(tíz) mp-es különbségekkel szétszakadozva a végére, és aztán még a maradék 7 versenyzõ aki befejezte.
Én kb. 1 és 2/3 kört mentem egyedül: a 2. kört és a 3. kör elsõ harmadát, aztán az utolsó kör felét-2/3-át, csak aztán engem utolért a gruppetto, nem értem haza, mint Jani. :)

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 posts

Nos, volt valaki a kincsesbanyai versenyen? Mi volt?

Az utolsó kör végén, a célegyenesben nem akartam hinni a szememnek, hogy megismétlõdik kicsiben a Tour elsõ szakasza, ugyanis egy busz állt a célban, beszorulva a célkapu alá! Még szerencse, hogy el lehetett mellette férni, mivel a 8-10 fõs gruppetto-nk már egy-egy emberre szétszakadozva ért célba, nem együtt, sprinten... Meg szerencse, hogy nem korábbi körökben volt ez, amikor még egyben volt a mezõny (2. kör) ill. az élmezõny és az üldözõ boly (3-5. kör).

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
De mekkora vázon ülhetnek? 51 53 sokkal nagyobb nem lehet. A térdük viszont így baromi magasra emelkedhet. Most nézem Cavendish a hidraulikus Redet használja. Meg itt a hidraulikus elektromos Shimano szett, most már lépnie kell a Sramnak és a Campának csak gyõzzem kivárni.

A 2. generációs Ultegra Di2 egész pofás

Shimano Ultegra 6870 Di2 11 Speed Groupset - Availability, Weights, Prices Tbc - BikeRadar
11:38:11 IM 2012

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Gasparotto gondolom külön gyártatta magának ezt a stucnit, mert semmi embléma és dizájn elem nincs rajta.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Mert nem csinalnak nekik egyedi vazat. (nem nyeroemberek, mint pl. Sagan, akinek egyedi meretu vaza van)
Szerintem egyreszt valoszinuleg hosszu a torzsuk, masreszt szeretnek hasalni, ezert kisebb vazat hasznalnak az idealis hosszusagunal.
Kashechkin bringajan nincs kozolo alatet a stucni alatt, sot meg csak porvedo kupak sincs a felso kormanycsapagy felett.

Az ora SRM Powercontrol 7, az SRM teljesitmenymero fejegysege.

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts

Allitolag ez itt meg 200-as.

- Miért használnak ilyen nagy stucnit?
Gondolom nem azért mert a szponzorok nem találták el a méretét és ezzel kompenzálják. :)
- Az ott milyen óra?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Allitolag ez itt meg 200-as.
Nem tudom, ez is Astanas, szerintem mindketto Kashechkin bringajan van, szoval lehet ugyanolyan hosszu ez is.

edit: Ja nem, a 170-es Gasparotte, most latom.

Feltöltött kép

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Feltöltött kép

170mmes stucni.
11:38:11 IM 2012

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

Szep teljesitmeny! En nem mentem meg sose ennyit, nem is tervezem.

De ti mikor indultatok? Atlagbol szamolva 15 orat tekertetek, es most meg alig mult 15:30 :)

A Túra tegnap volt szombaton 5 kor volt a rajt.

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

Szep teljesitmeny! En nem mentem meg sose ennyit, nem is tervezem.

De ti mikor indultatok? Atlagbol szamolva 15 orat tekertetek, es most meg alig mult 15:30 :)

Igen jól mondod 15 óra 40 körül volt a tekerési idõnk. A végét sötétben Veszprém és Székesfehérvár között nagyon meg nyomtuk utolsó erõnkkel.
Reggel 5-kor indultunk. Az útvonal tévesztésünk több mint 2 órát tett hozzá...............

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
tekintve, hogy az utódok elég buták lettek, jó vételnek tûnik : Campagnolo Centaur Ergopower Alu, 10-speed - gebraucht - auch Chorus / Record | eBay

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Jézusom mennyit mentek... MTB-vel egy 70 km-ig kényelmes úgy, hogy a lábamban ~4500 km-t tettem 9-10 hónap alatt. Jól látod, még van pár hónapom eldönteni. Az utóbbi idõben elég sokat fúrom a netet.

Szerk.: Jól látod. Már benõtt a fejem lágya és letettem arról, hogy csak bizonyos márkák jöhetne szóba. Konkrétan a márka "lényegtelen" lett. A kinézet azért még szempont. Melyik AL? A 7.0?

A 7.0 Ultegrával szerelt, az már 1300€. A 6.0 a 105ös, a 6.0SL a Sram Apex, és van mindbõl festett fehér is, ha nem tetszene a fekete eloxált.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hehe, a képen látható úriemberrel nyomtuk egy darabon éjjel a BRM 600-on. :) Az már azért hosszú, de arra baromi jó volt, hogy kiderüljön, alvás nélkül simán lehet még az én amatõr szintemen is 800km körül tekerni.

Lehet nem véletlenül hívják ezeket ki alszik kevesebbet versenyeknek/túráknak? :D

A sebesség mindent megold.

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts

Hehe, a képen látható úriemberrel nyomtuk egy darabon éjjel a BRM 600-on. :) Az már azért hosszú, de arra baromi jó volt, hogy kiderüljön, alvás nélkül simán lehet még az én amatõr szintemen is 800km körül tekerni.

Jézusom mennyit mentek... MTB-vel egy 70 km-ig kényelmes úgy, hogy a lábamban ~4500 km-t tettem 9-10 hónap alatt. Jól látod, még van pár hónapom eldönteni. Az utóbbi idõben elég sokat fúrom a netet.

Szerk.: Jól látod. Már benõtt a fejem lágya és letettem arról, hogy csak bizonyos márkák jöhetne szóba. Konkrétan a márka "lényegtelen" lett. A kinézet azért még szempont. Melyik AL? A 7.0?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Akkor mégis idiótának tûnnék. :D Hagyjuk a könyöklõt. :) Még egy utolsó kérdés és nem fárasztalak titeket. Az olcsóbb outikon elõl három fogaskerék van, az "igazikon" pedig csak kettõ. Milyen hátránya van a három fogaskerékkel szerelt verzióknak? Õsz környékén terepjáróról (mtb) szeretnék váltani sportautóra (outi). A Cube Peloton Pro konkrétan mindenben megfelelne, semmit nem cserélnék rajta és színben is nagyon eltalálták. Elsõ outim lenne és ennél többet nem fogok tudni rákölteni (kelleni fog ruha, cipõ is és egyéb apróságok).

Jól látom, hogy ez a Cube full Tiagra 300e-ért? 1000€-ért full Shimano 105-ös vagy Sram Apex-es Canyon Roadlite Al-t kapsz. Nekem az Apexes van és ezzel nyomtam már az elõbb említett 600km-es túrát is, hibátlan cucc és rendesen össze van rakva, nem azzal kell kezdeni, hogy szétszeded és összerakod, hogy elsõ héten ne essen szét. :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Ha elegge aerora veszed, piszokul nem kenyelmes. :) De gyorsabb leszel.
Ha magasra teszed, akkor persze, kenyelmes is lehet. Nem veletlenul hasznaljak az ultratavosok.
pl. igy napokat lehet tekerni egyfolytaban. Tuti csak a konyoklon mulik! ;)
Feltöltött kép

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts

Elvileg valamivel gyorsabb is lehet.

De azert azt szogezzuk le, hogy orszaguti biciklin konyoklot meglat egy "igazi" orszagutis, hat nem az elismeres hangjan fog szolni, az biztos. ;)

Akkor mégis idiótának tûnnék. :D Hagyjuk a könyöklõt. :) Még egy utolsó kérdés és nem fárasztalak titeket. Az olcsóbb outikon elõl három fogaskerék van, az "igazikon" pedig csak kettõ. Milyen hátránya van a három fogaskerékkel szerelt verzióknak? Õsz környékén terepjáróról (mtb) szeretnék váltani sportautóra (outi). A Cube Peloton Pro konkrétan mindenben megfelelne, semmit nem cserélnék rajta és színben is nagyon eltalálták. Elsõ outim lenne és ennél többet nem fogok tudni rákölteni (kelleni fog ruha, cipõ is és egyéb apróságok).